Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reset prevention
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
bubekgroszek
Witam, jak w temacie za co odpowiada ustawienie " reset prevention " w ML. dzięki
kristof26
Sciag sobie spolszczenie to sie dowiesz:)
novastar
@kristof26
Skoro wiesz to mógłbyś pomóc koledze. Gdybyś to Ty szukał odpowiedzi na pytanie X, to czy chciałbyś w odpowiedzi znaleźć takie posta jak Twój ?
sry za offtop, ale jak czytam posty takie jak powyżej to zalewa mnie krew ... ;/
Snake_PL
Nie używam tej opcji, ale z tego co czytałem, to opcja która jest do włączenia chyba m.in. podczas ustawiania ML i powoduje, że gra "karze" nas, gdy przegrywając mecz chcemy opuścić mecz. Spada reputacja drużyny, bądź w ogóle nie da się przerwać meczu, czy coś takiego.
kristof26
CYTAT(novastar @ Feb 10 2010, 23:26) *
@kristof26
Skoro wiesz to mógłbyś pomóc koledze. Gdybyś to Ty szukał odpowiedzi na pytanie X, to czy chciałbyś w odpowiedzi znaleźć takie posta jak Twój ?
sry za offtop, ale jak czytam posty takie jak powyżej to zalewa mnie krew ... ;/

Jak bym wiedzial co to znaczy to bym pomogl,ale nie znam angielskiego dlatego napisalem zeby sciagnal sobie spolszczenie to sie dowie.
A Ty zamiast sie mnie czepiac to czemu sam nie pomogles???
DżuDżu
To chyba logiczne czemu mu nie odpowiedział ? Sam nie wie co to znaczy. LoL!!
HarryBoy
To jest tzw. blokada przeciw oszustwom ;P
np. grasz mecz finałowy, przegrałeś, wyłączasz PESa, wchodzisz ponownie, i grasz znowu ten sam Finał puki nie wygrasz.
Reset prevention zapobiega takiemu cwaniactwu.
Kiedy wyjdziesz podczas meczu z włączonym 'Res Prev' mecz będzie tak jakby oddany walkowerem, czyli jednym słowem kaszana i lepiej grać uczciwie tongue.gif
bubekgroszek
CYTAT(HarryBoy @ Feb 12 2010, 03:19) *
To jest tzw. blokada przeciw oszustwom ;P
np. grasz mecz finałowy, przegrałeś, wyłączasz PESa, wchodzisz ponownie, i grasz znowu ten sam Finał puki nie wygrasz.
Reset prevention zapobiega takiemu cwaniactwu.

Bóg zapłać dobry człowieku biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.