Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2 08.02 - 14.02, kolejki 5 - 8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Bakel
Kolejka 5

Bakel - Edi092
jarek - snajper1929
Robcio - Czubinho
milerinho - Cziczinho
Tomaj - acidd
dikhet - lukasz44
majster37pl - MM
JustMe1987 - Mani3k

Kolejka 6

snajper1929 - Bakel
Czubinho - Edi092
Cziczinho - jarek
acidd - Robcio
lukasz44 - milerinho
MM - Tomaj
Mani3k - dikhet
JustMe1987 - majster37pl

Kolejka 7

Bakel - Czubinho
snajper1929 - Cziczinho
Edi092 - acidd
jarek - lukasz44
Robcio - MM
milerinho - Mani3k
Tomaj - JustMe1987
dikhet - majster37pl

Kolejka 8

Cziczinho - Bakel
acidd - Czubinho
lukasz44 - snajper1929
MM - Edi092
Mani3k - jarek
JustMe1987 - Robcio
majster37pl - milerinho
dikhet - Tomaj
tomaj
Tomaj JustMe1987

Dobry i zacięty mecz. Mimo, że Portugalczycy mieli lekką przewagę to mecz się zakończył remisem przez nieporadność ich obrony.
Dzięki za gre i powodzenia dalej!
majster37pl
majster37pl MM

/b]

Jak widac na screenach mecz toczył sie pod dyktando HSV . Szachtar mial kilka sytuacji ale wykorzystal tylko jedna . Na dobrze dysponowany w tym meczy HSV to nie wystarczylo

czubinho
bakel czubinho

Man of the match:

Uratował swój zespół od porażki

Mecz w miare wyrównany z przewaga strzałów Bakela, tyle że kończących swoją drogę w trybunach lub w uścisku Weindenfellera. Kilka udanych akcji z mojej strony, jedna zakończona bramką. Hajnal zaczął swoją akcję w środku pola, przebiegł prawą stroną kilkadziesiąt km i posłał piłkę obok leżącego już bramkarza. Zaciety mecz
Dzieki
Pozdroo
MM.
MM - Tomaj 1:1

tomaj
Tomaj acidd

Benfica była stoną przeważająca w tym meczu. Turcy pokazali swój temperament co widać po faulach. Portugalczycy grali bardziej zespołowo przez co stwarzali sytuacje bramkowe, a trzy z nich wykorzystali.
Powodzenia dalej.
MM.
MM - Edi092 2:2

Edi092
7 Kolejka

Edi acidd

Niestety Fotki tylko z drugiego meczu ponieważ w pierwszym wyskoczyło czarne okienko w przerwie meczu a do przerwy było 1-0 dla mnie po strzale Kabaze

JustMe1987
CYTAT(czubinho @ Feb 8 2010, 17:43) *
Hajnal zaczął swoją akcję w środku pola, przebiegł prawą stroną kilkadziesiąt km i posłał piłkę obok leżącego już bramkarza.

Pewnie zawstydzil by nie jednego maratonczyka wink.gif laugh.gif

KOLEJKA NR: 6

WYNIK

JustMe1987 majster37pl

SCREENY

OPIS

Bardzo szczesliwa wygra przez duze "b" i "s". Kolega napieral co niemiara. Bombardowal moja bramke lacznie ze slupkami i glowa bramkarza kilkakrotnie i w seriach ale udalo mu sie go pokonac tylko dwa razy. Ja w swoich atakach ktorych bylo jak na lekarstwo zachowalem wiecej zimnej krwi i tak oto ugralem 3pkt z rywalem ktory byl lepszy. Dzieki za mecz i powodzenia dalej. cool.gif
seba
acidd Robcio

Mecz stał na dobrym poziomie.Turcy po nieudanym spotkaniu z Benficą, gdzie wyraźnie zlekcewazyli rywala tongue.gif, tym razem wyszli na murawę bardziej skoncentrowani. Zaprocentowało to 3 punkatmi, chociaż lekko nie było.

