SPOTKANIE NR: 10
WYNIK
SCREENY
OPIS
Dobre spotkanie. Poczatek pod moje dyktando. Kilka kapitalnych przejec w obronie na zasadzie " a ustawie sie tu bo pewnie tam poda " i tak przeciwnik wlasnie podawal. Mi natomiast udalo sie dwa razy ukasic i to by bylo na tyle. siero94 gral czysto i coraz bardziej ofensywnie szukajac swojej szansy do samego konca.
SPOTKANIE NR: 20
WYNIK
SCREENY
OPIS
Mecz bardzo chaotyczny i jak widac obfitujacy w sporo bramek. Obaj wiedzielismy juz czego sie po sobie spodziewac wiec obie strony cos strzelil i cos stracily. Ja mialem wiecej sczescia z racji dobrej skutecznosci pod bramka siera. Gratulacje dla przeciwnika za obrone dwoch karnych wykonywanych przez Dziube. siero94 ma nosa gdzie sie rzucic

Dzieki za gre i powodzenia dalej
SPOTKANIE NR: 8
WYNIK
SCREENY
OPIS
Mecz pod dyktando gosci. Powinien zwyciezyc Dorian chociaz troszke zabraklo mu opanowania w przygotowywaniu sobie sytuacji do strzalu. Nie mniej jednak zasluzenie wyrownal w koncowce spotkania bo 1pkt to absolutne minimum ktore mu sie nalezalo za postawe w pierwszym meczu.
SPOTKANIE NR: 8
WYNIK
SCREENY
OPIS
Spotkanie otwarte zostalo w 16 minucie strzalem z glowki w okno. Po objeciu prowadzenia Dorian gral pewnie a ja nieco nerwowo ale wiekszosc czasu spedzilismy w srodku pola. przez 87 minut na koncie mielismy po dwa celne strzaly i odpowiednio 7 i 5 niecelnych. Kiedy juz myslalem ze jest po meczu i zaczelem grac na zupelnym luzie "zeby dograc" wtedy nastapilo "wejscie Petasza". Najpierw skopiowal on wyczyn Denica z 16 minuty a potem w doliczonym czasie zdobyl sie na rajd prawa strona i z ostrego kata wpakowal technicznym strzalem pilke w lewy rog bramki. Ja zamilklem a podejrzewam ze przeciwnik zzielenial ze zlosci

Dzieki za mecze. Dorian byles wymagajacym rywalem zwlaszcza jezeli chodzi o powstrzymywanie Twoich atakow. Mysle ze sprawiedliwszy bylby podzial punktow w tym spotkaniu ale coz..