Witam

Przynoszę wieści o tym, że na necie pojawiły się oficjalne fotki owego sprzętu ;D
Pod
tym linkiem znajdziecie info i zdjęcia, a na forum pojawiły się screeny i trailery z gier.
Zapraszam do oglądania i oceny nowego dziecka Sony
tomek828
May 17 2005, 15:38
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,19980 widziałem te zdjęcia

wszystko cacy

tylko... ten "dżojstik" mnie nie pokoi

może być niewygodny. Najlepiej żeby pad był taki jak w PS2

tylko bezprzewodowy. :shock:
lukasso
May 17 2005, 15:47
ZGADZAM SIE :!:
pad powinien byc taki sam a co do kabli to juz sie przywyczailem ze cos sie plącze po nogach :wink:
Widac ze technologia mknie w zawrotnym tempie do przodu, ja czekam na gry pilkarskie w ktorych bedziemy odczowac: totyk, realne odglosy, byc w ciele wirtualnego gracza, ale to moze byc dopiero po mojej i waszej smierci, wiec nieobiecuje sobie zbyt wiele!!!
oj pad wyglada fatalnie banan nie lubie tego typu sprzetu
a konsola duzo lepiej wyglada niz nowo zapowiadany X
michau000
May 17 2005, 18:36
nie zapominajcie, ze to dopiero prototyp, wszystko sie do przyszlego roku moze zmienic
pad jest spoko.... nowoczesny :wink:
Ciekawe jak a bedzie cena. Szkoda że na kompy coraz mniej gier :/
| QUOTE |
| pad jest spoko.... nowoczesny :wink: |
Nie zawsze takie super pomysły sie sprawdzają....na rynku jest masa takich super nowoczesnych ,czesto kosmicznych padow i nie sa one zabardzo praktyczne. Ten soniakowy dual sie sprawdzil i byl elementem konsoli do ktorego nikt sie nie czepiał,wiec nie wiem po co zmiana.
No ale moge sie tez mylic iten nowy bedzie lepszy :roll: Pozostaje ufac,ze sony wie co robi :wink:
| QUOTE |
| Ciekawe jak a bedzie cena. :/ |
jak wychodziła dwòjka to chyba kosztowała coś koło 2.000 - 2.500 zł, temu daje 3.000 do 4.000 max
Ciekawi mnie kiedy wyjdzie komp na ktòrym odpalimy symulator PS3
a pad totalnie beznadziejny, chyba najgorszy z mozliwych :!: tyle ze mi sie wydaje ze oni robia po tio cos nowego zeby w mediach nie pojawily sie komentarze ze PS 3 niby nowy ale pad stary. ( tak mi sie wydaje ) tylko ze jak projektuja cos nowego to by to dobrze przemysleli
qazwsx
May 17 2005, 21:12
Mòwićie że ten pad wygląda jak banan a to niejest zwykły banan lecz to jest banan ... CHIQUITY :!: :twisted:
snake, o cene się nie martw

teraz jak jesteśmy w Uni wystarczy pojechać kawałek w lewo do Szwabolandii i kupić

tam będzie pewnie koło 300-400 Ojro
yyyyy 400 euro? chyba x2 (przy dobrych wiatrach)
Kto sie bedzie patrzal na biednych Polakow jak mozna sprzedac drozej w Japonii, USA, i Zachodniej Europie (gdzie bedzie zbyt jak po swieze buleczki)
800 Euro za konsole?

Jak dla mnie bez szans, konsole zawsze sprzedaje się po cenie dumpingowej ( czy jak to się nazywa, że taniej niż produkcja

) a zresztą zobaczysz
Ja tam mam problem z glowy, mieszkam w Hrubieszowie, najbardziej wysunietym miastem na wsch. Polski, wiec Ukraina jest blisko, a wraz z nia PS3=1zł (czyt. plej stejszyn trojka rowna sie jedna bulka) ;D
Poldek
May 19 2005, 09:12
Mnie to PlayStation 3 jakoś nieprzekonuje i ten JoyPad :/ masakra ;/ zobaczymy jak będzie z grafiką

:twisted: :twisted:
Plecam ściągnąć ten filmik...Tylko trzymajcie szcękę ;D
WOW
Poldek
May 19 2005, 09:22
| QUOTE |
Plecam ściągnąć ten filmik...Tylko trzymajcie szcękę ;D WOW |
Zarombisty ten filmik :twisted:
pozdro Jacol
tomek828
May 19 2005, 14:46
zajebiście wyglonda te Killzone

