Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 3
Bakel
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco:

Kolejka:
Mecz:
Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.
Kubbas
Kolejki: 1-4
Powód: Brak czasu, niepełny tydzień na rozegranie meczu

Poproszę o czas do środy
snajper1929
3kolejka

dikhet - snajper

Proszę o przedłużenie kolega miał w tym tygodniu mało czasu
Bakel
OK.
Kubbas
Przepraszam za kłopoty, ale niestety muszę się wycofać.
Bakel
W miejsce Kubbasa wchodzi Mani3k.
snajper1929
6 kolejka
snajper - bakel

Mijaliśmy się miałem ograniczone możliwości jak Bakel mogłeś grać...

7 kolejka
snajper - cziczinho

Kolega na wyjeździe wink.gif
Bakel
Walkowery będę wypisywał o godzinie 18. Proszę o ewentualne wyjaśnienia w tym temacie.
jarek
mecz cziczinho - jarek rozegramy dzisiaj wieczorem...
tomaj
Kolejka: 9 i 12
Mecz: Milerinho - Tomaj, Tomaj - Cziczinho
Powód: Jeżeli nie uda mi się dzisiaj rozegrać tych spotkań to proszę o przedłużenie terminu rozegrania tych meczy do przyszłego wtorku, tj, do 23.02. Wyjeżdżam na snowboard jutro, więc nie będę mógł rozegrać tych meczy w tym tygodniu. Jak wrócę i się nie połamię to nadrobię te dwie kolejki biggrin.gif
Robcio
Kolejka: 13-15
Mecz: Czicinho - Robcio
Powód: Jutro wyjeżdżam i będe 27.02
tomaj
CYTAT(tomaj @ Feb 15 2010, 19:11) *
Kolejka: 9 i 12
Mecz: Milerinho - Tomaj, Tomaj - Cziczinho
Powód: Jeżeli nie uda mi się dzisiaj rozegrać tych spotkań to proszę o przedłużenie terminu rozegrania tych meczy do przyszłego wtorku, tj, do 23.02. Wyjeżdżam na snowboard jutro, więc nie będę mógł rozegrać tych meczy w tym tygodniu. Jak wrócę i się nie połamię to nadrobię te dwie kolejki biggrin.gif

Jeszcze raz proszę o przedłużenie terminu meczu z Milerinho do piątku. Wczoraj do meczu nie doszło, dzisiaj Miler nie ma czasu, ja jutro i w czwartek moge grać jedynie późno wieczorem i nie wiem czy Go zastane, więc prosze o przedłużkę.
Cziczinho
Kolejka 13

Cziczinho - Robcio

Prosze o przedluzenie bo nie udalo nam sie zgadac z winy Robcia ktorego nie bylo kilka dnia a teraz nie moge go zlapac.
Milerinho
14 k.
milerinho - MM

brak kontaktu z MM, wiec prosze o przedluzenie.
czubinho
18kolejka
Czubinho-majster37pl
Brak odzewu, tzn raz napisal ze moze grac ale mnie nie bylo. Potem juz 0 odpowiedzi
MM.
MM - majster37pl

Również brak kontaktu.
majster37pl
Prosze o przedluzenie do jutra zagram wszystkie (jesli moi przeciwnicy beda mieli czas) no chyba ze juz walkowery sie posypaly to trudno
majster37pl
zostaly mi juz tylko 2 mecze jutro mam umowiony MM z aciddem sie nie moge skontaktowac ale jak bedzie to zagramy wink.gif
snajper1929
Sorry że tak późno ale wcześniej nie mogłem

Proszę o przedłużenie

18.snajper - dikhet
snajper1929
jak się da to proszę o przedłużenie

25.snajper - majster (graliśmy ale lagi nie pozwoliły dokończyć)

28.edi - snajper
dikhet
prosze o przedluzenie
dikhet-Bakel
Milerinho
Czas na wszystkie mecze do środy godzina 23.59
Bakel
Panowie, kończymy, kończymy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.