Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by sopel86lodz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Grafika
sopel86lodz
Zbior moich dotychczasowych facow do gry Pes 2010.

Download

W niedlugim czasie wrzuce reszte moich prac.
pawelszalik
Tak jak mówiłem wielki progres smile.gif Zajebiście mi się podobają twoje nowe twarze xD
sopel86lodz
Update, Toure, Wasilewski, Zidan

Download
Pelas
Wasyl wymiata;) więcej Polaków:)
#KubA#
Trudno ocenić te twarze, bo robione na modelach KONAMI. Na pierwszy rzut oka fajne, ale weź zrób kogoś kto nie ma twarzy tj to zrobiłem z Wasylem.
sopel86lodz
CYTAT(#KubA# @ Jan 19 2010, 16:43) *
Trudno ocenić te twarze, bo robione na modelach KONAMI. Na pierwszy rzut oka fajne, ale weź zrób kogoś kto nie ma twarzy tj to zrobiłem z Wasylem.

zapraszam na inne fora tam mozesz zobaczyc moje wczesniejesze prace, w wiekszosci sa to twarze z ekstraklasy i reprezentacji polski, za jakis czas wrzuce tutaj na forum te twarze
sopel86lodz

Download
Pelas
Pawełkowi popraw włosy i będzie kozak:)
sopel86lodz
PHEi 2010
http://hotfile.com/dl/26423703/c019cd2/Set...ei2010.rar.html
sopel86lodz

Download
sopel86lodz
Manchester facepack

Download

Mini facepack by sopel86lodz

Download
sopel86lodz
Jest to moj ostatni facepack do gry Pes 2010. Niestety nie wszystkie twarze sa ukonczone w 100% sad.gif, ale postanowilem je udostepnic. W przyszlym tygodniu wyjezdzam za granice i wracam dopiero pod koniec czerwca, wiec dlatego twarze sa niedokonczone. Widzimy sie ponownie wraz z gra Pes 2011 smile.gif. Thx za oceny i poparcie. POZDRO

Download
sopel86lodz
Mini Facepack by sopel86lodz

Uploaded with ImageShack.us

http://hotfile.com/dl/58927948/a34bd50/Fac...86lodz.rar.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.