Mam propozycję (którą opisałem już w Temacie dot. online)
by założyć temat np.: "Czarna lista", w której będziemy wypisywać nicki, graczy którzy nie są godni tej gry. A mianowicie ja dzisiaj trafiłem na gracza o nicku: jendziu, ów gracz grał drużyną Barcelony, tyle tylko że z Master League. Ja wybrałem Hiszpanię. Niestety przegrałem 1:3, może tylko dlatego, że na bramce barcelony stał Buffon (który bronił niemożliwe do obrony strzały), a strzelał na moją bramkę Rooney'em.
Przypomnę tylko, że w ML, po kilku sezonach statystyki Messi'ego (jak i innych grajków) są (mogą być) jeszcze bardziej wyrąbane.
Gracz jendziu otworzył moją czarną listę na moim profilu w Online. Oby było ich jak najmniej.
Nie wiem czy to moralne, czy nie. W każdym bądź razie mnie denerwują i irytują tacy gracze, psujący rozgrywkę online, którą i tak trochę już niszczą statystyki messiego i CR. No cóż...
Jeśli chcecie się przyłączyć do akcji, to się cieszę z tego powodu, jeśli nie, to przepraszam wszystkich którzy poczuli się urażeni, ale takie jest moje zdanie i jego nie zmienię.
Ludzie, ranking to nie wszystko! Liczy się przyjemność z gry!
//EDIT
Reasumując, nie polecam graczy:
1. jendziu (nominowany przez r.a.j.a.n)
2. THREEFOUR (nominowany przez r.a.j.a.n)
3. Afekt (nominowany przez rozaldinho)
4. bober186 (nominowany przez tomaszek0402)
5. Ture90 (nominowany przez tomaszek0402)
6.
7.
8.