Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: offtop
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
Kubbas
Tradycyjnie.

Powiem Wam, że nie spodziewałem się tak przyjemnej gry PL zespołami, dopasowany kitspack, exe, loga pod 6.5 i na prawdę gra się świetnie !
lukasz44
Jeżeli turniej do końca będzie przebiegał w miłej i przyjaznej atmosferze pomyślimy z Siwersem o kolejnych turniejach smile.gif

tomaj
CYTAT(lukasz44 @ Jan 11 2010, 22:12) *
Jeżeli turniej do końca będzie przebiegał w miłej i przyjaznej atmosferze pomyślimy z Siwersem o kolejnych turniejach smile.gif

A może by tak spróbować zorganizować dodatkową polska ligę ISS?
Jeżeli uważacie, że poziom drużyn jest zbyt różny to by można podzielić je na 2 ligi. Mocniejsze w jednej słabsze w drugiej.
Przyjemność gry jest tak duża, że na pewno znaleźli by się chętni do gry.
GooFy
Gra przyjemna, tylko moja drużyna nie wytrzymuje do końca drugiej połowy biggrin.gif
lukasz44
zamiast legie, lecha, polonie, wisłe dodałoby się drużyny z 1 ligi smile.gif
Kubbas
CYTAT(tomaj @ Jan 11 2010, 22:19) *
A może by tak spróbować zorganizować dodatkową polska ligę ISS?
Jeżeli uważacie, że poziom drużyn jest zbyt różny to by można podzielić je na 2 ligi. Mocniejsze w jednej słabsze w drugiej.
Przyjemność gry jest tak duża, że na pewno znaleźli by się chętni do gry.

Co za dużo na raz to nie zdrowo
lukasz44
Ale też mysle że liga ISS to wystarczająco dużo meczy będzie ;p
JustMe1987
Generalnie swietna zabawa jest pl klubami. Zreszta ja sam siebie nie musze przekonywac o tym bo wiem to doskonale ale jak namawialem w lidze na slabsze druzyny to broniono sie rekami i nogami. Uwierzcie mi ze widzialem mecze Kubbasa z Cziczinhiem i mozna grac bardzo widowiskowo i " na tak "

Jeszcze chcialbym dodac swoje 3 grosze na temat losowej formy ktora uwazam sprawdza sie wysmienicie. Tak powinno byc od dawien dawna.

CYTAT(.GooFy @ Jan 11 2010, 22:19) *
Gra przyjemna, tylko moja drużyna nie wytrzymuje do końca drugiej połowy biggrin.gif

Ciekawe co ja mam o tym powiedziec? Bo obiektywnie rzecz biorac gram najslabszym zespolem w pucharze. Jednak liczy sie frajda jaka daje ta droga przez meke od czasu do czasu nagrodzona bramka.

cool.gif
majster37pl
Nom fajnie sie gra duzo fajniej niz tak towarzysko tongue.gif

btw

A kiedy ta liga iss rusza ?
lukasz44
nie wiadomo ;p
Wybraliśmy z siwersem formę losową po pierwsze dlatego że nigdy na niej nie graliśmy jeszcze a po drugie dzięki niej gra staje się bardziej realistyczna smile.gif
Kubbas
CYTAT(JustMe1987 @ Jan 11 2010, 22:30) *
Uwierzcie mi ze widzialem mecze Kubbasa z Cziczinhiem i mozna grac bardzo widowiskowo i " na tak "

Dzięki

btw patrząc tak po statach z meczy to widać, że każdy jest ciekawy, dużo strzałów, choćby twoje Just, po obu stronach 10+ strzałów
siwers99
widzę pomysł trafiony z pucharem;)
tomaj
CYTAT(siwers99 @ Jan 11 2010, 22:47) *
widzę pomysł trafiony z pucharem;)

To ja może odrazu się zapytam kiedy kolejna edycja biggrin.gif
lukasz44
Wczoraj została uaktualniona klasyfikacja strzelców :
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16998

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.