Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stroje do gry przez kitserver
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Problemy z edycją
sk21kiwatek
Siemka wszystkim, mam taki problem, że nie działają mi stroje wgrane do folderu GDB i nie za bardzo wiem jak to rozwiązać.

Chciałem mieć w grze strój polski(od flisaka), wgrałem tak jak powinienem do folderu ...\GDB\uni\national w map.txt wpisałem: 20, "National\Poland" ale strój i tak nie działa. Nie mam pojęcia co robie nie tak, kitserver ogólnie działa wszystko oprócz strojów. Mógłby mi ktoś jakoś pomóc ?

odpowiedzi szukałem wszędzie ale niestety nic pomocnego nie znalazłem.

Widziałem też tutorial gdzie pokazane było jak wgrać stroje przez GGS, ale w przypadku repr. polski nie ma ustalonych slotów, więc nie zabardzo wiem jak to zrobić. ale to tak na marginesie
NLP
popatrz na post niżej jest tutek pawelszalika:
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=16528
sk21kiwatek
już nie mam pojęcia. działają mi wszystkie stroje z europy ściągnięte...oprócz polski. tak wygląda to u mnie na kompie:

nawet jak zmieniam collar=0 to i tak jest tak jak od koszulki polo, a jak widać po GDBmanager, cyfr wogóle nie czyta....:/
w map.txt mam normalnie wpis z polską, więc z mapem wszystko gra. W czym jest problem??
jest to strój od flisaka.

bardzo proszę o pomoc...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.