Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z polską ligą pomocy szybko w PES 4
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
Perry_Oneil
witam mam problem z zinstalowaniem patcha do polskiej ligi w PES 4i prosze was o pomoc przy rozpakowywaniu pierwszego pliku (pierwszej części) połowe mi ropakuje i wyskakuje komunikat "proszę włożyć część 2 z 0 do dysku E" i nie wiem co zrobić proszę o pomoc
gutted
zmien nazwe pliku nr 1 tak jak podawalem w newsie.
Perry_Oneil
zmieniłem na samym początku i takie coś mi sie pojawia do połowy mi sie rozpakowuje normalnie tylko pòxniej coś woła i nie wiem dlaczego
Szeryf
Oczywiście masz wszystkie części patcha w jednym katalogu :?:
Perry_Oneil
dokładnie tak mam wszystkie część patch w jednym katalogu. Jak trzeba inaczej to napisz jak i co z jedynką sowbie poradziłem potzreba było pierwszą i czawrtą część patch ale reszta nie idzie pomocy !!!!!!!!!!!
Pik
a moze masz inne czesci inaczej ponazywane np.

Czesc 1
Part 2
Czesc 03 :?:

bo ja mialem inne nazwy jak sciagalem 7. cześć z innego serwera, i zmiana nazwy była tylko kwestią wstawienia kropek i usuniecia pauz.
Perry_Oneil
nawy częśći ròżnią się tylko taką jedynką w nawiasie np jeden plik jest part01 a inny jest part04(1) tylko taką ròżniece mam mioędzy nazwami inne nie widze
Pik
jezeli Cie dobrze zrozumialem to tam nie powinno byc zadnego nawiasu, jesli go masz, poprawna nazwa plikow to:
PES4__Liga_Polska.part01
PES4__Liga_Polska.part02
PES4__Liga_Polska.part03
PES4__Liga_Polska.part04
PES4__Liga_Polska.part05
PES4__Liga_Polska.part06
PES4__Liga_Polska.part07

jak masz tak podpisane to nie mam pojecia co jest przyczyna Twoich kłopotòw
P!R0
Usun nawias i jedynke wraz z nim, aby kazdy plik roznil sie tylko nr. partu!!!
Perry_Oneil
nadal nie mogę pozmieniałem nazwy plikòw teraz ròżnią sie tylko numerem partu ale wszystkie mam w jednym folderze i nie wiem co dalej robić pierwszy mi się normalnie rozpakował a reszta nmie chce nie wiem czemu pomòwżcie
Perry_Oneil
po ropakowaniu jedynki mam trzy pliki
0_SOUND.AFS
0_TEXT.AFS
e_sound.afs
i dwòjki nie mogę rozpakować jak ją chce rozpakować to tylko mi się tworzy folder a w nim nic nie ma. pomoc
StraY
lol ;p bo tak to już jest z .rarami wink.gif jak dzielisz archiwum to dostajesz pare plikòw pustych, a pustych dlatego, że cała ich zawartość wypakowuje się razem z innymi, tak więc jak rozpakowujesz plik 01.rar to on sam ci rozpakowuje plik 02.rar ( nie wiem dokładne jak w tym przypadku wyglada sprawa ). Najlepiej zobacz wielkość 01.rar i wielkość plikòw ktòre dostałeś po rozpakowaniu wink.gif A mòwiąc kròtko... wypakuj tylko te pliki w ktòrych coś jest, a resztą się nie przejmuj bo sama się wypakuje
Perry_Oneil
pomòzcie mi bo nie mogę zainstalowac tej polskiej ligi. wszystkie pliki mam w jednym folderze wraz z jakimiś poprawkami dwoma ściągniętymi z tej strony. Nazwy plikòw ròżnią się jedynie numerem paru. I co dalej pierwszy plik rozpakowałemn i wszystko gra skopiowałem te pliki tam gdzie trzeba ale nic alej nie mogę zrobić pomocy szybko prosze!!!!!!!!!!!!!!!!
StraY
ale nic alej nie mogę zrobić

a dokładniej czego nie możesz zrobić? włączyć PES4?/innych partòw rozpakować?/wyrwać laski? ... precyzja wink.gif
Perry_Oneil
wyrwać alski też (hihihihi) ;D ale nie moge rozpakować reszty plikòw ROZPAKOWA
StraY
rozpakuj je tak samo jak part1.rar... a jak będą puste to się nie przejmuj - widocznie tak ma być ( chyba, że źle ściągałeś ;p )
kemocik
nie no nie mogę laugh.gif
Perry_Oneil - jak rozpakowałeś pierwszą część to automatycznie rozpakowały się wszystkie inne części, więc teraz już możesz instalować patcha zgodnie z instrukcją
ALE LOL JEST NIEZŁY ;D

PS: Myślę, że można zamknąć smile.gif
gutted
po pierwsze : zainstaluj total commandera
po drugie : zainstaluj winrara
po trzecie : wejdz w TC do konfiguracji -> ustawienia glowne -> paker
po czwarte : w paker RAR - wskaz sciezke do winrar.exe
po piate : w lewym oknie otworz katalog z 7 partami rara
po szoste : w prawym oknie otworz katalog, do ktorego chcesz rozpakowac calosc
po siodme: wcisnij alt + f9 na part1
po osme: wystarczy ci juz tylko czekac
po dziewiate: podmien pliki w katalogu z pes4

i graj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.