Robcio
Robcio MM

Żenada.
Gram taki piach że nie wierze własnym oczom. Gwiazdeczki typu Makelele czy Luyindula nie grają zupełnie nic. Z 2-0 skończyło się 2-2. Frajerstwo totalne, w ataku skuteczność zerowa, a obrona rozbroiła mnie bo obrońcy zachowują się jak w A-Klasie. Napewno moja słaba forma się do tego przyczynia ale nieraz komputer robi coś za mnie. Narazie jest fatalnie, a wiem że moge grać o wiele lepiej sad.gif . Dzieki i powodzenia dalej.
majster37pl
majster37pl milerinho

Co ti duzo pisac do przerwy 0-3 po przerwie przestawienie formacji na 3-3-4 i kolejne bramki. Wynik wydaje sie jedno stronny ale to co wyprawiali dzisiaj (i nie tylko :/) pikarze hsv nadaje sie tylko do ligi okregowej. Bo coz mozna napisac jesli pilkarz nie strzela z 3 metrow do postej bramki ?? Pilkarzy hsv pech przesladuje od poczatku ligi i nie zanosi sie na zmiane . liczylem na gorna czesc tabeli ale niestety szczescie sprzyja mi tylko w jednych rozgrywkach na iss.
Moze szczescie sie odwroci do pilkarzy z Hamburga w reszcie meczow .

majster37pl
Dikhet majster37pl

Mecz bardzo wyrównany po mniej wiecej tyle samo sytuacji bramkowych . Mecz powinien zakonczyc sie remisem ale w rozpaczliwej ostatniej akcji pilke na skrzydle dopadl Castelen wjechal w pole karne i w dlugi róg strzelil nie do obrony rolleyes.gif

Dzieki za meczyk wink.gif

Bakel
Bakel Edi092

CYTAT
Dobry mecz ze sporą liczbą sytuacji podbramkowych. W tym spotkaniu skalą umiejętności gracza była skuteczność, której mi wyraźnie zabrakło. Dziesięć strzałów w światło bramki to było za mało nawet na remis.
czubinho
Czubinho Edi092

Man of the match:

To on ciągnął całą drużynę, motywował ich i wkońcu strzelił 2 gole

Mecz zaczął się wspaniale dla mnie i dla mojej drużyny. Około 20' gola samobójczego strzelił jeden z defensorów Rubina. W 28' Barrios podwyższył wynik spotkania na 2-0. Kilka minut później Edi otrząsnął się i strzelił kontatkową bramkę. Po przerwie lepiej zaczęli Rosjanie, w 47' gola zdobył Felicio. Podłamana Borussia straciła później jeszcze jedną bramkę i z 2-0 zrobiło się 2-3. Jednakże w składzie BVB jest ktoś taki kto w pojedynkę potrafi odmienić losy spotkania i w 68' Barrios uratował 1 punkt drużynie z Dortmundu.
Mecz bardzo ciężki, przeciwnik bardzo łatwo stwarzał sobie sytuacje już myślałem, że przegram xD
Dzięki
Powo dalej
JustMe1987
KOLEJKA NR: 8

WYNIK

JustMe1987 Robcio

SCREENY

OPIS

O matko boska... sad.gif ph34r.gif mellow.gif unsure.gif huh.gif ohmy.gif blink.gif wacko.gif

cool.gif
Robcio
Myślę że w tym meczu pokazałem na co naprawde mnie stać i oby moi zawodnicy grali tak dalej. Warto zaznaczyć że w tym meczu nie grał Makelele za którego wstawiłem Clement. Kto wie może to ma jakieś znaczenie.... Dzieki i powodzenia dalej
Mani3k