gra doskonale pokazuje potęge PS3 :shock:
michau000
May 19 2005, 15:21
no spoko... ale pewnikiem to jest tylko filmik, gra (mimo ze i tak moze byc swietna) nie bedzie wygladala az tak rewelacyjnie...(-;
@michau000, to jest filmik ale na engine gry zrobiony, nie render, więc ps3 jest w stanie pociągnąć taką grafę.
Co do pada, to czytałem, że będą ròwnież pady w kształcie zwykłych Dual Shock'òw, więc nie jest tak źle.
Mi się najbardziej podoba design Nintendo Revolution, ta konsolka jest ładniejsza, niż xbox360 i ps3 razem wzięte:)
Edit:
A tak swoją drogą..., to za co się dostaje na forum żòłtą kartkę?, a dokładniej za co mam ją ja?;]
Ten pad rzeczywiście jest do bani, niczym jakaś podròbka pada od NESa :-D
Ale wygląd bardzo fajny
| QUOTE |
@michau000, to jest filmik ale na engine gry zrobiony, nie render, więc ps3 jest w stanie pociągnąć taką grafę.
Co do pada, to czytałem, że będą ròwnież pady w kształcie zwykłych Dual Shock'òw, więc nie jest tak źle.
Mi się najbardziej podoba design Nintendo Revolution, ta konsolka jest ładniejsza, niż xbox360 i ps3 razem wzięte:)
Edit:
A tak swoją drogą..., to za co się dostaje na forum żòłtą kartkę?, a dokładniej za co mam ją ja?;] |
Nie ma czegoś takiego jak Nintendo Revolution !!! Poszukaj dobrze na necie, a dowiesz sie, że to fake zrobiony przez miłośnikòw Nintendo
Przykre, ale prawdziwe
Co do Xbox360 i PS3 to bym sie tak nie cieszył... Microsoft chce by wszystkie gry były robione na XBOX360 pod HDTV, jeśli tak samo postąpi Sony, to już pograliśmy
Na zwykłych TV sie w tym standardzie za fajnie nie będzie grałp, jeśli to będzie wogòle możliwe. Na dzień dzisiejszy TV przystosowany do HDTV kosztuje w Mediamarkt w Katowicach 11900 zł !!!
| QUOTE |
Nie ma czegoś takiego jak Nintendo Revolution !!! Poszukaj dobrze na necie, a dowiesz sie, że to fake zrobiony przez miłośnikòw Nintendo Przykre, ale prawdziwe  |
Nie bluźnij:), jeżeli według Ciebie Satoru Iwata trzymający Revolution w ręku jest fejkiem, to luz, według mnie nie jest. Masz tu linka: http://cube.ign.com/articles/615/615258p2.html
Bardziej wiarygodnego źròdła niż IGN raczej nie znajdziesz:)
onix_the_chosen
May 19 2005, 23:13
no to ja dodam moze cos od siebie:
http://www.games.tiscali.cz/specials/ps3/index.asp
tutaj macie najnowsza konsole i kilka screenow z gier, ktore wyjda na nowe PLAYSTATION. Jak dla mnie bomba ;D
Poprostu mi szczeka opadla, jak zobaczylem screeny z gier, a ten przedostatni to juz prawdziwe zycie chyba? :roll:
tomek828
May 20 2005, 05:49
niezłe te screeny
http://www.games.tiscali.cz/specials/ps3/index.asp Formula One wygląda jakby to było zdjęcie z prawdziwych wyścigòw :shock: PS3 będzie rządzić
onix_the_chosen
May 20 2005, 12:21
mnie rozwalily te motory na poczatku. Jezeli to nie jest intro, to bedzie masakra. No, a formula tez wyglada super. Jak zobaczylem pierwszy raz to myslalem ze z Eurosportu podjebali ;D
A tu macie 2 days to Vegas: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8921 czyli gre, ktora jest przygotowana pewnie pod nowa konsole. Ja zostawiam to bez komentarza. Jak ktos zaliczy beton to sie nie zdziwie :wink:
Mam dla was cos specjalnego:)
Cala prezentacje konsoli PS3 z targow E3 ceremonia trawa 2 godziny podczas niej jest omawiany glowny procesor nowy silnik graficznyk,jesli znacie dobrze angielski duzo sie dowiecie o tej konsoli sa tez wszystkie trailery z gier zajebiscie bedzie wygladac (Fight Night 3-EA Sportu).no wiec zeby to ogladnac trzeba miec:
-Windows media playera:)
-przepustowosc łacza do 150kbps
oto link:
http://www.gamespot.com/live/stream_asx.ht...s_050505&first=
Instalacja:
wlacz wmp znajdz opcje Otworz z URL skopiuj tam link i wcisnij OK.najpierw wlaczy sie ziwatun z najnowszej czesci gwiezdnych wojen ale zaraz po nim bedzie ten filmik:)
Nie dziekujcie:)

:)Pozdrawiam wszystkich :)Psx-maniakow:)
Polecam trailery :
Quake 4
Gran Turismo 5
Call Of Duty 2
i wspomniany juz wczesniej trailer Killzone 2 ;D
Wszystkie do pobrania [url=http://games.tiscali.cz/clanek/e3media.asp]
ST
tomek828
May 20 2005, 13:17
BOŻE :!:
2 days to vegas ta gra ma boską grafikę :!: jak patrzę na ten screen to niewieże że to gra :shock:
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_deta...21&img=imgh.jpg
onix_the_chosen
May 21 2005, 00:09
| QUOTE |
| BOŻE :!: 2 days to vegas ta gra ma boską grafikę :!: jak patrzę na ten screen to niewieże że to gra :shock: http://games.tiscali.cz/clanek/screen_detail.asp?id=8921&img=imgh.jpg |
No ja mialem tak samo. Niby nie mozna sugerowac sie screenami, ale jak tu sie nie podniecac, jak to tak wszystko pieknie wyglada ;D A watpie by to bylo intro. Jezeli ktos sie decyduje na taka grafike, to pewnie dopracuje gameplay bo inaczej caly wklad pojdzie na marne, pozdro :wink:
tomek828
May 21 2005, 07:22
Widzieliście trailer GT5 ?? Jeśli nie to tu jest link
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1675 ja pozostawie ten trailer bezkomentarza :shock: Tego się nie da opisać (to nie może być gra

