Bart0o0sh
May 17 2005, 14:45
Witam po raz ostatni

Chcialem podziekowac wszystkim za gre , mysle ze dalsze granie tu niema sensu... powodow nie bede wymienial . Zatem chcialem podziekowac za te 4 edycje w ktorych uczestniczylem , a szczegolnie dla Kjacka , Pio G , Halladina , Kamilo .
Trzymajcie sie i milej dalszej rywalizacji zycze
Narka
Trzymaj się...choć zabardzo Cie nie znam...to czytając twoje posty w temacie o Hallu i Kjacku wywnioskowalem ze jestes OK

pozdrawiam

pa

ps.Admini i moderatorzy wrzuccie na loz....bo połowa ludzi odejdzie przez was i przez waszą chęć gòrowania nad wszystkimi...
Oczywiscie nie kieruje tego do wszystkich modòw ani adminow...
pozdro 600 :twisted: :twisted: :twisted:
Przemo
May 17 2005, 15:12
to juz sie robi glupie..
Ludzie!! to jest zabawa...
rozumiem ze moga sie czuc pokrzywdzeni ale jak sie drugi przyznal do bledu( t-mac tak zrobil) to wyluzowac i grac dalej a nei ze teraz 30 odchodzi obrazonych zabiera zabawki i idzie z piaskownicy..
nonic szkoda radzilbym sie jeszcze zastanowic i zmotywowac sie na przyszly sezon by sie grą zrewanzowac a nie odchodzic..
nie zegnam i życzę jednak zostania w lidze ;D
Ehh Bartooosh i na co Ci to ? Narzekacie i narzekacie a przecież IO jest najlepszą ligą WE więc nie wiem co wy chcecie. Najlepiej idźcie sobie w PES4 pograć.
lazy_bum
May 17 2005, 15:28
| QUOTE |
| rozumiem ze moga sie czuc pokrzywdzeni ale jak sie drugi przyznal do bledu( t-mac tak zrobil) to wyluzowac i grac dalej a nei ze teraz 30 odchodzi obrazonych zabiera zabawki i idzie z piaskownicy.. |
Jak dla mnie to też głupie. Nie podoba ci się, że ktoś grzebie w twoich postach? Olej forum. ZTCW to do udziału w lidze nie jest potrzebne.
Co adminòw i modòw to jest to funkcja, ktòrą można zaròwno dać jak i odebrać. Jeżeli komuś nie podoba się co ktoś robi z jego postami zawsze można napisać do innej ,siły wyższej'.
PS. Zawsze to więcej miejsca w I lidze. (-;
Bart0o0sh
May 17 2005, 15:30
No macie wiecej miejsca w 1 lidze czego sei martwicie
Kamilo
May 17 2005, 15:42
nastepny... :evil: :shock:
To wszystko robi sie mało zabawne, klotnie spory, odejscia, to wszystko odbije sie na poziomie 7 edycji IO :/ myślałem ze bede dalej grał i miał doczynienia z samą czołowką ludzi grajacych w WE2002 a tu sie robi powoli lipa i ja rownież zaczynam sie zastanawiac czy nie odpuścić sobie bo gra ze sredniakami czy troche slabszymi juz mnie powoli przestaje rajcowac... to juz bedzie 2 lata gry niedlugo i 5 edycja
P.s Pozdro Bartoosh , ja mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamyw lidze

jak nie tej to innej moze... :roll:
Bartosh jak nie wrocisz to nakopie ci do dupy:) Qrde panowie to tylko gra a wyrobicie z tego jakis wielki problem
kolejny? :| jebany efekt domina... Bart0o0sh jak cie wkurzają admini/inni gracze to ich olej, nie wdawaj się w dyskusje i tyle... a w lidze zostań, bo powiedz, co osiągniesz takim odejściem? ( chyba, że masz dość WE )
Lampard
May 17 2005, 18:36
no ludzie okażcie serce do WE2002 i zapomnijcie o zatargach... łączmy się w tej wspaniałej grze :wink:
o motherfucker... wszyscy odchodza pomalu... na kazdego i tak przyjdzie czas
Kamilo : masz jeszcze 4 ludzi do przeskoczenia

hehe
Bart0o0sh dzięki za tych kilkadziesiąt rozegranych meczòw, jeżeli zmienisz zdanie, zapraszam ponownie.
Pozdr
Dzieki ziomus za wszystkie nasze meczyki. Do dzis pamietam nasze spotkanie(asz te pudla!

z biezacego sezonu oraz zmagania z Weleague. Piekne czasy

Mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy na wirtualnym boisku. Pozdro 600;)
Kamilo
May 17 2005, 21:57
| QUOTE |
Kamilo : masz jeszcze 4 ludzi do przeskoczenia hehe
|
hehe Bakel jak I liga bedzie sie zmniejszac w takim tempie to wyladuje moze wkoncu na podium
ALe to nie o to chodzi... nie wiem jakos lipnie wychodzi ze czołòwka graczy rezygnuje... jakos zawsze bylem przyzwyczajony do tych nickòw na poczatku tabeli heh... I przykro ze powstają miedzy nami spory ktòre mają takie konsekwencje no ale może jeszcze chłopaki zmienią zdanie albo "coś" innego sie zmieni... :>
Czarny
May 18 2005, 00:42
co masz na mysli Kamilo? :wink:
pozdro Bartooosh, trzymaj sie i szybko wracaj z pozostalymi :wink:
bo musze wkoncu z Toba pograc...
mam nadzieje ze za 4 dni zmienicie wszyscy zdanie... :wink:
| QUOTE |
co masz na mysli Kamilo? :wink: pozdro Bartooosh, trzymaj sie i szybko wracaj z pozostalymi :wink: bo musze wkoncu z Toba pograc...
mam nadzieje ze za 4 dni zmienicie wszyscy zdanie... :wink: |
za 4 dni, az tak glupi jak to pisal Halladin to nie jestem
chyba chcesz skonczyc swoj zywot na tym forum
Bart0o0sh
May 18 2005, 11:32
Dzieki wszystkim

... zawsze mozemy zagrac jakiegos spara
tyle co zauważam to już chyba z 5 osòb odeszło i każdy pisze nowy temat że się żegna może T-MAC napisze temat pożegnania z issonline i tam każdy ktòry chce odejść sie wpisze ;D
bits, jak zrobisz cos dla sceny to moze zrozumiesz ze kazdy z nich moze sobie taki temat zalozyc bez problemu...
a niektorzy se nawet moga newsa na stronce o tym pyknac ; )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.