Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa D
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
siwers99
Mecze rozgrywamy do 20 stycznia. Prosze zapoznać sie z regulaminem turnieju : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16975 Szablon prezentacji wyników: http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry305744

Numery GG:

Satejka- 642810
majster37pl- 230106
Rzepa7- 1487901
milerinho- 2912327
GooFy- 908557
GooFy
Mecz nr 19

GooFy majster37pl

Spotkanie zaczęło się szaleńczym atakiem Wisły, i niespodziewanym golem z kontry dla Odry. Do końca drugiej połowy Wisła zdołała wyrównać i wyjść na prowadzenie, jednak w doliczonym czasie chwilę po stracie bramki Odra wyrównała stan meczu. Druga połowa to już tylko obrona, Odra nie wytrzymała kondycyjnie a wszelkie ataki były szybko rozbijane. Mecz niewątpliwie wygrał Paweł Brożek, który strzelił 4 bramki.

SCREENY

majster37pl

Mecz nr 9

majster37pl GooFy

Typowy mecz walki. Gra toczyla sie glownie w srodku pola w 27 minucie pilka
wpadla pod nogi Lukasza Garguly ktory popisal sie plaskim uderzeniem tuz
obok slupka. GooFy mial kilka sytuacji w drugiej polowie ale nie umial ich wykorzystac
jednak najgrozniejsza akcja w drugich 45 minutach byla akcja Rafala Boguskiego
ktory minal bramkarza ale sam na sam z bramka trafil w slupek .

SCREENY

majster37pl

Mecz nr 1

Satejka majster37pl

Pierwsza polowa bez historii 0:0 i sytuacji za wiele nie bylo. W drugiej odslonie juz w pierwszych akcjach padly 2 gole pierwszy kuriozalny blad bramkarza i strzela Pawel Brozek , zaraz po gwizdku kontratak lecha i kolejny gol Brozka dwa gole na poczatku polowy podlamaly zespol lecha ktory w 71 minucie stracil kolejna bramke . W doliczonym czasie gry z dyskusyjnego rzutu karnego nie strzelil Pawel Brozek trafiajac w poprzeczke .

SCREENY

Pierwsza bramka
http://www.youtube.com/watch?v=T-T2xoeaix4

Satejka
majster37pl Satejka

http://www.xfire.com/video/1e27bc/
Wisla przy dopingu wlasnej publicznosci, dosc szybko objela prowadzenie, bo w 30 minucie. Pilkarze kolejorza probowali swoich sil, ale niestety braklo szczescia, jak i dokladnego wykonczenia. Gra toczyla sie "od slowa do slowa" choc Wislacy byli bardziej agresywni. Nikt do 75 minuty nie mogl pokonac golkipera przeciwnika. Pawel Brozek ponownie w 75 minucie umiescil pilke w siatce po zamieszaniu w polu karnym. W 2 minuty pozniej Robert Lewandowski popisal sie spokojem i wyczuciem pokonujac bramkarza Wisly. Wydawaloby sie ze Lechici sie przebudzili, dotrzymujac kroku lepszej Wisle. Wydawac sie moglo, ze Lech utrzyma jednobramkowa strate i powalczy o remis, jednak po pieknym "krosie" Cwielaga, Malecki bezproblemu pokonuje bramkarza i jest 3:1. Lech w szale rozpaczy probowal swoich sil, az w koncu sie udalo. W koncu, bo w 89 minucie Zapotoka pieknie minal obronce balasem ciala i uderzyl z 17 metra w "okienko"

Nie mam niestety screena z wynikiem(widac wynik na koncu filmu wink.gif))
majster37pl

Mecz nr 16

milerinho majster37pl

2 pierwsze gole padly po ewidentnym bledzie obrony. Zaraz po wznowieniu bramke kontaktowa stzelil nie zawodny Pawel Brozek
ale marzenia wisly o remisie rozwial 4 minuty pozniej Gajtkowski. Wynik juz sie nie zmienil

SCREENY

http://www.youtube.com/watch?v=LqgozBPTBQY

Mecz nr 6

Male info: nie dalo sie zagrac jak ja jestem gospodarzem polaczenie sie przerywalo i zagralismy tak wink.gif

milerinho majster37pl

Pierwsza polowa pod dyktando bialej gwiazdy ktora strzelila 3 bramki za sprawa bohatera meczu Piotra Cwielonga. W drugiej polowie Korona strzelila jedna bramke ale na wiecej nie bylo ich stac

SCREENY

Milerinho
Ja dodam tylko tyle ze na hoscie majstera jest pograne przez ogromne lagi ktore mu zglaszalem ze mialem , nie zmienilo sie nic po 1 meczu w drugim to samo.
jezeli tak ma gra wygladac to ja dziekuje. Pierwszy raz gralem na takich lagach na scenie IO.

