Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa D
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2010 > EL. ME 2010
lukasz44

W grupie każdy z graczy będzie miał do rozegrania 10 meczy. Terminy na rozegranie podawane będą w kalendarzu. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać wink.gif , pamiętajcie o bardzo ważnym punkcie nr.4 - REGULAMIN
Prośby o przedłużenia\WO składamy w tym temacie - klik

Numery GG do graczy:

Roor1910 - 2948119
similo14 - 6794732
Arczi333 - 3569027
czarny1990a - 9659772
Vatrass - 8377416
Tomaj - 11343679

Vatrass
3k. Walia(Vatrass) 3-6 (Roor1992) Szkocja
Niestety jednego screena mi nie zapisało.

Mecz był dobry z większą przewagą zespołu Szkocji. Lecz były momenty w których Walia naciskała.
tomaj
Tomaj Czarny1990a

Strzelcy: Todorov, S. Petrov (karny)

Niestety screenów brak.

Bułgarzy szybko objęli prowadzenie i prowadzili mecz. Bramkę zdobył Todorov, który przejął piłkę na 16 metrze, minął bramkarza i strzelił do pustej bramki. Po tym golu Bułgarzy nastawili się na kontry. Finowie dopiero w końcówce I połowy zaczęli groźniej atakować. Druga połowa to nieskuteczne ataki, najgroźniejszy strzał trafił w poprzeczkę.
Drugi gol dla Bułgarów padł z karnego, gdy w polu karnym sfaulowany został Bojinov.
czarny1990a
Potwierdzam wynik i strzelcow!!
tomaj
Tomaj Similo14

Pierwsza połowa przebiegała pod kompletne dyktando Bułgarów. Węgrzy nie mogli opuścić własnej połowy boiska, a jak już im się to udało to albo był spalony albo momentalnie tracili piłkę. Bułgarzy natomiast starali się wykorzystać największą swoją zaletę, czyli strzały z dystansu. Jednak ta sztuka się nie udała ani Berbatowovi, ani Stilianowi, a także Martinovi Petrovovi. Piłkę w bramce po strzale z około 25-30 metrów umieścił Dimitrov. II połowa to przebudzenie Madzierzy. Wreszcie zaczęli stwarzać jakies zagrożenie pod bramką Mikhaiłowa co zaowocowało golem. W końcówce meczu obie drużyny mogły przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść. Najbliżej tego wyczynu był Berbatov, lecz zamiast" zapytać się" bramkarza, w który róg bramki ma strzelać, strzelił prosto w niegi.
czarny1990a
2 Kolejka!! Czarny1990a (Finlandia) 2:0 Walia (Vatrass)

Vatrass gral jako Nauch!! Poniewaz mial problemy z kontem!

Mecz rozpoczal sie dobrze dla finow ktorzy atakowali i juz w 22 minucie objeli prowadzenie. Potem juz tylko byly nie udane ataki pomiedzy ktorymi niezle spisywali sie walijczycy ktorzy co chwila atakowali bramke finow. Jednak do konca pierwszej polowy nikt nie zdobyl gola. Poczatkek 2 polowy to ataki Walijczykow. Najpierw trafili w poprzeczke a chwile pozniej w slupek. Jednak odpowiedz finow byla natychmiastowa i chwile pozniej w 66 minucie podwyzszaja na 2:0. Kolejne minuty to byly nieudane ataki z obu stron az do zakonczenia meczu.
lukasz44
UWAGA !
Po namyśle postanowiłem dodać w każdej grupie wszystkie kolejki do terminarza, będzie szybciej.
Termin na rozegranie to 17.02.10.

