Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bart0o0sh ... dzieki za gre ...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Bart0o0sh
Witam po raz ostatni smile.gif Chcialem podziekowac wszystkim za gre , mysle ze dalsze granie tu niema sensu... powodow nie bede wymienial . Zatem chcialem podziekowac za te 4 edycje w ktorych uczestniczylem , a szczegolnie dla Kjacka , Pio G , Halladina , Kamilo .

Trzymajcie sie i milej dalszej rywalizacji zycze wink.gif

Narka
LeMie
Trzymaj się...choć zabardzo Cie nie znam...to czytając twoje posty w temacie o Hallu i Kjacku wywnioskowalem ze jestes OK smile.gif
pozdrawiam smile.gif
pa smile.gif

ps.Admini i moderatorzy wrzuccie na loz....bo połowa ludzi odejdzie przez was i przez waszą chęć gòrowania nad wszystkimi...
Oczywiscie nie kieruje tego do wszystkich modòw ani adminow...
pozdro 600 :twisted: :twisted: :twisted:
Przemo
to juz sie robi glupie..
Ludzie!! to jest zabawa...
rozumiem ze moga sie czuc pokrzywdzeni ale jak sie drugi przyznal do bledu( t-mac tak zrobil) to wyluzowac i grac dalej a nei ze teraz 30 odchodzi obrazonych zabiera zabawki i idzie z piaskownicy..
nonic szkoda radzilbym sie jeszcze zastanowic i zmotywowac sie na przyszly sezon by sie grą zrewanzowac a nie odchodzic..

nie zegnam i życzę jednak zostania w lidze ;D
snake
Ehh Bartooosh i na co Ci to ? Narzekacie i narzekacie a przecież IO jest najlepszą ligą WE więc nie wiem co wy chcecie. Najlepiej idźcie sobie w PES4 pograć.
lazy_bum
rozumiem ze moga sie czuc pokrzywdzeni ale jak sie drugi przyznal do bledu( t-mac tak zrobil) to wyluzowac i grac dalej a nei ze teraz 30 odchodzi obrazonych zabiera zabawki i idzie z piaskownicy..

Jak dla mnie to też głupie. Nie podoba ci się, że ktoś grzebie w twoich postach? Olej forum. ZTCW to do udziału w lidze nie jest potrzebne.
Co adminòw i modòw to jest to funkcja, ktòrą można zaròwno dać jak i odebrać. Jeżeli komuś nie podoba się co ktoś robi z jego postami zawsze można napisać do innej ,siły wyższej'.
PS. Zawsze to więcej miejsca w I lidze. (-;
Bart0o0sh
No macie wiecej miejsca w 1 lidze czego sei martwicie tongue.gif
Kamilo
nastepny... :evil: :shock: sad.gif
To wszystko robi sie mało zabawne, klotnie spory, odejscia, to wszystko odbije sie na poziomie 7 edycji IO :/ myślałem ze bede dalej grał i miał doczynienia z samą czołowką ludzi grajacych w WE2002 a tu sie robi powoli lipa i ja rownież zaczynam sie zastanawiac czy nie odpuścić sobie bo gra ze sredniakami czy troche slabszymi juz mnie powoli przestaje rajcowac... to juz bedzie 2 lata gry niedlugo i 5 edycja smile.gif
P.s Pozdro Bartoosh , ja mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamyw lidze smile.gif jak nie tej to innej moze... :roll:
Cinek
Bartosh jak nie wrocisz to nakopie ci do dupy:) Qrde panowie to tylko gra a wyrobicie z tego jakis wielki problem sad.gif
StraY
kolejny? :| jebany efekt domina... Bart0o0sh jak cie wkurzają admini/inni gracze to ich olej, nie wdawaj się w dyskusje i tyle... a w lidze zostań, bo powiedz, co osiągniesz takim odejściem? ( chyba, że masz dość WE )
Lampard
no ludzie okażcie serce do WE2002 i zapomnijcie o zatargach... łączmy się w tej wspaniałej grze :wink:
Cj90
o motherfucker... wszyscy odchodza pomalu... na kazdego i tak przyjdzie czas tongue.gif
Bakel
Kamilo : masz jeszcze 4 ludzi do przeskoczenia tongue.gif hehe
Bart0o0sh dzięki za tych kilkadziesiąt rozegranych meczòw, jeżeli zmienisz zdanie, zapraszam ponownie.
Pozdr
JAACA
Dzieki ziomus za wszystkie nasze meczyki. Do dzis pamietam nasze spotkanie(asz te pudla!smile.gif z biezacego sezonu oraz zmagania z Weleague. Piekne czasy wink.gif Mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy na wirtualnym boisku. Pozdro 600;)
Kamilo
Kamilo : masz jeszcze 4 ludzi do przeskoczenia tongue.gif hehe

hehe Bakel jak I liga bedzie sie zmniejszac w takim tempie to wyladuje moze wkoncu na podium smile.gif
ALe to nie o to chodzi... nie wiem jakos lipnie wychodzi ze czołòwka graczy rezygnuje... jakos zawsze bylem przyzwyczajony do tych nickòw na poczatku tabeli heh... I przykro ze powstają miedzy nami spory ktòre mają takie konsekwencje no ale może jeszcze chłopaki zmienią zdanie albo "coś" innego sie zmieni... :>
Czarny
co masz na mysli Kamilo? :wink:
pozdro Bartooosh, trzymaj sie i szybko wracaj z pozostalymi :wink:
bo musze wkoncu z Toba pograc...
mam nadzieje ze za 4 dni zmienicie wszyscy zdanie... :wink:
T-Mac
co masz na mysli Kamilo? :wink:  
pozdro Bartooosh, trzymaj sie i szybko wracaj z pozostalymi :wink:  
bo musze wkoncu z Toba pograc...
mam nadzieje ze za 4 dni zmienicie wszyscy zdanie... :wink:

za 4 dni, az tak glupi jak to pisal Halladin to nie jestem
chyba chcesz skonczyc swoj zywot na tym forum
Bart0o0sh
Dzieki wszystkim wink.gif ... zawsze mozemy zagrac jakiegos spara wink.gif
bits
tyle co zauważam to już chyba z 5 osòb odeszło i każdy pisze nowy temat że się żegna może T-MAC napisze temat pożegnania z issonline i tam każdy ktòry chce odejść sie wpisze ;D
kemot
bits, jak zrobisz cos dla sceny to moze zrozumiesz ze kazdy z nich moze sobie taki temat zalozyc bez problemu...
mino
a niektorzy se nawet moga newsa na stronce o tym pyknac ; )
StraY
mino wracasz? :>
mino
no wypadaloby : )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.