SWiergi
May 16 2005, 15:01
Wyumaczcie mi jak mam wgrac te bandy d pesa 4i powiedzcie i dokanie od A do Z narqa ;D
ja kposzukass tomo że znajdzi esz,narqa
Regz jak nie masz zamiaru dokladnie odpowiedziec na zadane pytanie to nie odpowiadaj wcale :x
Swiergi.. sciagasz Graphic Studio [szukaj w www.google.pl ], otwierasz plik 0_text,afs, szukasz pliku z bandami...[gdzie sna forum bylo napisane o tym]..klikasz prawym, i wgrywasz plik z banda ... jak masz plik *.bmp to zrob tak jak ja, czyli otworz przez program plik bmp... zaznacz set opaque (czarnny kwadracik), i przesun obrazek z banda na texture ktora masz na dole po lewej stronie... na kazda... nie wiem czy dobrze wytlumaczylem ale spox
Jest to bardzo proste:
>>> Instalacja :
- Otwòrz Graphic Studio 05 01 01 Full
- Wybierz file>open
- Otwiera się okno. Wyszukaj o_text w katalogu "data" w folderze głòwnym gry pes4.
- Poczekaj aż załaduje
- Po środku jest taki przycisk AFS Name a obok pole w ktòrym napisz st_kb_tc_
- Gdy ci wyszuka wciśnij file>open i wyszukaj bande
- Otworzyłeś bande wciśnij texture>change color depht>decrease to 8 bit (256 colors)
- Gdy to zrobiłeś naciśnij np. st_kb_tc_eng.bin wzależności w jakim języku grasz
- Teraz przesuń otworzoną bande na jakąś poniżej. Możesz też wszystkie podmnienić.
- Otwòrz gre i ciesz się nowymi bandami.
onix_the_chosen
May 16 2005, 15:33
Zapakuj w torbe: srubokret, kombinerki, srubki i bandy, ktore chcesz zamienic i jedz na wybrany stadion. Jak sie na niego dostaniesz to uzyj narzedzi, ktore sa w twojej torbie, aby podmienic bandy te, ktore wzieles ze soba. Jak skonczysz to wroc do domu, wlacz PESA i ciesz sie nowymi bandami :wink:
| QUOTE |
| Regz jak nie masz zamiaru dokladnie odpowiedziec na zadane pytanie to nie odpowiadaj wcale :x |
Może gdyby zapytał po polsku a nie jakąś "łamanizną" to bym odpowiedział. A poza tym jest już założony temat z bandami :evil:
| QUOTE |
| QUOTE | | Regz jak nie masz zamiaru dokladnie odpowiedziec na zadane pytanie to nie odpowiadaj wcale :x |
Może gdyby zapytał po polsku a nie jakąś chińszczyzną to bym odpowiedział. A poza tym jest już założony temat z bandami :evil: |
1. Ja to zrozumialem.
2. Chlopak nowy, wiec trzeba pomoc, ale za drugim razem juz tak dobrze niebedzie. :twisted:
3. Chcem sie zastanowic, czy jak dopiero co chciales sobie uleprzyc PES'a 4 [Regz] to zakladales tematy tam gdzie trzeba???
| QUOTE |
1. Ja to zrozumialem.
2. Chlopak nowy, wiec trzeba pomoc, ale za drugim razem juz tak dobrze niebedzie. :twisted:
3. Chcem sie zastanowic, czy jak dopiero co chciales sobie uleprzyc PES'a 4 [Regz] to zakladales tematy tam gdzie trzeba??? |
1. a mi się nie chce domyślać
2. no niech będzie...
3. do tej pory założyłem jeden temat :shock:
Dalej się czegoś czepiam, czy co?
P!R0 myślisz, że wszyscy nowi robią bajzel na forum ? Czy myślisz, że jeżeli trafi się takich dwòch, to od razu każdy na początku robił zamieszanie ?? Otòż nie, mylisz się. Jako przykład posłużę się moją skromną osobą. Do tej pory założyłem 1 temat... Z Adminami nigdy nie miałem na pieńku - świadczy o tym fakt, że nie posiadam kartki :]
PS. Przestań się już sam ośmieszać ...
SWiergi
May 16 2005, 20:39
Dzięki chłopaki za wszystko wielkie dzięki

;D ;D ;D
http://soccer-pl.xt.pl - tu masz przy każdym pliku readme powinnieneś sobie poradzić w instalacji każdego dodatku mocno się napociłem aby każdy mògł z wszystkiego kożystac!!!
cycus85
May 28 2005, 20:02
Dzięki za mała rade
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.