Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Remes Puchar Polski
siwers99
Mecze rozgrywamy do 20 stycznia. Prosze zapoznać sie z regulaminem turnieju : http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16975 Szablon prezentacji wyników: http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry305744

Numery GG:

JustMe1987- 7746003
Seba- 1143785
bobex77- 2885097
dorian- 1265650
siero94- 4283587
JustMe1987
SPOTKANIE NR: 10

WYNIK

JustMe1987 siero94

SCREENY

OPIS

Dobre spotkanie. Poczatek pod moje dyktando. Kilka kapitalnych przejec w obronie na zasadzie " a ustawie sie tu bo pewnie tam poda " i tak przeciwnik wlasnie podawal. Mi natomiast udalo sie dwa razy ukasic i to by bylo na tyle. siero94 gral czysto i coraz bardziej ofensywnie szukajac swojej szansy do samego konca.

SPOTKANIE NR: 20

WYNIK

siero94 JustMe1987

SCREENY

OPIS

Mecz bardzo chaotyczny i jak widac obfitujacy w sporo bramek. Obaj wiedzielismy juz czego sie po sobie spodziewac wiec obie strony cos strzelil i cos stracily. Ja mialem wiecej sczescia z racji dobrej skutecznosci pod bramka siera. Gratulacje dla przeciwnika za obrone dwoch karnych wykonywanych przez Dziube. siero94 ma nosa gdzie sie rzucic tongue.gif Dzieki za gre i powodzenia dalej

SPOTKANIE NR: 8

WYNIK

JustMe1987 Dorian

SCREENY

OPIS

Mecz pod dyktando gosci. Powinien zwyciezyc Dorian chociaz troszke zabraklo mu opanowania w przygotowywaniu sobie sytuacji do strzalu. Nie mniej jednak zasluzenie wyrownal w koncowce spotkania bo 1pkt to absolutne minimum ktore mu sie nalezalo za postawe w pierwszym meczu.

SPOTKANIE NR: 8

WYNIK

Dorian JustMe1987

SCREENY

OPIS

Spotkanie otwarte zostalo w 16 minucie strzalem z glowki w okno. Po objeciu prowadzenia Dorian gral pewnie a ja nieco nerwowo ale wiekszosc czasu spedzilismy w srodku pola. przez 87 minut na koncie mielismy po dwa celne strzaly i odpowiednio 7 i 5 niecelnych. Kiedy juz myslalem ze jest po meczu i zaczelem grac na zupelnym luzie "zeby dograc" wtedy nastapilo "wejscie Petasza". Najpierw skopiowal on wyczyn Denica z 16 minuty a potem w doliczonym czasie zdobyl sie na rajd prawa strona i z ostrego kata wpakowal technicznym strzalem pilke w lewy rog bramki. Ja zamilklem a podejrzewam ze przeciwnik zzielenial ze zlosci tongue.gif Dzieki za mecze. Dorian byles wymagajacym rywalem zwlaszcza jezeli chodzi o powstrzymywanie Twoich atakow. Mysle ze sprawiedliwszy bylby podzial punktow w tym spotkaniu ale coz..

cool.gif
dorianq

SPOTKANIE NR: 14

WYNIK

siero94 dorian

SCREENY

[

OPIS

Po nie udanej misji pod tytułem 'Pogon Szczecin' , w ktorej to zespol z Lodzi byl lepszy a na pewno zaslugiwal na wiecej niz tylko "1pkt" w dwumeczu przyszedl czas na mecz z Lechia. W 1 meczu bardzo wazne zwyciestwo na wyjezdzie odniosla druzyna z Lodzi, ktora musiala odrabiac straty i jej sie to udalo. Decydujaca bramka padla w 79min po strzale glowa z rzutu roznego a strzelcem byl Denic, ktory zmarnowal ( jak to slowo nabiera sensu co do gry ŁKSu smile.gif) ) kilka dogodnych sytuacji w tym meczu. Patrzac na graczy ŁKSu wysuwa mi sie jedno nazwisko Sikora, moze nie strzela duzo bramek ale za to wykonuja duza robote w moim zespole.
dorianq

SPOTKANIE NR: 4

WYNIK

dorian siero94

SCREENY

OPIS

Moj najlepszy mecz w tym pucharze grajac ŁKSem ! Nie wiem jakim cudem padl tu remis, ktory krzywdzi niesamowicie moja druzyne, panowala ona niepodzielnie na boisku, z GKSem zagrali oni bardzo skutecznie tu nie moge znalezc wyjasnienia co sie stalo z moimi gwiazdami wink.gif
JustMe1987
SPOTKANIE NR: 1

WYNIK

JustMe1987 Seba

SCREENY

SPOTKANIE NR: 11

WYNIK

Seba JustMe1987

SCREENY

OPIS

Oba spotkania moze podsumowac ten sam komentarz - Swoje miejsce w szergu musisz znac.. Gks pod wodza seby nie gral oszalamiajacego footballu ale jako ze zawodnicy druzyny rywala to gracze o lepszych umiejetnosciach to nie udalo mi sie zbyt wiele zwojowac. Dumny i tak jestem ze urwalem mu pkt w 1 spotkaniu. Dzieki za gre.

