Jak wrzucić własne numerki na koszulki jakiemuś klubowi?
Chciałbym wrzucic Realowi Madryt jego oryginalne numerki. Ściągnałem sobie ze strony www.wekel.net ale nie wiem jak je wrzucić.
Z gòry dzienks za pomoc.
Musisz miec:
-Numerki,
-GS,
-PES'a4
-Checi
Najpierw numerki, sciagasz je klikajac na nie prawym myszy. A nastempnie zapisujesz na dysku. (Tylko nieapomnij gdzie)
Potem odpalasz GS, i plik O_Text, w katalogu z gra, (C: lub D:/Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer4/Dat i ten plik) nastempnie obok napisu: "O_text.afx" jest tekst: "Search file in AFS, kliknij na nim i wpisz: "etc_ee_tex.bin" i ENTER, wyskoczylo Ci okno z numerami, teraz klikasz na ikonke folderu lub File/Open i znajdujac numery ktore zapisales na dysku, klikasz na nie 2x lewym myszy.
Masz te nr. w okne (prawy rog), masz na dole obrazki (1=litery, 2=litery, od 3 do 8 sa to cyfry na koszulki, klikasz na rysunku swoich na przetrzymujesz przycisk najerzdzajac na cyfry za ktore chcesz podmienic swoje, np.: za 3 i 4!!!
Teraz wylanczasz GS i wlanczasz PES'a4 i cieszysz sie nr. na swoich koszulkach Realu i innych.
Milego grania :wink:
Jak cos to nr. GG--> :arrow: --> :arrow: --> 1810442
Tyle, że ja tak robie i musze zmienic numerki na 8 bit, robie to i wtedy one sie pieprzą. No i niby co mam zrobic?
Krisbit
May 22 2005, 12:53
A co jesli numerki sa w formacie str :?:
Sciagnąlem z wekla cala paczke numerow do bundesligi i wszystko w formacie str po za tym tam sa 4 pliki str do kazdej druzyny co z tym zrobic zadnego readme nie dali
Dawkii
Jul 23 2005, 14:21
niech ktos mi pomoze z weklem nierozumiem co trzeba zrobic bo mi sie pokazuuje że mam hasło podać i dopiero moge wejść
Tom_my
Jul 23 2005, 14:30
a jak zmienić kolor numeròw na koszulkach zespołòw ktòre w pesie mają oryginalne stroje np. Juventus?
Dawkii
Jul 23 2005, 14:34
sciągnij kitserver w ktòrym znajduje sie 1500 stroi to zmieni ci numery na aktualne
dlatego właśnie jest lepszy WE8 ;]