Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie o płyte pomocy!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Herr Puzon
Witam
Zakupiłem orginalnego PESa 2010 mam do was pytanie następującej treści:
Rzuciłem obraz gry na dysk aby nie rysowac plyty ale nie chcialo chodzic wiec nawet znalazłem cracka wgralem i bez plyty chodzilo ale online nie . teraz zeby grac musze grac z plyta orginalna i serce mi sie kraje jak widze ze plyta sie tak rysuje.
Czy można jakos zrobic zeby bez plyty chodzil online??
Dzieki za odpowiedz pzdr

przepraszam ze nowy temat zakładam ale jestm nowy i jeszze nie znam forum dobrze
Terry27
Jak ci sie plyta rysuje to wymien czytnik dvd.
Red Hiney
CYTAT(Herr Puzon @ Jan 7 2010, 20:24) *
(...) Czy można jakos zrobic zeby bez plyty chodzil online??
Dzieki za odpowiedz pzdr

Ja tego nie testowałem ale z tego co wiem to tandem CloneDVD/AnyDVD powinien zrobić obraz w 110% zgodny z oryginalnym.
Postaram się przetestować i dam znać.
Terry27
Przepraszam za moją ironiczną odpowiedz ale wystarczy pomyslec zeby dojsc do wniosku ze gdyby mozna bylo zrobic obraz gry i grac bez plyty w Online to wystarczyloby zeby jedna osoba udostepnila klucz na necie i smigalo by pół Polski. Ja nie widze innego rozwiazania niz odpalania gry z wlozona plyta.
koli
znajdż cracka do wersji 1.3 i musi chodzić on-line bo grasz na swoim oryginalnym serialu
ja tak gram w 09 na wersji 1.4
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.