Oba mecze dogralem bo tu chodzi o gre i nie bede szukal innych terminow o dogrywanie polowy.
majster37pl
Ja grajac z satejka tez mialem duze lagi przez ktore o maly wlos nie przegralem nie wiem jakie miales Ty i co dla Ciebie oznaczaja "ogromne lagi" ale mam internet 2mb i moze rewelacji nie ma ale nikt sie nigdy nie skarzyl ...
Milerinho
nie chodzi o wielkosc neta tylko o pingi moge miec 6mb a bedziesz mial lagi, zauwaz ze w obu drugich polowach nie pogralem bo byly opoznienia i lagi wiec jak pisalem nie oto chodzi w graniu.
majster37pl
Wiem ze chodzi o pingi ale ja mam pingi ZAWSZE ponizej 50 test z przed chwili wiec albo cos mialem ukrytego w procesach co zrzeralo neta albo cos blokowalo neta antywir czy zapora albo Ty jestes przewrazliwiony tongue.gif albo to wina serwera btw w drugim meczu akurat lepiej Ci szlo w drugiej polowie w ktorej strzeliles gola biggrin.gif
Milerinho
CYTAT(majster37pl @ Jan 12 2010, 00:26) *
Wiem ze chodzi o pingi ale ja mam pingi ZAWSZE ponizej 50 test z przed chwili wiec albo cos mialem ukrytego w procesach co zrzeralo neta albo cos blokowalo neta antywir czy zapora albo Ty jestes przewrazliwiony tongue.gif albo to wina serwera btw w drugim meczu akurat lepiej Ci szlo w drugiej polowie w ktorej strzeliles gola biggrin.gif

Nie nazwał bym tego że mi szło bo nie grałem nic z opoznieniami, w sumie mozliwe ze serw do tego sie przyczynil ale tez zauwaz ze net niepozwolil ci postawic hosta wiec cos po twojej stronie.

OK koniec tematu jak najmniej takich polaczen. Powodzenia.
Bakel
http://www.pingtest.net/
Tym sobie stestuj neta. Bada wszystkie parametry niezbędne do bezproblemowej gry online: gubione pakiety, wartość pingu i rozrzut wartości pingów.

Satejka
unikat

Rzepa majster37pl

Po powrocie do gry online nie spodziewałem się takiego wyniku ..
w pierwszej połowie mecz był wyrównany jednak jako pierwszy straciłem gola ,ale grając ambitną Cracovią wyrównałem
pod dość kontrowersyjnym zagraniu tak zwaną "lamką" którego nie byłem świadomy ponieważ spanikowałem, strzeliłem od razu i dobiłem potem na pustą . Do drugiej połowy przystąpiłem w bardziej defensywnym nastawieniu, ponieważ chciałem bronić wyniku i z kontrataku strzelić gola jeżeli się uda, no i plan się udał ponieważ po morderczym wybijaniu piłek udało mi się utrzymać wynik. Po tym meczu zapoznałem się już z możliwościami Cracovii i przepraszam za ten strzał ,ale powtórzę że nie byłem świadomy, a nie gram jak jakiś professionalista więc po powrocie mogło zdarzyć się .
pozdrawiam drugi mecz opisze majster wink.gif

SCREENY

siwers99
po kosultacji z łukaszem44 uznaliśmy że wynik zostaje , ponieważ Rzepa był nieświadomy. Jak ktoś będzie pewny czy to lama prosze nagrać i wtedy zdecydujemy.
majster37pl

Mecz nr

majster37pl rzepa

W tym meczu bez apelacyjnie na zwyciestwo bardziej zasluzyla druzyna wisly krakow ktora juz w pierwszej polowie ustalila wynik meczu . 2 bramki strzelil niezawodny Pawel Brozek

SCREENY

Satejka
GoFy Satejka

Odra jak i Lech byli bardzo agresywnij i walczyli do ostatniego gwizdka. Nie bylo chwili wytchnienia, wpadala bramka za bramke. Mecz byl bradzo wyrownany, lecz w ostatecznosci Lech zwyciezyl!

http://www.xfire.com/video/1e7340/

lukasz44

Milerinho

Milerinho GooFy

Ciekawy mecz z walka o kazda pilke jednak Korona byla lepsza o te jedna bramke.

Mam nadzieje ze przeciwnik doda screeny ze strzelacmi dry.gif

SCREENY

Brak, poniewaz przed meczem dogadalismy sie ze goofy wstawi wynik closedeyes.gif closedeyes.gif

GooFy
Są skriny. O ile ten mecz był ciekawy, zacięty, to już drugi jednostronny i pozbawiony walki. Być może dlatego że gram już o pietruszkę ?

GooFy Miler
No comments.

Satejka GooFy
Mecz ciekawy i zacięty, jednak zespół ze strefy spadkowej Ekstraklasy znów okazał się słabszy.

unikat
Satejka Rzepa

Mecz zaczął się spokojnie lecz udało mi się strzelić 3 bramki pod rząd. Po takim ciosie Satejka jednak się nie podniósł strzelając tylko honorową bramkę wink.gif

Screeny:

Rzepa Satejka

Wczułem się w pucharowy rytm oraz w taktykę Cracovii i nie dałem się po ambitnej walce i ładnym golu w drugiej połowie.

