Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa A
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Euro 2010 > EL. ME 2010
lukasz44

W grupie każdy z graczy będzie miał do rozegrania 10 meczy. Terminy na rozegranie podawane będą w kalendarzu. Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać wink.gif , pamiętajcie o bardzo ważnym punkcie nr.4 - REGULAMIN
Prośby o przedłużenia\WO składamy w tym temacie - klik

Numery GG do graczy:

WKSRKS - 4043344
ziewiec - 11428962
snajper1929 - 2387633
Czubinho - 5885642
Cobra99 - 4370903
siero94 - 4283587

ziewiec
#1 kol. WKSRKS (Irlandia)- ziewiec (Szwecja) 1:3

Mecz praktycznie ustawił się po 1szej połowie, gdy Szewdzi strzelili 3 bramki a pózniej prowadzili spokojnie do końca. Irlandia próbowała odrobić straty jednak stać ją było wyłącznie na bramkę honorową. Dzieki za mecz smile.gif

WKS
Dokladnie juz Ibra mnie zaskoczyl w 4 minucie pozniej kolejny raz nieuwaga w grze obronnej i tak to sie konczy naszczęście i ja wykorzystalem bląd ziewca , Dzieki za meczyk wink.gif
Cobra99
1 kolejka Chorwacja(Cobra99) 3 - 2 Rumunia(Siero94)
Dobry szybki mecz z i co najwazniejsze wyrownany. 1 gola strzela Siero i myslalem ze przegram to spotkanie ale dzis w formie był Olic i strzelil 2 bramki potem dolozyl Modrc w 2 polowie kolejna bramka Rumunow ale udalo sie dowiesc zwyciestwo do konca.
Dzieki za mecz i powodzenia dalej smile.gif

czubinho
2kolejka
Czubinho Cobra99

Wątpię w awans Słoweńców

1kolejka
siero94 Czubinho

A może jest jakaś nadzieja dla Słoweńców
Cobra99
3 kolejka Chorwacja(Cobra99) 2 - 2 Irlandia(WKSRKS)
Dobry szybki mecz, ale obie ekipy sporo zmarnowały . Udało sie uratowac remis w doliczonym czasie 2 polowy
Dzieki za mecz powodzenia dalek i do rewanżu;)

lukasz44
UWAGA !
Po namyśle postanowiłem dodać w każdej grupie wszystkie kolejki do terminarza, będzie szybciej.
Termin na rozegranie to 17.02.10.

Proszę o wpisywanie numerów kolejek przy opisach !

Czubinho dodawaj numery kolejek !
Proszę o dawanie miniaturek screenów i tylko takich ! tongue.gif
w takiej postaci :

kopiujecie kod miniaturka na forum, miniaturka alt forum lub bb .
snajper1929
5kolejka RUMUNIA - TURCJA 0:6

10kolejka TURCJA - RUMUNIA 6:0

Turcja rozpoczęła eliminację w znakomitym stylu dwukrotnie gromiąc Rumunów wśród których jedynym jasnym punktem był Chivu. Pewna gra w obronie i znakomita skuteczność ofensywnych graczy złożyło sięna te 6 łatwo zdobytych punktów. dzięki
ziewiec
#7 kol. Ziewiec(Szwecja) 3:1 Siero94 (Rumunia)

Mecz rozgrywany na raty... Czarny ekran po 1szej połowie po której prowadziłem po bramce Ibrahimovica. w drugiej Ibra dołożył jeszcze dwie a Rumuni trafili na 1:3 i taki wynik dotrzymał sie do samego końca. Dzieki za mecz smile.gif

WKS
5 Kolejka Czubinho(Słowenia)- WKSRKS(Irlandia) 2:2

Strzelcy:

40' Keane ( Stepehn Hunt)
45' Novakovic
60(?) Novakovic
89' Duff

Bardzo dobry mecz i duzo bledów po obu stronach o oczym moga swiadczyc te wszystkie bledy , duzo sie działo wink.gif ,wielkie dzieki Czubinho za mecz. Sorry za braki screenow ale gdy tylko Czubinho wyszedl rozlaczylo mnie , nastepnym razem postaram sie o nie ;]. Pozdrawiam wink.gif
czubinho
10kolejka
WKSRKS 2 - 5 Czubinho

Wielki pech WKSRKS, który bardzo mi pomógł strzelając sobie dwa swojaki. Dobry mecz, szybkie tempo. Dzieki za mecz
WKS
Niestety , jak Slowency podaja do moich i oni sobie wala swojaki to naprawde rece opadaja pozniej tylko bramka na otarcie lez ..
Cobra99
5 kolejka Chorwacja(Cobra99) 3 - 2 Szwecja(Ziewiec)
Dobry szybki mecz pod koniec Ziewiec bardzo mocno zaatakował ale pilka nie wpadła do siatki Chorwatów i udało się zachować cenne 3 punkty
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Cobra99
10 kolejka Szwecja(Ziewiec) 3 - 5 Chorwacja(Cobra99)
Post na prośbe Ziewca ponieważ mial w 1 poowie czarny ekran a ja mam screen wiec wpisuje
dzieki za mecz i powoodzenia dalej:)
1 połowa

2 połowa(po rozłączeniu)

Cobra99
7 kolejka Chorwacja(Cobra99) 2 - 1 Słowenia(Czubinho)
Dobry mecz, ale sporo nie wykorzystanych sytuacji po obu stronach.Dzieki i powodzenia dalej
Cobra99
9 kolejka Chorwacja(Cobra99) 2 - 4 Turcja(Snajper1929)
Dzieki za mecz i gratuluje zwyciestwa. Snajper to Bardzo dobry gracz i ciesze sie z faktu ze strzelilem az 2 bramki dla mnie to sukces a mecz nie byl az tak ogromna dominacja Turkow.