Mani3k dikhet

Dzudzsak i długo, długo nic w mojej ekipie...
Wynik skromny, ale mógł być ciut wyższy gdyby nieskuteczność graczy PSV.
Robcio
Robcio Czubinho
beznadziejna sprawa, przeciwnik oddał 7 strzałów a strzelił 6 bramek! Choć nie bylem gorszy a dostałem łomot. dzieki i powo dalej
Milerinho
Milerinho Mani3k
-------------------------------------------------------------------------------------------------- 19' Lazovic---------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------- 23' Dzudzsak-----------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------- +45' Amrabat-----------------------------------------
---------------------------- 72' Juca----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PSV strzelilo dwie bramki po wrzutkach przy pasywnej postawie obrony Deportivo pozniej dolozyli w doliczonym czasie 1p. po ladnej akcji trzecia bramke.
Deportivo nie prezentowalo nic ciekawego w tym meczu i sporadycznie atakowali na bramke rywali. Lecz strzelili jedna bramke po rzucie roznym.
Gratki tongue.gif
Dzieki za mecz, powodzeina dalej tongue.gif

W tym sezonie pierwsza 5 poza zasiegiem Deportivo. biggrin.gif
dikhet
dikhet lukasz44

Bardzo dobre spotkanie mieli okazje oglądać kibice zasiadający na Ewood Park. Mecz obfitował w groźne sytuacje bramkowe, błędy indywidualne, parady bramkarzy oraz niesamowitą nerwówkę. Piłkarze pod batutą lukasza44 objęli prowadzenie po błędzie obrony Blackburn i bramce samobójczej. Gospodarze zdążyli odpowiedzieć golem jeszcze przed przerwa za sprawa Robertsa. Wynik jakże emocjonującego meczu ustalił w 72. minucie Gokhan. Fani Rovers doświadczyli już 6 porażki z rzędu swoich pupili i choć zespół nie gra źle to jednak widmo II ligi staje się coraz bardziej prawdopodobne. Udinese natomiast w 5 meczach uzyskali 10 punktów i z nadziejami zaatakują czołówkę tabeli.
seba
FENERBAHCE - BORUSSIA 1:7

Ten mecz zagrałem na padzie - pierwszy raz w życiu (normalnie gram na klawie) i musze przyznać, że grało się całkiem przyjemnie w ataku, ale w obronie nie mogłem się połapać co mam naciskać.
Przepraszam za brak screens, zapomniałem zrobić z tego wszystkiego. tongue.gif
Mani3k
Mani3k jarek

Remis jak to rywal ujął po prezentach dla mnie z jego strony. W moim odczuciu to jednak goście mięli masę szczęścia strzelając dwie kuriozalne bramki, dodatkowo wychodząc obronną ręką w co najmniej dwóch doskonałych okazjach graczy PSV.
Dzięki, powodzenia.
jarek
kuriozalne bramki z mojej strony ? to chyba byliśmy na innym meczu !...a te prezenty to tak na tłusty czwartek...zamiast pączków ;p biggrin.gif
Mani3k
CYTAT(jarek @ Feb 11 2010, 10:44) *
kuriozalne bramki z mojej strony ? to chyba byliśmy na innym meczu !...a te prezenty to tak na tłusty czwartek...zamiast pączków ;p biggrin.gif

Jareczku bez urazy, ale z tą drugą na remis musisz przyznać, że kuriozum. tongue.gif
Skill ładnie poprawiłeś, myślę, że urwiesz pkt. nie jednej osobie wyżej ulokowanej w tabeli.
Powodzenia.
jarek
CYTAT
Jareczku bez urazy, ale z tą drugą na remis musisz przyznać, że kuriozum.
Skill ładnie poprawiłeś, myślę, że urwiesz pkt. nie jednej osobie wyżej ulokowanej w tabeli.
Powodzenia.

Teraz już bez emocji przyznaję że tak smile.gif...i tym miłym akcentem kończymy ten offtop ;p wink.gif powodzenia dalej...

