CYTAT(bubekgroszek @ Jan 29 2010, 18:14)

Nie wiem o czy Ty piszesz kolego ja gram Valencją 17 sezon w karierze wiele razy spotkałem się z Chelsea w LM i nigdy się nie spotkałem z czymś takim chyba że to jakiś bug w premier lige ale sprawdzę bo mam zamiar zagrać MU w lidze. Co do milimetrowych spalonych to pamiętaj że to gra a nie real tu PC wszystko widzi. Jedyne co według mnie naprawdę denerwuje to faule jak ja kogoś lekko zaczepię to zaraz żółta albo często czerwona a jak mnie zgnoją to przeważnie nawet faulu nie gwiżdże

PS: Też gram na profesional tylko że na padzie.
"ja gram Valencją "
Valencią nie gram choć to niezły zespół.Lubiłem nią grać za czasów świetności fify,pamiętam że często prowadziłem valencie.W pesie staram sie grać drużynami które mają realne stadiony.Bo co za przyjemnośc grać valencią na konami stadium czy ville marie stadium??? Valencią powinno sie grać na estadio mestalla a skoro chińczykom sie nie chce od wielu lat zrobić realnych stadionów czołowych drużyn to o czym mówimy??? Skoro kupują licencje na francuską league 1 to pytam gdzie jest stade gerland olimpiku lyon,gdzie parc de princess,gdzie stade vellodrome olimpiku marsylia,gdzie stade chaban-delmas girondins bordeaux??? I tak długo by wymieniać.Fajnie że jest stadion as monaco odzwierciedlony w detalach ale co to za potęga futbolu as monaco (przynajmniej na chwile obecną); jest to europejski średniak plasujący sie gdzieś lekko pod 10-12 miejscem w tabeli .Więc po co akurat stadion monaco dawać realny a czołowe dryżuny ligue 1 grają jak sieroty na konami stadium? Żal.
Nie mówie o lidze mistrzów tylko o tym że grałem z chelsea mecz ligowy-to co innego bo tu jak wiesz mecz i rozgrywka inaczej wygląda w lidze,inaczej w pucharze uefa a inaczej w lidze mistrzów-jest jakieś nienaturalne wspomaganie albo w drugą strone nienaturalny topór.Pozatym gram na spatchowanej wersji pesa,mam aktualne składy,wszystkie zespoły premierleague,oryginalne nazwy sponsorów na koszulkach,logo barclays premierleague itd.Po zainstalowaniu tego patcha chelsea to chelsea a nie north london. I nie dotyczy to tylko chelsea (akurat tą drużynę podałem jako przykład) ;dotyczy to też innych drużyn że czasem nie wiadomo z czego zaczynają odstawiac na boisku "kosmos" i nie może ich nijak zatrzymać... grałem w listopadzie lige hiszpańską i nagle siódme w tabeli deportivo grając z pierwszą barceloną poprostu wbiło ją w murawe a ci latali po boisku nie mogąc nawet odebrać piłki bo deportivo rozgrywało jak po sznurku.Z kolei następny mecz deportivo grało z ostatnią drużyną w tabeli i przegrało 0:4 .Coś tu nie tak chyba?
"pamiętaj że to gra a nie real tu PC wszystko widzi"
To że gra to ja wiem ale gra z zatrważajacymi błędami,to ma symulować prawdziwy futbol więc co mnie obchodzi że cpu wszystko widzi.Jak programiśći zrobili błąd to cpu widzi milimetrowe spalone,jakby inaczej to było ustawione to by nie widział milimetrowych spalonych;co za tym idzie nie byłoby tylu bezsensownie przerywanych akcji,można powiedzieć zepsutych nie z mojej winy akcji!
"Jedyne co według mnie naprawdę denerwuje to faule jak ja kogoś lekko zaczepię to zaraz żółta albo często czerwona a jak mnie zgnoją to przeważnie nawet faulu nie gwiżdże "
Jak lekko kogoś zaczepisz to nie dostajesz kartki tylko gra jest przerywana przez skrypt a sędzia nawet tak samo biegnie i macha rękami robiąc takiego charakterystycznego krzyżaka,kartki zazwyczaj nie pokazuje. Pokazuje je natomiast wtedy gdy wchodze czysto wślizgiem lub za jakieś inne błache wykroczenia wynikajace bardziej z sytuacji na boisku niż jest to zamierzone kopnięcie na nogi przeciwnika.Wtedy sędzia szasta kartkami na lewo i prawo-oczywiśćie tylko w jedną strone czyli dla mnie bo komp kosi bezkarnie,w polu karnym padają takie kosy że mało moim nóg nie połamią a sędzia nigdy w takich sytuacjach nie zagwiżdze.Nie wiem czy chińczyki wiedzą że jebnięcie na nogi w polu karnym to przerwana gra i pokazana jedenastka,opcjonalnie również w zależnośći od brutalnośći faulu i "humoru" sędziego kartka żółta lub czerwona.A tutaj nie ma prawie wogóle karnych więc o czym mówimy kiedy na dwa rozegrane sezony tj.blisko 80 meczów (nie licząc pucharów) miałem raptem jednego karnego

Gracze kompa czasem dostaną żółtą kartkę ale dużo dużo rzadziej niż moi,z kolei sędzia wogóle nie pokazuje drużynom kompa czerwonych kartek.Jak gram w to od listopada to nie zdarzyło się jeszcze aby po faulu (nawet brutalnym) pokazał czerwoną kartkę dla zawodników sterowanych przez kompa.Z kolei dla moich potrafi pokazać trzy czerwone w jednej połowie meczu za normalne wślizgi na piłke.
"Też gram na profesional tylko że na padzie"
Jak gram na blaszaku to nigdy nie steruje padem! Jakbym miał sterować padem to bym kupił konsole. Na komputerze steruje tylko klawiaturą czy to pes czy need for speed lub inne gry.Po drugie nie wskazane jest grać równocześnie na konsoli i pc,trzeba wybrać albo to albo to gdyż tu steruje sie klawą tu padem i troche potem traci sie czucie.Także albo albo.