Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czarna lista
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
r.a.j.a.n
Mam propozycję (którą opisałem już w Temacie dot. online)

by założyć temat np.: "Czarna lista", w której będziemy wypisywać nicki, graczy którzy nie są godni tej gry. A mianowicie ja dzisiaj trafiłem na gracza o nicku: jendziu, ów gracz grał drużyną Barcelony, tyle tylko że z Master League. Ja wybrałem Hiszpanię. Niestety przegrałem 1:3, może tylko dlatego, że na bramce barcelony stał Buffon (który bronił niemożliwe do obrony strzały), a strzelał na moją bramkę Rooney'em.
Przypomnę tylko, że w ML, po kilku sezonach statystyki Messi'ego (jak i innych grajków) są (mogą być) jeszcze bardziej wyrąbane.

Gracz jendziu otworzył moją czarną listę na moim profilu w Online. Oby było ich jak najmniej.

Nie wiem czy to moralne, czy nie. W każdym bądź razie mnie denerwują i irytują tacy gracze, psujący rozgrywkę online, którą i tak trochę już niszczą statystyki messiego i CR. No cóż...
Jeśli chcecie się przyłączyć do akcji, to się cieszę z tego powodu, jeśli nie, to przepraszam wszystkich którzy poczuli się urażeni, ale takie jest moje zdanie i jego nie zmienię.

Ludzie, ranking to nie wszystko! Liczy się przyjemność z gry!

//EDIT

Reasumując, nie polecam graczy:
1. jendziu (nominowany przez r.a.j.a.n)
2. THREEFOUR (nominowany przez r.a.j.a.n)
3. Afekt (nominowany przez rozaldinho)
4. bober186 (nominowany przez tomaszek0402)
5. Ture90 (nominowany przez tomaszek0402)
6.
7.
8.
Terry27
To jeszcze ujdzie gorzej jak sie gra z kims i prowadzi wysoko a ten ktos ucieka. Niby nic bo walkower ale jakież zdziwienie gdy sie okazuje ze nie ma nawet walkowera. Pytam sie co jest grane ? Czy ci co nie potrafia przegrywac zaczeli stosowac jakies sztuczki by unikac niekorzystnych wynikow ? Dodam ze zdarzylo mi sie to juz drugi raz. Niestety nicku nie zapamietalem.
jacekz40
CYTAT(r.a.j.a.n @ Jan 18 2010, 00:34) *
Mam propozycję (którą opisałem już w Temacie dot. online)

by założyć temat np.: "Czarna lista", w której będziemy wypisywać nicki, graczy którzy nie są godni tej gry. A mianowicie ja dzisiaj trafiłem na gracza o nicku: jendziu, ów gracz grał drużyną Barcelony, tyle tylko że z Master League. Ja wybrałem Hiszpanię. Niestety przegrałem 1:3, może tylko dlatego, że na bramce barcelony stał Buffon (który bronił niemożliwe do obrony strzały), a strzelał na moją bramkę Rooney'em.
Przypomnę tylko, że w ML, po kilku sezonach statystyki Messi'ego (jak i innych grajków) są (mogą być) jeszcze bardziej wyrąbane.

Gracz jendziu otworzył moją czarną listę na moim profilu w Online. Oby było ich jak najmniej.

Nie wiem czy to moralne, czy nie. W każdym bądź razie mnie denerwują i irytują tacy gracze, psujący rozgrywkę online, którą i tak trochę już niszczą statystyki messiego i CR. No cóż...
Jeśli chcecie się przyłączyć do akcji, to się cieszę z tego powodu, jeśli nie, to przepraszam wszystkich którzy poczuli się urażeni, ale takie jest moje zdanie i jego nie zmienię.

Ludzie, ranking to nie wszystko! Liczy się przyjemność z gry!

r.a.j.a.n ale pamiętaj o jednym są ludzie, którzy nie potrafią, nie umieją i nie mogą przegrywać biggrin.gif Dla niektórych takich ludzi to prawdziwa tragedia, gorsza niż ciężka choroba kogoś z rodziny! Nie jeden taki chłopak siedzi i normalnie płacze przed komputerem po przegranym meczu, nagle cały świat mu się zawalił. To są bardzo poważne sprawy, można by doktorat na tym temacie zrobić.
r.a.j.a.n
Mam kolejnego, THREEFOUR smile.gif
Grał Barceloną, na lewym skrzydle ronaldo, środek ibra, prawe skrzydło messi, za napastnikami kaka...
A Henry, grzał ławę... hehehe...

Szkoda mi meczu, bo wygrywałem hiszpanią 2:0, ale w drugiej połowie dostałem olbrzymie opóźnienie, które dochodziło do 3 sekund... nie mogłem wyjść ze swojej połowy i przegrałem w dogrywce 2:3, hehehe... Trudno wink.gif
Biegał dosłownie po linii autowej - czysta przyjemność... ehhh...

Black list, się zapełnia wink.gif
topeczekk
Tez mialem goscia....bardzo duzo pkt mial on Realem ja Wisłą...wygrywałem z nim juz prawie koniec - uciekł i nawet nie ma śladu po tym meczu! prze bzdura
r.a.j.a.n
zatem, mi też by uciekł...
topeczekk, napisz mi na priv'a swoje gadu... jeśli chcesz pograć online, wtedy się na nie odezwę i możemy się ustawić na meczyk
(może nie mam dobrego łącza (2Mb), ale z graczami z Polski nie jest tak źle ;-) )
rozaldinho
nasi są nie lepsi sad.gif :

gracz "Afekt" - Polak 720 pkt w konami, piłka flak bez dywizji... w turze ucieka w 90 min smile.gif
\\
a przed meczem pyta sie czemu go nie ma w dywizji, ja odpowiadam: nie uciekaj z meczy to bedziesz biggrin.gif
ahahaha trafiłem ;]
tomaszek0402
ja mam kolejnych dwoch zawodnikow do listy jeden bober186 dostawal 3-0 w pierwszej polowie9 (w turnieju) i czego mozna bylo sie spodziewac rozlancza sie pilka flak oczywiscie,a drugi ja polska (RATING 465) a Ture90(602) dwa puchary w galerii realem w 50 min po ladnym rzucie wolnym brameczka Krzynowka i ucieka delikwent nie wiem czego mial jeszcze tyle czasu, radosc tylko taka ze dalo za niego walkowera i ok 20 pkt.
Mr.G
Heh Jendziu agent chyba całymi dniami siedzi na serwerze. Chyba juz każdy miał okazje z nim zagrać biggrin.gif ze mną nawet sie nie rozłączył uooo
Terry27
Ja ostatnio gralem w turnieju, scislej mowiac w 1/8 z typem o nicku mniej wiecej U.A.E (pozniej zerkne do gry i wpisze go poprawnie do tego postu) i po prostu załamka gdyz gosc uzyl czita na zasadzie takie ze: gramy sobie (ja z kolega w druzynie) przeciwko niemu ledwie kilka minut. Typ ma czerwona kropke. Po pewnym czasie pilka wyszla na aut i ten przychlast zamiast wznowic gre z autu zapauzowal grę i co sie stalo ? Kropka zaczela dziwnie sie zachowywac i pojawil sie krzyzyk no to sobie mysle gosc sie ob..al (moze ma lagi mysle sobie) albo po prostu juz nie chce grac i odda walkowera bez walki. Co sie okazalo wyskoczyl komunikat ze nastapilo rozlaczenie i przyznano walkowera....ale jemu do jasnej cholery. To musial byc swego rodzaju czit. Nie mam sil do tych debili z konami ktorzy pozwalaja na tego typu zagrywki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.