Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z save
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
armindrake85
Nie wiem co jest grane, ale gdy zapsize sobie stan gry w masterleague, ponownie gra mi sie nie wczutujei pisze
czopo09
Ponawiam bo ja też mam taki problem mniej więcej :/
novastar
Spróbuj zainstalować to
Przeinstaluj stery od karty graficznej, directx. Ewentualnie całego PESa. Jak to nic nie da to format ?
czopo09
Eh. Wszystko to przeinstalowywałęm...znaczy pro evo nie ale formata robic nie bede.
Twelvii
ten sam problem pomoze ktos?
Kozii512
Też mam ten sam problem i wg. mnie pojawia się on po zainstalowaniu PESEDIT Patch'a. Ja mam 2.0. Zacząłem grać Master League i po trzech meczach zrobiłem save. Gdy chciałem wczytać, wyskoczył właśnie ten błąd. Wcześniej miałem chyba 1.3 i to samo.
Twelvii
Witam znalazlem lekarstwo na bolacy nas problem z save otorz trzeba zainstalowac wszyskie fixy z tej strony http://pes-mod.cba.pl/news.php?rowstart=0 ja ju to zrobilem i wszystko dziala super pozdrawiam i zycze powodzenia
Kozii512
Pomimo tego, że od początku sądziłem, że to głupi pomysł, bo co ma Ekstraklasa Patch do PESEdit Patch, zrobiłem, co mówiłeś. Niestety, nie pomogło. sad.gif
ScOuT
Pomóżcie z tym save... Mam ten sam problem co w 1 poscie...
Kozii512
Nie znam sposobu, żeby wczytać wcześniejszego save'a. Natomiast, jeśli używasz PESEdit Patcha i jeśli grasz od nowa to trzeba najpierw uruchomić:

Menu Start -> Programy -> PESEdit.com 2010 Patch -> switch -> Master League (Master League 2, jeśli chcesz grać Bundesligę). Klikasz i potem normalnie uruchamiasz PESEdit Patch 2010.

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.