Proszę o wpisywanie numerów kolejek przy opisach !
Roor1910
1k/ Szkocja (Roor1910) 2:2 (Similo14) Węgry

2k/ Szkocja (Roor1910) 0:0 (Kubbas) Serbia

7k/ Serbia (Kubbas) 0:4 (Szkocja) Roor1910

+ Miller i Maloney. U kolegi wystąpił efekt czarnego ekranu tongue.gif

Bramka Millera - http://www.youtube.com/watch?v=Lcsq3E2DLSM

Dzięki Panowie za mecze!! smile.gif
Kubbas
Potwierdzam, trzeba zacząć grać w PES'a albo się wycofać, takich wyników dalej być nie może
similo14
similo14 Roor1910

Roor1910
10k / Roor1910 (Szkocja) 3:0 (Finlandia) Czarny1990a

tomaj
Tomaj Roor1910

Bardzo ciekawy i zacięty mecz. Na początku spotkania przewagę mieli Bułgarzy, jednak Szkoci się przebudzili i strzelili wyrównującego gola. Na tego jednak szybko odpowiedział Petrov indywidualną akcją. Druga połowa to ataki Szkotów i kontry Bułgarów. Jedni i drudzy mogli zdobyć nawet po kilka bramek, jednak nie umieli wykorzystać swoich sytuacji.
Obiektywnie pisząc był to mecz na remis, jednak tym razem Bułgarom udało wziąć rewanż za mecz na Hampden Patk.
similo14
similo14 czarny1990a

Dobry mecz dzieki i powodzenia dalej
tomaj
Roor1910 Tomaj

Muszę dodać bo widzę, że Roor coś do tego się nie garnie wink.gif

arczi333
Arczi333 similo14

3 kolejka 1 samobój
tomaj
Arczi coś Ci flaga nie wyszła biggrin.gif
czarny1990a
8 Kolejka Czarny1990a(finlandia) 2:1 Tomaj(Bulgaria)

Mecz rozpoczal sie od atakow finlandi ktora juz w 20 minucie prowadziala 1:0, ale na tym sie nie skonczylo gdyz w 25 padla kolejna bramka dla finow. Bulgarzy zaczeli groznie atakowac i strzelili swojego 1 gola w 45 minucie ktory w tym meczu byl juz ostateczny. 2 polowa nalezala pod dyktando bulgarow, lecz finowie nie dosc ze czasami atakowali to jesscze swietnie sie bronili.Pozdrawiam i powodzenia dalej !!
czarny1990a
5 Kolejka Czarny1990a(finlandia) 3:6 Roor1910(szkocja)

Mecz rozpoczal sie dla finow szczesliwie poniewaz juz w 1 minucie strzelili bramke. Po tej bramce mecz byl wyrownany. Lecz w 30 minucie szkoci trafili gloa. Krotko potym finowie w 42 minucie podwyzszyli na 2:1. Pierwsza akcja po tym szkotow i 2:2. Poczatek 2 polowy to bramka finow na 3:2 i znow pierwsza akcja szkotow i 3:3. Po tej bramce finowie sie zalamali i coraz wiecej do powiedzenia miali bulgarzy. Flether w koncowce meczu strzela 3 brameczki i konczy wynik na 3:6. Pozdrawiam i powodzenia dalej!
czarny1990a
6 kolejka
Czarny1990a(finlandia) 1:3 Arczi333 (serbia)

Black screen w obu przypadkach!!

Strzelcy
Finlandia- Litmanen
Serbia- 2x Kuzmanovic, Zigic.
tomaj
Tomaj Arczi3333

Jak widać, mecz mógłby się już zakończyć po 26 minutach. Cała pierwsza połowa to dominacja Bułgarów, którzy w tej części gry zdobyli tylko cztery gole. Zmiana bramkarza w serbskim teamie jednak pomogła i więcej bramek nie padło, jednak druga połowa to mniej akcji bramkowych, a więcej gry w środku pola.
Dzięki za gre.
arczi333
1 kolejka
Arczi333 czarny1990

arczi333
10 kolejka

Arczi333 Tomaj

arczi333
4 kolejka

Arczi333 Vatrass

Vatrass
9 kolejka

(Walia) Vatrass Arczi333 (Serbia)
W pierwszej połowie było 2:0 dla Rywala. W przerwie zrobił się czarny ekran. Tutaj screen z drugiej połowy
Jovanovic
Zigic

tomaj
Similo14 Tomaj

P.S. Vatrass jak można się z Tobą skontaktować? Pisałem do Ciebie na gg chyba ze 3 razy, widziałem Cie też na GS, ale żadnej odpowiedzi nie dostałem sad.gif
Vatrass
7. Vatrass(Walia) 3:1 (Finlandia) Czarny

