Napisałem o tym w pomocy i nikt nie pomógł;pisze tutaj! (wklejam)

Mam problem i pilnie potrzebuje pomocy.Chodzi o pesa 2010 i tryb uefa europa. Gra wczytuje sie normalnie gdy gram mecze ligowe aż do momentu gdy przechodze do uefa europa wtedy jest zawiecha,wybieram już kolor strojów każdego z zespołów i gdy chcem przejść do meczu wyrzuca mnie z gry i pojawia sie następujący komunikat : (zrzut ekranu poniżej kliknij)

<http://www.imagic.pl/files//7806/./pes1.JPG>

Dodam że mam zainstalowane cztery patche : patch 0.6 , 0,7 , 0.8 i patch 1.01 wszystkie pobrane ze strony pes.edit .O co może chodzić??? Czemu problem występuje tylko w trybie uefa europa a w champions league i ligach krajowych nie ??? Nie gram master league tylko zwykłe mecze ligowe .Przykładowo niedawno grałem as monaco i 6 kolejek ligowych poszło gładko natomiast uefa europa wogóle nie mogłem odpalić bo wywalało mnie z gry i pojawiał sie ten oto komunikat (link powyżej) .Obecnie gram ac milan i poprzednie dwa sezony grałem w champions league więc wszystko było ok.W obecnym sezonie awansowałem tylko (tylko albo aż) do uefa europa i co dziwne 4 kolejki w tym turnieju rozegrałem swobodnie a dziś gdy chciałem zagrać piątą znów ten komunikat,wyrzuciło mnie z gry i totalna zawiecha,,, pomóżcie jeśli ktoś orientuje sie gdzie leży problem-może trzeba coś pogrzebać w kitserverze lub wkleić coś??? Problem ten występuje czasami ale tylko czasami,bardzo rzadko w trybach "cup" czyli puchar danego kraju .Grajac barceloną w połowie przerwało mecz i wyrzuciło na pulpit "wystąpił błąd" .Co jest nie tak???

Z góry dzięki za pomoc.