SPOTKANIE NR: 5

WYNIK

JustMe1987 bobex77

SCREENY

OPIS

Niespodzianka przez duze "n" ! Podszedlem do spotkania calkiem na chlodno i udalo sie dzieki uwaznej grze zwlaszcza w obronie ugrac 3 pkt. Mecz byl dla mnie bardzo udany zwlaszcza w pierwszej polowie. W drugiej skupilem sie bardziej na dowiezieniu wyniku i tak tez sie stalo bo napastnicy Legii znowu dali dowod swojej nieskutecznosci. Rewanz to juz inna historia o ktorej opowie bobex77 wink.gif

cool.gif
bobex77
SPOTKANIE NR: 15

bobex77 JustMe1987

SCREENY

OPIS

CYTAT
Rewanz to juz inna historia o ktorej opowie bobex77 wink.gif

Tak jest biggrin.gif

Drugie spotkanie przebiegało podobnie z ta jednak roznica, iz gracze z Warszawy nieco ograniczyli niemoc strzelecka i zdołali za sprawa Chinyam'y odniesc zwyciestwo.
cool.gif
SPOTKANIE NR: 7
bobex77 siero94

Statystyki mowia same za siebie. Dominacja Legii w tym spotkaniu i po raz kolejny napastnicy udowodnili ze wykorzystuja srednio dopiero co 4rtą sytuacje. Lechia mimo wszystko miała w tym meczu przebłyski. Potrafiła stworzyc akcje warte uwagi, jednak wykorzystała tylko dwie. Zobaczymy zatem co szykują Gdańszczanie w rewanżu...
dorianq
SPOTKANIE NR: 6

seba dorian

SCREENY

OPIS

Minimalne zwysciestwo po kontrowersyjnym karnym
cool.gif
SPOTKANIE NR: 16
dorian seba

Pierwszy mecz zaczynal na lawce, w 2 pod nieobecnosc innych graczy Kujawa wyszedl w wyjsciowej "11" i swoj wystep udukomentowal klasycznych hat-trickiem, znacznie przyczyniajac do tak efektywnego zwyciestwa nad GKSem
lukasz44

dorianq
CYTAT(dorianq @ Jan 14 2010, 21:09) *
SPOTKANIE NR: 13

dorian bobex77

SCREENY

OPIS

Przed tym spotkaniem patrzac na forme moich ofensywnych graczy kolejno: Denicia,Kujawy, Vayera i Sikory spodziewalem sie trudnej przeprawy i tez tak to wygladalo. Absencje napastnikow wykorzystal Swiatek i milo mnie zaskoczyl swoja postawa na boisku.Moje nowe objawienie w dwóch meczach z Legia, nowa pozycja i lacznie 2gole w meczach
cool.gif
SPOTKANIE NR: 3
bobex77 dorian

Zaciety mecz, pierwsi na prowadzenie wyszli legionisci lecz to tylko rozwscieczylo moje gwiazdy:) i szybko objeli prowadzenie, decydujace trafienie Nawrocika po technicznym podcieciu pilki nad bezradnym bramarzem legii. Na uwage zasluguje strzal jakiego dopuscil:) sie Mieciel, ktory zrobil wszystyko co nalezy pieknie zlozyl sie do przewrotki lecz nie zdolal pokonac Bodzia W. przezywajacego druga mlodosc:)

bobex77
zgadza sie było firmowe zagranie Miętusa smile.gif
dzieki za meczyki.
seba
nr 9
seba siero

Korzym 2
nr 19
siero seba

Costly 3, Korzym 1
bobex77
nr2
seba bobex77

Chinyama 2
nr12
bobex77 seba

Chinyama , Mięciel , Szałachowski 1

nr17
bobex77 siero

Chinyama , Mięciel

EDIT: Juz poprawione tongue.gif
siwers99
skąd ja się tutaj wziąłem?tongue.gif
lukasz44
Rozgrywki w Grupie B zostały zakończone. Do ćwierćfinału awansowali Dorian (ŁKS Łódż) i bobex77 (Legia Warszawa).

Końcowa tabela:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.