W pierwszej połowie przewaga graczy z Finlandii chociaż zdarzyło się parę akcji ze strony Walii. W przerwie postanowiłem zrobić pare zmian taktycznych co zaowocowało 3 bramkami niezawodnego Bellamy'ego. Druga połowa to znaczna przewaga graczy z Wysp Brytyjskich. Dzięki za mecz i powodzenia dalej^.-
arczi333
8 runda

Similio14 (Węgry) Arczi333 (Serbia)

wpisze bo widze gracz sie nie kwapi

Vatrass
1. Vatrass(Walia) 3:2 (Bułgaria)Tomaj

Śmieszne by było stwierdzenie, że był to zasłużony wynik. W pierwszej połowie w miarę wyrównany mecz. Druga natomiast zdecydowanie należała do graczy z Bułgarii. Cały czas atakowali. Obrona nie miała chwili oddechu. Bramkarz tym bardziej, przez co wg mnie został bohaterem meczu^^ Wklejam drugi screen z sytuacjami smile.gif
lukasz44
31 strzałów ; PPP nieżle
tomaj
Nawiązując do pierwszego meczu. Mimo, że Walijczycy prowadzili nawet 3:0 (trzeci gol w doliczonym czasie gry, a mecz był ustawiony na 15 ohmy.gif ), to w zasadzie ta drużyna nie istniała na boisku.

Tomaj Vartass

Mecz ten porównałbym do dzisiejszego spotkania Chelsea vs. Arsenal (2:0). W meczu tym Kanonierzy atakowali, a gole zdobywali gospodarze. Bułgarzy tak samo (w obu meczach), atakowali i tracili gole, nawet śmieszne gole.
--------
EDIT:

Skasowałem całą rozmowę bo jest niepotrzebna.

--------
Miał być opis meczu, to go dodałem. Widocznie zbyt dokładny on był.
Z mojej strony koniec w tym temacie. Swoje mecze rozegrałem i mam nadzieję, że uda mi się i tak awansować.
Jak nie to mówi się trudno, będą inne turnieje, inni gracze i może będzie lepiej.
Roor1910
8k

Roor1910 (Szkocja) 4:4 (Walia) Vatrass

similo14

Bardzo zacieta ale nie chamska gra. Choc wynik decydował o awansie niebyło grania na siłe (tak jak pewien gracz naszej grupy), mecz w znakomitej atmosferze. W obu meczach remisy 3:3 i 1:1. Screenów ze strzelcami nie wrzuce bo strasznie wolno wgrywa.

Strzelcy:

Węgry:
2xGera, 2xTorghelle

Walia:
Koumas, Bellamy, Vaughan, Sam Vokes

Gratuluje awansu i życze powodzenia.
Dzieki za mecze.

-------------------------------------------------------------------------------
AKTUALKA W 1 POŚCIE
-------------------------------------------------------------------------------
Vatrass
Tak mecz był bardzo fajny biggrin.gif Strzelcy się zgadzają.
lukasz44
Rozgrywki w Grupie D uważam za zakończone. Jeżeli ktoś miałby jakieś uwagi co do wyników lub strzelców proszę pisać na GG.
Na mistrzostwa wyjadą 4 pierwsze ekipy:

Dzięki za sumienne rozgrywanie meczy i ze swojej strony
zapraszam na losowanie grup, które odbędzie się już jutro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.