Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 02.02 - 07.02, kolejki 1 - 4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Bakel
Tydzień 1
02.02 - 07.02

Kolejka 1

Mlody08 - Niewczas
adams_fcb - gviazda10
camel11 - reyty
waldi198 - babka
artur2406 - WKSRKS
Roor1910 - arczi3333
similo14 - Mrozy

Kolejka 2

gviazda10 - Mlody08
reyty - Niewczas
babka - adams_fcb
WKSRKS - camel11
arczi3333 - waldi198
Mrozy - artur2406
similo14 - Roor1910

Kolejka 3

Mlody08 - reyty
gviazda10 - babka
Niewczas - WKSRKS
adams_fcb - arczi3333
camel11 - Mrozy
waldi198 - similo14
artur2406 - Roor1910

Kolejka 4

babka - Mlody08
WKSRKS - reyty
arczi3333 - gviazda10
Mrozy - Niewczas
similo14 - adams_fcb
Roor1910 - camel11
artur2406 - waldi198
similo14
similo14 Roor1910

Mrooz5

no i koncówka meczu i ładna kosa od tylu gdy mialem sytuacje 1na1

reyty
reyty Niewczas

Mecz bardzo emocjonujący. Chodź drużyna Zenitu 2 razy wychodziła na prowadzenie Marsylia ostatecznie zdołała wyrównać.
artur2406
Artur2406 Roor1910

artur2406
Artur2406 Waldi198

Bakel
Panowie, wpisujemy też wynik do panelu gracza. Z reguły robią to gospodarze meczu. Proszę się do tego zastosować.
waldi198
waldi198 similo14

similo14
similo14 adams_fcb
similo14
similo14 Mrozy

Matis08
Mlody08 reyty

Matis08
Nie wiem co mam wpisać żeby było Logo Sampdorii. Wpisałem nazwe z ISS tak jak w przypadku Marsylii ale nic nie pokazuje. Proszę zmienić jeżeli któryś z adminów lub moderatorów bd znał poprawną nazwęsmile.gif
Matis08
Mlody08 Niewczas

arczi333
arczi333 Roor1910

niemam screna ze strzelcami bo niewiedzialem ze na forum trzeba tez wpisywac
wiem ze umnie 3 gole Karagunis
1 Cise
a Roor niech dopize jak zna strzelcow wybaczczie ale niewiedziałem
arczi333
Arczi333 Reyty

Niewczas
10 kolejka Niewczas 3 - 2 arczi3333
Niewczas arczi3333

Bakel
Zmniejszamy obrazki do przyzwoitej wielkości dla forum. 640x480 to jest absolutne maksimum.
arczi333
arczi333 gviazda10

19:07:36
od
do

Matis08
Czemu wy nie wklejacie szablonem?
Powinno to być estetycznie zrobione...

arczi333
a jak to sie robi???
adams_fcb
KOLEJKA NR.1

adams_fcb gviazda10

Mecz raczej wyrównany, w którym głównym (anty)bohaterem byli piłkarze ofensywni swoich drużyn, którzy raz po raz marnowali świetne okazje bramkowe. Wynik w 20min otworzył po indywidualnej akcji piłkarz Ajaxu Sulejmani, na odpowiedź drużyny gospodarza trzeba było czekać do końcówki 1 połowy, gdy bramkę po wymianie kilku podań na małej przestrzeni zdobył Erding. O 2 połowie nie ma co wspominać, gdyż gra była strasznie rwana i chaotyczna. Wynik należy uznać za sprawiedliwy.

PS. Na screenach widać, że gospodarzem był gviazda10, ale to tylko z tego powodu, ze gdy ja zakładałem pokój, to rywal nie mógł się do niego po prostu dostać. Ale nie zmienia to faktu, że gospodarzem byłem ja, a gviazda10 tylko był hostem.

PS.2. Nie mogłem znaleźć loga Ajaxu mimo, że szukałem go bardzo wytrwale smile.gif.
gviazda10
gviazda10 Mlody08

Opis:
Jednostronne widowisko Sampdorii. Nieprzerwane ataki zaowocowały w postaci kuriozalnej samobójczej bramki po rzucie rożnym. Dalszy przebieg meczu tylko potwierdził, że był to conajmniej zasłużony gol. Przy jednym niecelnym oddanym strzale piłkarzy Ajaxu i 7 celnych z 10 gości to najmniejszy wymiar kary.

