Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BaL- kariera...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
sk21kiwatek
Witam wszystkich, ostatnio oglądałem sobie na youtube różne filmiki z pesa 2010...aż natknąłem się na ten:

http://www.youtube.com/watch?v=C-tTDqAYARs&feature=fvst

Przedstawia on grę w trybie Become a legend jako....bramkarz.

I teraz nie wiem, czy to jest na konsole wersja, czy jest to pes 2015, czy nie wiem co. Szukałem w necie odpowiedzi nic nie znalazłem. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć ten fenomen albo chociaż, jeśli to możliwe, napisać jak można być bramkarzem w tym trybie? z góry dzięki i pozdro wink.gif
El Polacco
CYTAT(sk21kiwatek @ Jan 26 2010, 21:29) *
Witam wszystkich, ostatnio oglądałem sobie na youtube różne filmiki z pesa 2010...aż natknąłem się na ten:

http://www.youtube.com/watch?v=C-tTDqAYARs&feature=fvst

Przedstawia on grę w trybie Become a legend jako....bramkarz.

I teraz nie wiem, czy to jest na konsole wersja, czy jest to pes 2015, czy nie wiem co. Szukałem w necie odpowiedzi nic nie znalazłem. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć ten fenomen albo chociaż, jeśli to możliwe, napisać jak można być bramkarzem w tym trybie? z góry dzięki i pozdro wink.gif

To jest pes 2010. Poszukaj na forum gdzies widzialem opis jak to zrobic zeby grac bramkarzem w BAL. Wiem tylko ze na 100% sie da
ShogunNH
Wystarczy użyć przecież BaL editora i już jesteś bramkarzem
sk21kiwatek
naszukałem sie, niestety nic znowu nie znalazłem...a sam edytor jedynie w wersji chińskiej...gdyby ktoś miał już linki bez zbytniego szukanie to byłbym wdzięczny...jesli nie to szkoda, nadal będe rypał bramy w napadzie ;]
r.a.j.a.n
Nie wydaje się wam trochę nudne, być bramkarzem w PESie? wink.gif
sk21kiwatek
własnie też tak nad tym myślałem....ale chciałem spróbować...jak sie nie uda płakać nie będe ;]

w ogóle marzy mi sie żeby ten tryb w końcu rozbudowali...albo żeby powstała osobna, rozbudowana gra z wieloma możliwościami...w końcu symulatory menadżerskie są...ale to tylko moje takie ciche marzenia....za mało rozwinięty jest niestety jak narazie
ShogunNH
Edytor jest tylko po chińsku (nie wiem czemu nie ma po normalnemu), ale co za problem w nim robić z siebie bramkarza ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.