________________________________________________________________________________

jarek lukasz44

Jeden z lepszych jak nie najlepszy mój mecz na issonline.pl wink.gif Wynik 6-0 do przerwy mówi sam za siebie...obrońcy Udinese dzisiaj nie istnieli...może to przez te pączki ? biggrin.gif Druga połowa już bez bramek z mojej strony choć sytuacji nie brakowało. Goście zdołali zdobyć dwie bramki i ostatecznie skończyło się 6-2. Dzięki za mecz...lepszej formy w meczach z innymi rywalami wink.gif
JustMe1987
KOLEJKA NR: 5

WYNIK

JustMe1987 Mani3k

SCREENY

OPIS

Jakos mi sie tak dobrze mecz ulozyl. Zly jestem na random ktory sprokurowal dwie kosy ktore skonczyly sie zolta kartka.. Powiem szczerze ze Mankowi najwyrazniej nie lezy to PSV. Niemniej jednak stworzyl on sobie pare groznych sytuacji z ktorych jedna zaowocowala trafieniem honorowym. Dzieki za mecz i jak zawsze kapitalny kontakt. cool.gif
Mani3k
Kolejna, fatalna postawa graczy PSV, coś nie funkcjonują tryby w mojej maszynce... chyba trzeba pobawić się w 'fun lige'.
Powodzenia, dzięki za mecz. unsure.gif
snajper1929
lukasz44 snajper1929

Bardzo wyrównany mecz, który powinien zakończyć się wynikiem remisowym mimo kuriozalnych bramek gospodarzy(błąd GK oraz jakiś taki dziwny strzał, gdy Pepe mierzył po długim a piłka wpadła w krótki) wink.gif
Czerwony dziś Denis zapewnił jednak triumf gościom w 90 minucie kompletując hat - tricka jednocześnie.

Bramka Hamsika z hiddena więc proszę ją odliczyć

Proszę też o zmianę wyniku w panelu gracza gdyż z rozpędu wpisałem 2-4.

Dzięki
dikhet
dikhet tomaj

Cóż, mecz do jednej bramki, aż wstyd mnie ogarnia gdy spojrzę na statystykę strzałów. Jedynym czym mogę się pochwalić to tym że straciłem tylko 2 gole. Aby coś ugrać w tym meczu musiałem najpierw odebrać piłkę a z tym były kłopoty. Gratulacje dla Tomaja.
lukasz44
Kolejka 6

lukasz44 millerinho

Opis:
Do meczu podeszłem bardzo zmotywowany, z chęcią zdobycia choć jednego punktu, gdyż ostatnie porażki, zwłaszcza ta z jarkiem żle wpłynęły na moją ekipę. Już od pierwszych minut gracze Deportivo zaczęli mocno naciskać, ale kapitalnymi interwencjami popisywał się bramkarz Włochów, a w niektórych sytuacjach szczęśćie po mojej stronie było nieziemskie. Do przerwy wynik remisowy, 0-0.
W drugiej połowie postanowiłem przejąć nieco inicjatywę i nastawiłem zespół dużo bardziej ofensywnie, co było strzałem w 10. Już w 63 minucie po świetnym zagraniu Sancheza gola zdobył Di Natale, ten gol dał mi pewność, że w tym meczu muszę coś ugrać. Miller naciskał, miał swoje szanse, ale napastnicy Deportivo byli dziś strasznie nieskuteczni. W 76 minucie świetną akcję po skrzydle pociągnał Sanchez, wbił piłkę w pole karne a samobójczą bramkę zdobył obrońca Deportivo. Na cztery minuty przed końcowym gwizdkiem znów indywidualną akcję przeprowadził Sanchez, znów wbił piłkę w pole karne, a Di Natale dzięki świetnemu ustawieniu zdobył gola praktycznie z lini bramkowej. Udinese znów wygrywa, a co najważniejsze trudne mecze ma już za sobą biggrin.gif

Screeny:

Bohater:

Alexis Sanchez- asystował przy 3 bramkach.
Milerinho
MECZ ROZEGRANY WCZORAJ

Milerinho Cziczinho

------------------------- 11' Valeron------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------- 33' Guardado----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------- 35' Kezman-------------------------------------------
-------------------------- 55' Mista---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------- 67' Guardado----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dosyc szybki mecz w wykonaniu obu ekip kontra za kontre akcja za akcje, lecz to gracze z La Coruny byli skuteczniejsi.
Dzieki za mecz powodzenia dalej smile.gif
Cziczinho
KOLEJKA NR: 6

