1. Co to LifeClickz?
LifeClickz to najnowszy portal społecznościowy dostępny wszędzie, dla każdego i o każdej porze.
Możesz czatować ze znajomymi, odpowiadać na codzienne pytania, wypełniać oferty i dokonywać przysług,
klikać w reklamy PTC, ustawiać swój status zapraszać/przekierowywać znajomych, grać w gry wieloosobowe, oglądając/przesyłając filmiki, słuchając muzyki, zadając i odpowiadając na pytania?
Robiąc te rzeczy zarabiasz punkty(credits) za które możesz kupować super nagrody takie jak mac?i firmy Apple, ipod?y, Laptopy, gry na konsole?
2. Jak zarabiam punkty i ile mogę ich zarobić?
Jak stwierdzono wcześniej, punkty można zarabiać za:
* Rejestracje (tylko przy rejestracji) ? 5 Credits
* Odpowiadając na codzienne pytania (raz dziennie) ? 5 Credits
* Logując się (raz dziennie) ? 5 Credits
* Ocenianie komentarzy (kilka razy dziennie) ? 2 Credit
* Za zapraszanie znajomych (do 500 znajomych) ? 25 Credits
* Za aktualizownie statusu (kilka razy dziennie) ? 1 Credit
* Jeśli zostaniesz zaproszony przez innego użytkownika dostaniesz ? 5 Credits
Pracujemy nad dodaniem nowych sposobów na zbieranie punktów gdy strona wystartuje.
3. Co mogę zrobić ze swoimi punktami?
Możesz za punkty wykupić różne fajne nagrody, kompletnie za darmo. Nagrody możesz obejrzeć w katalogu nagród.
Każde 10 punktów odpowiada $1 wartości nagród. Punktów nie można wymieniać na pieniądze, lecz jedynie na gift karty.
Mamy reklamy PTC aby zarabiać pieniądze, zostaną one jednak tylko do czasu gdy strona wystartuje.
*Punkty można wymienić wyłącznie na nagrody z katalogu nagród LifeCilckz.
4. Jak długo mogę używać punktów?
Punkty są ustawione tak aby znikały po roku czyli po 365 dniach od dnia w którym zostały zarobione. To oznacza że powinieneś zużyć punkty w przeciągu 365 dni. Jednak na prośbę (podając dobry powód) możemy przedłużyć datę ważności punktów.
5. Czy nagrody są zawsze dostępne?
Z powody że jesteśmy nową stroną i małą firmą, nagrody nie zawsze są w magazynie. Zawsze można zamówić nagrodę kiedy tylko się chce,
lecz gdy nie będzie nagrody w magazynie , twoje zamówienie zostanie wstrzymane do czasu gdy nagroda dotrze do naszych magazynów i Ci ją wyślemy.
W przyszłości gdy strona wystartuje nagrody będą w magazynach zawsze , co oznacza że twoje zamówienie nigdy nie zostanie wstrzymane. Twoja nagroda zostanie wysłana natychmiast po tym jak sprawdzimy czy twoje punkty zostały zarobione legalnie. Jednak zasady nie zawsze będą te same a ceny wzrosną gdy wprowadzimy nowe sposoby zarabiania .
6. Co jeśli będę oszukiwał? (będę żerował na bug?ach i glitch?ach i złamie zasady regulaminu?
Mamy bardzo dokładny system wykrywania oszustów, więc jeśli wykryje oszustwo za pierwszym razem dostaniesz ostrzeżenie, za drugim twoje punkty zostaną wyzerowane, a za trzecim twoje konto zostanie wyłączone na zawsze. Wyłączenie konta nie jest odwracalne i dla tego dajemy Ci aż dwie szanse abyś przestał oszukiwać. Jeśli chcesz się przyznać nim jest jeszcze za późno możesz nam o tym powiedzieć wysyłając maila na [email protected], a my jak najszybciej sprawdzimy twoje konto.
7. Jak wysyłacie nagrody?
Głównie wysyłamy nagrody przez UPS, ale w zależności od nagrody możemy ją wysłać również przez USPS, FEDEX lub DHL. Jeśli twoja nagroda została wysłana przez UPS, FEDEX bądź DHL , dostaniesz od nas kod śledzący. Wysyłamy nagrody do każdego miejsca na świecie, i zrobiliśmy wszystko aby uniknąć wszelkich opłat. Pudełko z nagrodą będzie oznaczone jako prezent, co powinno znieść lub obniżyć jakiekolwiek koszta/podatki. Jednak nie możemy gwarantować, że twoja lokalna poczta nie nałoży żadnych opłat.
8. Jak zarabiacie pieniądze na te wszystkie nagrody?
Dzięki że pytasz. Obecnie jesteśmy sponsorowani przez małe lokalne firmy które zapewniają nam utrzymanie i pieniądze na nagrody.
Pracujemy nad sposobami zarabiania kredytów za wypełnianie ofert co wspomogłoby nasz budżet co w rezultacie oznaczało by lepszą stronę i zawsze dostępne nagrody.
9. Kiedy strona startuje?
Obecnie data startu nie jest znana ponieważ strona jest w fazie beta i nadal pracujemy nad doprowadzeniem wszystkiego do perfekcji.
Kiedy wszystko będzie już dopięte na ostatni guzik, strona wystartuje. Póki co baw się dobrze jako beta tester.
10. Mam super pomysł na pytanie dnia! Co mam zrobić?
Zawsze przesyłaj swoje pomysły na pytanie na [email protected]!
11. Mam pytanie bez odpowiedzi. Jak mogę dostać odpowiedź?
Jeśli masz pytanie na które odpowiedź nie znajduje się w FAQ, możesz sie z nami skontaktować wysyłając maila na [email protected]. Postaramy się odpisać najszybciej jak się da.
JEST TO COŚ PODOBNEGO DO LOCKERZ, NIE MA RESTOCKÓW(NAGRODY 24H NA DOBĘ!)
JEŚLI CHCESZ ZAPROSZENIE TO PISZ NA GG: 2244700 LUB PISZ NA PW !!