Screeny:

Dzięki wielkie Satejka za mecze pozdrawiam.
Milerinho
Satejka Milerinho

16' Gajtkowski (Korona Kielce)
30' Gajtkowski (Korona Kielce)
42' Gajtkowski (Korona Kielce)

Milerinho Satejka

12' Gajtkowski (Korona Kielce)
71' Gajtkowski (Korona Kielce)

Screen's

Oba mecze ciekawe w ktorych decydowala skutecznosc.. Korona miala Gajtkowskiego i Ediego w formie ktory ladnie asystowal.
Dzieki za mecze grac z graczem o takiej kulturze to przzyjemnosc.

Powodzenia Satejka !

Z Rzepą zagramy jak naprawi lacze bo probowalismy zagrac i lagi byly przeogromne, pytalem Satejki i mowil ze tez mial z rzepa.
Rzepa sprzawdz czy w tle czegos nie masz odpalonego typu Turrent bo inaczej nie pogramy.
Kubbas
CYTAT(milerinho @ Jan 17 2010, 22:34) *
Z Rzepą zagramy jak naprawi lacze bo probowalismy zagrac i lagi byly przeogromne, pytalem Satejki i mowil ze tez mial z rzepa.
Rzepa sprzawdz czy w tle czegos nie masz odpalonego typu Turrent bo inaczej nie pogramy.

Sry, że się wtrącam, ale czy w tym przypadku nie powinien Satejka jeszcze raz zagrać z Rzepą skoro lagi są przeogromne, wynik pewnie był przez to trochę podyktowany.
Satejka
Nie chce juz grac! Dzieki Kubbas ale sie poddaje. Ju po "ptokach" niech Rzepa sie cieszy wygrana, a mi i tak nie jest smutno bo nie raz gralem z lagiem i udawalo mi sie zremisowac, czasem nawet wygrac. Dzieki wszystkim za mecze! Do uslyszenia wkrotce biggrin.gif
Peace!
unikat
pytałem czy są lagi zresztą graliśmy że 2 razy hostem był Satejka
więc w czym problem ?
lukasz44
Po co znów pan patchmaker się wtrąca ?

Satejka nic nie pisał o lagach w czasie meczu z Rzepą także nie wiem w czym problem,
trochę nie na miejscu takie zachowanie dopiero teraz gdy Rzepa wygrał oba spotkania.
Z millerinho miał lagi więc wyłączyli mecz i już.

Satejka:
"niech Rzepa sie cieszy wygrana, a mi i tak nie jest smutno bo nie raz gralem z lagiem i udawalo mi sie zremisowac, czasem nawet wygrac"

no proszę cię człowieku czy mówiłbyś tak gdybyś wygrał ten mecz ?

co do postu poniżej :
"nigdy nie dystkutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a później pokona doświadczeniem"
Kubbas
Bo lubi smile.gif

Zadaj sobie jedno poważne pytanie. Czy zamiast tych sterydów lepiej nie zainwestować w intelekt? Bo teraz nie wiem kompletnie z czym ty wyskoczyłeś człowieku. Może niech lepiej siwers się wypowiada publicznie bo tobie nie idzie, dobra rada ph34r.gif
Satejka
lukasz prosze Cie daj spokuj. Nie jestem z tych ktorzy wala z dupy i placza ze przegrali mecz przez lagi. Z majstrem tez mialem male lagi, lecz duzo mniejsze niz z Rzepa. Przegralem dwa mecze i tez nic nie pisalem o lagach. Ale toksyczna atmosfera. Nie dostane Vip'a za 1 miejsce sad.gif
unikat
sorry, sorry byłeś 2 razy hostem i do tego ja jako client nie miałem dużych lagów
dla nie świadomych nie mam problemów z łączem, wtedy po prostu nie powyłączały mi się prawdopodobnie procesy.
zresztą działajcie jak chcecie gram tu dla zabawy ,a nie napinek o punkty czy miejsca.
Satejka
Ze ja bylem hostem to nie znaczy ze nie moglem miec lagow. Bo po polowie host sie zmienia. Ale czy ja mam jakiekolwiek pretensje?
Dobrze bylo. Przegralem, a wygrac moglem smile.gif
unikat
no mogłeś, mogłeś ale po co kłótnie osoby trzeciej nie znającej sprawy?
gram dla zabawy ,a nie dla miejsc i innych rzeczy
lukasz44
Rozgrywki w Grupie D zostały zakończone. Do ćwierćfinału awansowali Millerinho (Korona Kielce) i Majster37pl (Wisła Kraków).
Końcowa tabela:

Kilka meczów nie rozegrano , wpisaliśmy walkowery dla Millerinho w meczach z Rzepą i obustronne walkowery w meczach GooFy- Rzepa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.