WYNIK

cziczinho jarek

SCREENY

OPIS

Zrobilem swoje w pierwszej polowie ktora nalezala do graczy Zenitu. Druga natomiast to walka Sportingu ktoremu starczylo "pary" tylko na jednego gola. Dzieki za mecz biggrin.gif

jarek
CYTAT
Zrobilem swoje w pierwszej polowie ktora nalezala do graczy Zenitu. Druga natomiast to walka Sportingu ktoremu starczylo "pary" tylko na jednego gola. Dzieki za mecz biggrin.gif

nie wiem jak to się stało ;p przespana I połowa...byłem zbyt pewny siebie...i już przed meczem dopisałem sobie 3pkt do tabeli....heh mam nauczkę wink.gif
Cziczinho
KOLEJKA NR: 8

WYNIK

cziczinho Bakel

SCREENY

OPIS

Bez komentarza...Beznadziejna gra z mojej strony izasłużone zwycięstwo Fulham.Dzieki za gre:)
snajper1929
snajper1929 bakel

W końcu dobry mecz w wykonaniu Napoli szybko kombinacyjnie i skutecznie do stanu 4:1 potem wątpliwy karny i gol z hiddena, który Bakel chce sobie zaliczyć co mnie dziwi bo większość z nas by chyba sobie odpuściła tym bardziej że ten gol nic nie zmienia no ale "niepisana zasada" wink.gif

snajper1929 cziczinho

Dobry szybki mecz Włosi ciut lepsi i o wiele skuteczniejsi, Rosjanie biegali jak uwciągani wink.gif 4 bramka kuriozalna wink.gif
Milerinho
Milerinho 4-5 Czubinho

Powiem tyle przegrac mozna mecz OK przegralem juz kilka meczy wiec nie ma problemu jezeli przeciwnik jest lepszy a nie liczy na forme zawodnikow, i sie rozlacza. Tak bylo tutaj przed meczem czubinho narzekał na brak formy napastnikow i po pierwszej polowie od razu sie rozlaczyl tlumaczyc sie black screenem jak widzialem w poprzeniej rundzie w meczu z mankiem podonie bylo tylko tam potrzebowal 3 rozlaczen tlumaczac sie klawiszami.

zaznaczam nie chodzi mi o porazke, bo o nic nie gram w tym sezonie ale o zachowanie bo jezeli tak sie bedziemy bawic to bedziemy kazdy mecz dogrywac panie Czubinho.

czubinho
Szanowny panie Miler, po pierwsze w drugim meczu tez forma nie byla zadowalająca, po drugie mogę przysiąc nie miałem na mysli formy zawodnikow podczas pojawienia sie black skreenu a po trzecie nie w tym tygodniu wpisał pan swój post
Bakel
CYTAT(snajper1929 @ Feb 16 2010, 00:37) *
W końcu dobry mecz w wykonaniu Napoli szybko kombinacyjnie i skutecznie do stanu 4:1 potem wątpliwy karny i gol z hiddena, który Bakel chce sobie zaliczyć co mnie dziwi bo większość z nas by chyba sobie odpuściła tym bardziej że ten gol nic nie zmienia no ale "niepisana zasada" wink.gif

W moim odczuciu gol był zdobyty zgodnie z duchem gry. Bo co innego typowy hidden, gdzie gracz podaje do tyłu przed pole karne, a stojący jak słup zawodnik uderza piłkę z niespotykaną siłą, a co innego gol, gdzie piłka idzie równolegle do końcowej linii boiska, gracz będący na 10-12 metrze nabiega do niej i uderza z pierwszej piłki.
Te dwie sytuacje łączy tylko ta hiddenowa animacja. Johnson powinien strzelać technicznie, co też chciałem wykonać. Techniczny strzał z takiej odległości to też byłby gol.