;D )
Jocker
May 21 2005, 07:52
NO GT5 powala z nòg :!: :shock: Wyśmienita gra !!!
To nie jest GT 5 tylko vision of GT 5 :wink:
Wiecie co

Jak tak patrze na te screeny, to wydaje mi się, że wszystkie nowe gry na PS3 będą robione tak jak na XBOX360, czyli tylko i wyłącznie HDTV. Dla nas HDTV dobrze nie wròży, bo żeby podziwiać w pełni to pękno, trzeba będzie włożyć kupe kasy w sprzęt
Jest zwiastun do Gran Turismo 5
Oto link do jego pobrania:
http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9075
Już 3 razy był podawany ten link ... Poza tym to nie jest trailer tylko VISION of GT 5 ...
qazwsx
May 21 2005, 14:10
michau000
May 21 2005, 15:41
no wlasnie, jezeli ktos ogladal ten film z prezentacji, to powinien wiedziec, ze PS3 ma oferowac rozdzielczosc 2000x1000 pikseli! dla porownania, PS2 to cos kolo 700x400
tak sobie gadamy i podniecamy sie tym calym sprzetem, ale miedzy nami mowiac, kto bedzie mogl sobie na to cudo pozwolic? (-;
hmm... ja :] wystarczy troche imprez sportowych poobstawiać

a zresztą to cudo nawet jak będzie mega drogie, zawsze będzie dostępne w sklepach z konsolami do przetestowania
tomek828
May 21 2005, 17:44
Gdyby PS3 miała cenę około 3000 – 3500zł to bym mògł pokusić się o namòwienie rodzicòw na te cacko
czytalem ze ma kosztowac 700-800$.....a takiego pada trzymalem na targach w paryzu na wakacje

tak samo wygodny jak terazniejsze pady od soniaka wiec nie ma co sie przejmowac :wink:
| QUOTE |
czytalem ze ma kosztowac 700-800$.....a takiego pada trzymalem na targach w paryzu na wakacje tak samo wygodny jak terazniejsze pady od soniaka wiec nie ma co sie przejmowac :wink: |
Dajmy na to ze sie trzyma wygodnie....ale cieawe jak jest w czasie gry.Chodzi mi o funkcjonalnosc. Np strefy L1 L2 R1 R2 wydaja mi sie być dziwne jakies :roll: niewiem ...troche chyba za blisko srodka :roll:
Poldek
May 21 2005, 19:48
Moim zdaniem pad będzie wygodny taka firma jak sony nie zrobi dziadostwa a pozatym nie można oceniać pada z obrazka
culles
May 21 2005, 20:07
Buahahaha, FAKE :] <polewka>
1)Jasne Fake na E3, pffff, stary ja mam w garażu "fejka" PS666.
2)Co do joypada, to nie wierzę w to, że będzie niewygodny, on po prostu będzie jeszcze wygodniejszy, ludzie ze SCET już się o to postarali.
3)Szczerze mòwiąc to nie podoba mi się nowa bryła, chociaż w kolorze czarnym robi większe wrażenie, albo ja nie lubię srebrnego, wolałbym biały...
4)Nowa ksywa: "Chlebak" joypad:"Bumerang"
Poldek
May 21 2005, 20:17
będzie w kolorze jasnym srebrnym, ciemniejszym srebrnym, czarnym, białym i z tego co wiem ma być jeszcze z przeźroczystą obudową a w środku mąją być jakieś niebieskie diody
onix_the_chosen
May 22 2005, 10:20
Nie ma sie co tak rozczulac nad kolorem. A Pegazus jaki byl ? A wszyscy napierali pewnie az do rana w Mario hehehehe ;D
czasy nesòw i atari były troche inne

tam konsola/komputer/cokolwiek

służyła wyłacznie do gry. teraz konsola imho musi komponować się z innym sprzętem rtv i meblami :] np. ja nie kupie konsoli ktòra będzie bambersko wyglądać w moim pokoju, ale wybiorę tą ktòra będzie pasować - w końcu wachlarz gier jest niemal identyczny więc decyduje tylko cena i wygląd
| QUOTE |
czytalem ze ma kosztowac 700-800$.....a takiego pada trzymalem na targach w paryzu na wakacje tak samo wygodny jak terazniejsze pady od soniaka wiec nie ma co sie przejmowac :wink: |
Mr. SiDżej znow mial racje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.