Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy zawodnik w Lidze
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
greenmadman
Mam pewnie problem więc kieruję pytanie. Czy w PES 2010 można zrobić tak, że jeśli w EDIT robię transfer nowego zawodnika do klubu (np Beckcham do Milanu) a już gram Ligę Włoską by ten zawodnik pojawił się w kadrze??? W poprzednich edycjach nie było z tym problemu. W zimowym okienku transferowym pojawił się nowy zawodnik i bez problemu mogłem go umieścić w drużynie i korzystać z niego w czasie trwania sezonu a w tej edycji PESa mimo ,że zrobiłem transfer to w granej lidze w ogóle się nie pojawia. mad.gif
Karlik89
chłopie w każdym Pesie jest tak że jak w czasie sezonu zarajestrujesz zawodnika to w ML go nie ma
greenmadman
CYTAT(Karlik89 @ Jan 6 2010, 19:51) *
chłopie w każdym Pesie jest tak że jak w czasie sezonu zarajestrujesz zawodnika to w ML go nie ma

Chłopie nie chodzi mi o Master Lige tylko o zwykłą ligę ... nieczaisz??? Wyraźnie napisane... bym pisał o Master Lidze napisał bym Master Liga.
Snake_PL
CYTAT(greenmadman @ Jan 6 2010, 20:35) *
Chłopie nie chodzi mi o Master Lige tylko o zwykłą ligę ... nieczaisz??? Wyraźnie napisane... bym pisał o Master Lidze napisał bym Master Liga.

Możesz przenieść Beckhama do Milanu, tylko abyś nim mógł grać w Lidze, musisz Beckhama przenieść (EDIT mode ) zanim rozpoczniesz ligę. W trakcie trwania ligi nie możesz tego zrobić. Tyczy to się zarówno ML jak i każdej innej ligi.
greenmadman
eee to szkoda, że w czasie trwania się nie da :/ w poprzednich wersjach 6, 2008 i 2009 można było tak zrobić. Nie musiałem grać ligi na nowo a mogłem sie cieszyć nowymi zawodnikami. A jeszcze jedna sprawa. Chcę Obraniakowi dac Polskie obywatelstwo - da się? Bo jest Francuzem i chciałbym narodowość zamienić na Polaka.
smolarek
CYTAT(greenmadman @ Jan 7 2010, 16:20) *
eee to szkoda, że w czasie trwania się nie da :/ w poprzednich wersjach 6, 2008 i 2009 można było tak zrobić. Nie musiałem grać ligi na nowo a mogłem sie cieszyć nowymi zawodnikami. A jeszcze jedna sprawa. Chcę Obraniakowi dac Polskie obywatelstwo - da się? Bo jest Francuzem i chciałbym narodowość zamienić na Polaka.

PESEditor i po sprawie. biggrin.gif
Kimon
CYTAT(greenmadman @ Jan 6 2010, 21:05) *
Mam pewnie problem więc kieruję pytanie. Czy w PES 2010 można zrobić tak, że jeśli w EDIT robię transfer nowego zawodnika do klubu (np Beckcham do Milanu) a już gram Ligę Włoską by ten zawodnik pojawił się w kadrze??? W poprzednich edycjach nie było z tym problemu. W zimowym okienku transferowym pojawił się nowy zawodnik i bez problemu mogłem go umieścić w drużynie i korzystać z niego w czasie trwania sezonu a w tej edycji PESa mimo ,że zrobiłem transfer to w granej lidze w ogóle się nie pojawia. mad.gif

Podbijam pytanie greenmadmana!
Zaznaczam, że korzystałem z PES Editora i zawodnik podobnie jak w ręcznej zmianie drużyny (poprzed EDIT) nie pojawiał się w składzie trwającego sezonu (normalnie w składzie oczywiście był).

Knl
Nie da się. I w poprzednich PES'ach też się nie dało.
Kimon
Mylisz się. ;] W poprzednich (na pewno w 6 i 2009) dało się tak zrobić.
Knl
Że niby jak? Rozpoczynałem grę w Lidze, dajmy na to Serie A Juventusem, grałem sobie X meczów, po czym wpadłem na pomysł że dodam do składu na przykład Diego. Zapisywałem grę, wychodziłem do Edit Mode, Register Diego do Juve, save, potem wczytywałem sobie moją Ligę Serie A i Diego tam był ?
Kimon
Tak, właśnie o to chodzi. W poprzednich wersjach gry dało się tak zrobić, teraz tak się nie da i właśnie dlatego pytam się czy można to jakoś obejść. No ale odpowiedź sama mi się nasunęła po tym jak program PESEditor tego nie załatwił.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.