Także w kolejnych meczach będę interpretował zagrania w powyżej opisany sposób.
Mani3k
CYTAT(milerinho @ Feb 17 2010, 20:17) *
Powiem tyle przegrac mozna mecz OK przegralem juz kilka meczy wiec nie ma problemu jezeli przeciwnik jest lepszy a nie liczy na forme zawodnikow, i sie rozlacza. Tak bylo tutaj przed meczem czubinho narzekał na brak formy napastnikow i po pierwszej polowie od razu sie rozlaczyl tlumaczyc sie black screenem jak widzialem w poprzeniej rundzie w meczu z mankiem podonie bylo tylko tam potrzebowal 3 rozlaczen tlumaczac sie klawiszami.

Nie wiem czy po raz kolejny jest to umyślna zagrywka Pana Czubinho, ale w moim meczu sytuacja powtarzała się 3-krotnie... gdzie rywal wchodząc do menu formacji od razu skomentował swoje formy słowami: "ja pier*le co za formy" po czym w meczu wziął 'pauze' tłumacząc się ze ma poprzestawiane klawisze. Za drugim razem sytuacja się powtórzyła, również miał złe klawisze. Za 3 razem już miał ustawione poprawnie (formy chyba też już był OK), gdzie wtedy moje formy wołały o pomstę do nieba. Nie wiem czy jest to umyślne działanie, ale jak wiadomo forma ma duży wpływ na wyniki, a wymyślenie pretekstu na rozłączenie się jak widać nie jest rzeczą trudną. dry.gif
czubinho
Na myśl mi nie przyszło takie coś aby wydrukować mecz z powodu formy. W meczu z Tobą(pewnie mi nie uwierzysz) ktoś wbił mi się na konto na goalserverze i pozmieniał permanentnie klawisze sterowania i dopiero za 3 razem udało mi się dobrze ustawić klawisze. W przypadku milera po 1 połowie meczu wyskoczył czarny ekran( co często mi się zdarza). Następnym razem będę robił skriny i czarnego ekranu i formy zawodników, żeby nie było niedomówień . Nie mam wiecej nic do powiedzenia w tym temacie.
stalowka84
Siema wszystkim miłośnikom PES`a. Chciałem się odnieść do sytuacji jaka miała miejsce w meczu Millera i Czubinho.
Grając w innej lidze rozgrywałem mecz właśnie z zawodnikiem Czubinho. Graliśmy drugą połowę kiedy nas rozłączyło po raz pierwszy. Na początku uznaliśmy że to normalne bo czasami się tak zdarzy tym bardziej że przeciwnik prowadził. Postanowiliśmy dograć ten mecz do końca. I wtedy zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Za każdym razem kiedy zaczynaliśmy mecz następowało rozłącznie. Działo się tak 3 razy i za każdym razem na początku meczu. O dziwo inni gracze będący w tym czasie na serwie rozgrywali swoje mecze dalej tylko nas wyrzucało za każdym razem. Widząc problem jaki się stworzył w meczu Milera i Czubinho i widzę także Maniek też miał ten problem można śmiało stwierdzić iż jest to działanie celowe mające na celu trafienia jak najlepszej formy zawodnika.
czubinho
Człowieku to ty sie rozlaczales!!! za kazdym razem jak wygrywalem ,albo byles przy pilce to wlasnie wtefy nastepowalo rozloczenia
To ze nie umiesz przegrywac to nie moja wina ale nie pi****l takich glupot
Milerinho
Nie umi przegrywac a wygral kiedy ty byles gospodarzem i wyniku nie wpisales. Z reszta oba mecze wygral a 3rozlaczenia na poczatku meczu byly twoje dziwne.
stalowka84

jak wygrywałeś hahahaha po pierwszym rozłączeniu przegrywałem jedną bramką a gdy zaczęliśmy dogrywać na moim hoście to już to odrobiłem i wtedy się rozłączałeś więc nie pitol głupot ....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.