PS. proszę o naprawienie loga Ajaxu.
arczi333
arczi333 waldi198

babka
babka adams fcb

adams_fcb
KOLEJKA NR.3

adams_fcb arczi333

Nie ma co tu za dużo opisywać, mecz był mało porywający z kilkoma groźnymi akcjami i ogólnie był prowadzony z przewagą przyjezdnych. O wyniku zadecydowały indywidualne błędy w defensywie i ich bezlitosne wykorzystanie przez arczi'ego333. Screenów zapomniałem zrobić, gdyż byłem strasznie zdenerwowany tym, że nie wiedząc czemu obydwie drużyny biegały w identycznych czerwonych strojach. Oczywiście przy wyborze ich wszystko było w jak najlepszym porządku, więc nie wiem co się stało (chce tylko podkreślić, że gość miał wszystko tak jak należy, ale zdecydowałem, że mecz zostanie dograny do końca). Dzięki temu rewanż, będzie jeszcze bardziej słodki
.
PS. Strzelców bramek być może pamięta arczi333, wiec się z nim skontaktuję i edytuję posta.
arczi333
CYTAT(adams_fcb @ Feb 6 2010, 00:21) *
KOLEJKA NR.3

adams_fcb arczi333

Nie ma co tu za dużo opisywać, mecz był mało porywający z kilkoma groźnymi akcjami i ogólnie był prowadzony z przewagą przyjezdnych. O wyniku zadecydowały indywidualne błędy w defensywie i ich bezlitosne wykorzystanie przez arczi'ego333. Screenów zapomniałem zrobić, gdyż byłem strasznie zdenerwowany tym, że nie wiedząc czemu obydwie drużyny biegały w identycznych czerwonych strojach. Oczywiście przy wyborze ich wszystko było w jak najlepszym porządku, więc nie wiem co się stało (chce tylko podkreślić, że gość miał wszystko tak jak należy, ale zdecydowałem, że mecz zostanie dograny do końca). Dzięki temu rewanż, będzie jeszcze bardziej słodki
.
PS. Strzelców bramek być może pamięta arczi333, wiec się z nim skontaktuję i edytuję posta.

spoko rywal w nastepnym odrobisz znaczy rew

Niewczas
Kolejka 4
Niewczas Mrozy

Mecz dogrywany ze względu na to, że po pierwszej połowie ukazał mi się czarny ekran, a prowadziłem 1;0. W dogranej połowie wynik nie uległ zmianie, choć jedna jak i druga drużyna miały ku temu okazję.

babka
Kolejka 4

babka Mlody08

waldi198
1.Kolejka

waldi198 babka

Niewczas
Kolejka 3
Niewczas WKSRKS

Mecz od początku bardzo wyrównany, wynik meczu otworzył w 29 minucie Kezman po indywidualnej akcji, minutę po przerwie ładnym strzałem zza pola karnego popisał się Zamora. Goście jednak niedługo cieszyli się z tej bramki, gdyż trzy minuty później na 2;1 podwyższył Huszti. Wynik do końca nie uległ zmianie i Zenit może dopisać sobie trzy oczka.

gviazda10
gviazda10 babka

http://img535.imageshack.us/i/beztytuuhj.jpg/][/URL]

http://img534.imageshack.us/i/awsedrfg.jpg/][/URL]

Mecz dobrze rozpoczol sie dla Ajaxu szybko strzelona bramka i prowadzenie 1-0. Goście mieli swoje okazje ale ich nie wykorzystali i wynik do przerwy sie nie zmienil. Po przerwie Sporting ruszyl z morderczymi atakami co dalo im 2 bramki i koncowe zwyciestwo 1-2.

Ps: wolno używać lamy bo babka tak gral??? ale to tylko taka mala dygresja:P
babka
CYTAT(gviazda10 @ Feb 9 2010, 19:04) *
Ps: wolno używać lamy bo babka tak gral??? ale to tylko taka mala dygresja:P

Kolego nie wiem o co ci chodzi ?? żadnej bramki ci tak nie strzeliłem, więc żadnej lamy nie było. Po co wzniecasz nie potrzebne zamieszanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.