Cobra99
4 kolejka Turcja(Snajper1929) 1 - 2 Chorwacja(Cobra99)

Post na prośbę gospodarza

W tym meczu dopisalo mi szczescie poniewaz to Snajper bardzo grozie atakowal ale moj bramkarz wyczynial cuda na bramce. Dzieki za mecz powo dalej.
snajper1929
a skąd mój remis 0-0 z Irlandią ?
lukasz44
widocznie się pomylilem. poprawię przy następnej aktualce.
snajper1929
Słowenia - Turcja 3:1

Mecz dogrywany na 3 razy.

Birsa x2 Novaković - Tuncay

Turcja - Słowenia 7:0

Porządny rewanż. wink.gif

WKS
6 Runda              Irlandia(WKSRKS)-Szwecja(Ziewiec) 1:0

Bardzo wyrownany mecz , Irlandczycy jesli chca pojechac na Euro zrobili bardzo dobry krok poniewaz meczy coraz mniej a coraz to trudniejsi rywale takze 3 pkt zotaja w domu . Byl doslowny "Potop Szwedzki" ale jakos ta pilka nie wpadla na 1:1. Dzieki za meczyk wink.gif

czubinho
4kolejka
Czubinho-Ziewiec

Wynik 4-2 iż wpadła mi lamka za ktora bekümmert

Dzieki za mecz
Pozdroo
Gol z lamy to bramka Novakovica z 55'
ziewiec
9 kol. Ziewiec (Szwecja) 4:0 Czubinho (Słowenia)

Dominacja Szwedów od początku do samego końca . Hattrick Ibrahimovica biggrin.gif Dzieki za mecz
WKS
4 KOLEJKA      IRLANDIA(WKSRKS)-RUMUNIA(SIERO94) 2:0

Kolejny wyrównany mecz , Irlandczycy mogli wygrac to spotkanie 3:0 ale Robbie Keane bezmyslnie strzelil  karniaka.Rumuni mieli swoje sytuacje ale albo obijali slupki albo poprzeczki  . W II polowie po niemocy Irlandczyków zostalo juz tylko wspomnienie najpierw dobra akcja pokazal sie Keane i strzelil w sam róg a pozniej genialnie z dystansu strzelil Duff. Thx za mecz
Cobra99
6 kolejka Rumunia(Siero94) 3 - 3 Chorwacja(Cobra99)

Post na prośbe gospodarza

Dzieki za meczyk wyrownany byl i mogl sie zakonczyc zwyciestwem kazedej ze stron

WKS
8 kolejka                 Irlandia(WKSRKS)-Chorwacja(Cobra99) 4:2

Genialny mecz w wykonaniu Irlandczyków , w 5 minucie bylo juz 1:1  szybkie prowadzenie dla Chorwatów dal Olic a wyrównal Hunt , pozniej juz tylko Keogh strzelil na pusta bramke. W pod koniec 2 polowy strzelnie zacza Keane . i bylo juz 3:1 , Chorwaci rozbrojeni z gronzymi kontratakami  , zle podal Modric , pilke uzyskal McGeady podanie do aktywnego dzis Hunta i gol w róg bramki a wiec 4:1 ! , na koniec glupie zachowanie Dunne i karny , oczywiscie bramka Olica króla strzelców . Thx za meczyk wink.gif

PS. Łukasz pierwszy mecz z sierem wygralem bodajze 4 kolejka w 9 z nim nie gralem.
snajper1929
Irlandia - Turcja 1:3

Spokojne zwycięstwo gości, Irlandczycy oddali bodaj jeden celny strzał na bramkę Turcy o kilka więcej i to przełożyło się na wynik.
Sieron94
9 kolejka WKSRKS(Irlandia)-siero94(Rumunia) 1:3

Mecz bardzo ciekawy i wyrownany poczatek pod dyktando Irlandczykow jednak nie zdolali strzelic gola. Niewykorzystane sytuacje sie mszcza wiec na proawdzenie wyszli Rumuni jednak bardzo szybko wyrownali gospodarze. II polowa pod wodza Rumunow i pewne dosc zwyciestwo 3:1.
czubinho
Runda 8

Czubinho siero94

Mecz pod dyktando Słoweńców, którzy mogli jeszcze powiększyć dorobek bramkowy gdyby nie niefrasobliwość w polu karnym Siera. Pod koniec meczu siero zaczął grać agresywniej co skończyło się czerwoną kartką dla jednego z obrońców Rumunii.
Dzięki za mecz
Pozdroo
snajper1929
TURCJA - IRLANDIA 2:0

Duży krok ku wygraniu grupy zrobiony.
snajper1929
Turcja - Szwecja 2:3

ziewiec
8 kol. Ziewiec (Szwecja) 4:2 Snajper (Turcja)

----------------------------------------------------------------------------------
AKTUALKA W 1 POŚCIE
---------------------------------------------------------------------------------
lukasz44
Rozgrywki w Grupie A uważam za zakończone. Jeżeli ktoś miałby jakieś uwagi co do wyników lub strzelców proszę pisać na GG.
Na mistrzostwa wyjadą 4 pierwsze ekipy:

Dzięki za sumienne rozgrywanie meczy i ze swojej strony
zapraszam na losowanie grup, które odbędzie się już jutro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.