Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KONKURS Z NAGRODAMI! "Jak To Wpadło?"
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Cooltys
Witam smile.gif

Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie związanym z Pro Evolution Soccer 2010 na PC z nagrodami rzeczowymi!

Nagrody dla każdego ze zwycięzców:

Będzie możliwość wyboru napisu na plecach, koloru i rozmiaru.

ZAPOWIEDŹ WIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=BaYVv--i8nA&fmt=22

Konkurs podzielony jest na trzy kategorie:

Najpiękniejsza bramka

Najbardziej kuriozalny samobój

Najciekawsza sytuacja boiskowa

Po szczegóły zapraszam tutaj:

Konkurs

Pozdrawiam i zachęcam do wzięcia udziału !
r.a.j.a.n
Super zapowiedź smile.gif
Ależ dreszczyk emocji smile.gif
Cooltys
Mam nadzieję, że będzie duża ilość materiału do przebrania biggrin.gif Przesyłajcie brameczki w każdej katergorii, zgodnie z regulaminem. Najlepsze będą przedstawione w kompilacji podobnej do tej TUTAJ

Przewidziane nagrody już niedługo zostaną podane (na pewno będzie to coś więcej niż smycz itp) smile.gif.
r.a.j.a.n
bo wiadomo co jest lepsze od smyczy... A mianowicie lepsze od smyczy, są dwie smycze biggrin.gif
ShogunNH
pewnie sie zdecyduję smile.gif dobrze że po drodze mam ferie to cos może sie urodzi bo na razie mało grałem bo czekałem na EP biggrin.gif
Patrick007
Fajny pomysł z konkursem tylko czemu tak krótko? Cytuję: "BRAMKI MOŻNA WYSYŁAĆ DO 31.01.2010 !"..
Cooltys
CYTAT(Patrick007 @ Jan 4 2010, 15:59) *
Fajny pomysł z konkursem tylko czemu tak krótko? Cytuję: "BRAMKI MOŻNA WYSYŁAĆ DO 31.01.2010 !"..

Krótko? Pes wyszedł już dawno, już zdążyliście nastrzelać dużo bramek, a do tego jeszcze macie cały miesiąc smile.gif Później się zorganizuje coś innego...ile mam czekać na bramki ? Rok?biggrin.gif
Patrick007
nie no tak zapomniałem całkiem, że PES dawno dosyć jest.. Tylko dopiero teraz zainstalowałem także to wszystko dlatego.. ;] Ale postaram się coś postrzelać ładnego.. smile.gif
ShogunNH
A trzeba sie logowac na tej waszej stronie ? Pytam sie że nie chce miec kolejnego konta gdzieś tam. No ale jak bedzie mus...
Cooltys
CYTAT(ShogunNH @ Jan 5 2010, 19:18) *
A trzeba sie logowac na tej waszej stronie ? Pytam sie że nie chce miec kolejnego konta gdzieś tam. No ale jak bedzie mus...

Tak, do wzięcia udziału potrzebna jest rejestracja smile.gif
Patrick007
Cooltys kiedy pojawi się coś na temat nagród.. ;>
Cooltys
CYTAT(Patrick007 @ Jan 6 2010, 21:48) *
Cooltys kiedy pojawi się coś na temat nagród.. ;>

W ciągu kilku dni smile.gif
villa190
niewiem czy dobrze zrozumiałem ale mozna wysłac maksymalnie po 1 powturce dla kazdej z kategorii ??
czy moze 3 powturki na 1 kategorie ??
ShogunNH
3 powtórki do 1 kategorii
Cooltys
CYTAT(ShogunNH @ Jan 9 2010, 18:15) *
3 powtórki do 1 kategorii

Dokładnie.
Terry27
A czy można wysłac tylko 1, 2 lub 3 powtorki z jednej kategorii nie nadsylajac powtorek z pozostałych dwóch ?
Cooltys
CYTAT(Terry27 @ Jan 10 2010, 14:19) *
A czy można wysłac tylko 1, 2 lub 3 powtorki z jednej kategorii nie nadsylajac powtorek z pozostałych dwóch ?

Tak, oczywiście.
ShogunNH
A czy jeśli chodzi o kategorie "najciekawsza sytuacja" to czy można wysłac to co zrobił komp? Pytam sie bo wczoraj komp miał 2 słupki i poprzeczkę w jednej akcji xD
kristof26
A ja mam taka propozycje zeby zrobic jeszcze jedna kategorie ,a mianowicie :

"NAJLADNIEJSZA BRAMKA Z RZUTU WOLNEGO''

Co Ty na to Cooltys???
Patrick007
Czy ja dobrze zrozumiałem? Można wysłać powtórki tylko do jednej kategorii? Do reszty już nie?
Cooltys
CYTAT(Terry27 @ Jan 10 2010, 14:19) *

CYTAT(Patrick007 @ Jan 12 2010, 18:51) *
Czy ja dobrze zrozumiałem? Można wysłać powtórki tylko do jednej kategorii? Do reszty już nie?

Czego teraz uczą w szkole panowie? Specjalnie dla Was przedstawię ten punkt regulaminu:

"Jeden użytkownik może wysłać maksymalnie 3 powtórki w każdej z kategorii."

Jeden = Jedna osoba biggrin.gif
użytkownik = osoba która jest zarejestrowana w serwisie(w domyśle użytkownik(forum)).
może wysłać = nikt Cię nie zmusza tongue.gif
maksymalnie 3 powtórki = Oznacza, że możesz wysłać 0,1,2,3 powtórki.
w każdej z kategorii = mamy 3 kategorie i w każdej z nich mogą się pojawić maksymalnie 3 powtórki(patrz wyżej).

CYTAT(ShogunNH @ Jan 11 2010, 13:25) *
A czy jeśli chodzi o kategorie "najciekawsza sytuacja" to czy można wysłac to co zrobił komp? Pytam sie bo wczoraj komp miał 2 słupki i poprzeczkę w jednej akcji xD

Tak.

CYTAT(kristof26 @ Jan 11 2010, 16:16) *
A ja mam taka propozycje zeby zrobic jeszcze jedna kategorie ,a mianowicie :

"NAJLADNIEJSZA BRAMKA Z RZUTU WOLNEGO''

Co Ty na to Cooltys???

Kategorie już są ustalone smile.gif Najładniejszą bramkę z wolnego podpinasz do Najładniejszej bramki w ogóle.

ShogunNH
Dzięki Cooltys za odpowiedzi na nasze pytanie biggrin.gif No to teraz przez 2 tygodnie no life w PES 2010 i nagrywanie d\ładnych brameczek xD
Patrick007
dzięki cooltys za totalne wyjaśnienie sprawy.. smile.gif zrozumiałem na początku jak czytałem regulamin konkursu ale jak chłopaki potem się zaczęli dopytywać to zgłupiałem dlatego wolałem się upewnić.. wink.gif
ShogunNH
A ja mam kolejne pytanko: czy będziesz używać jakieś patche czy na czystej grze będą prezentowane powtórki ?
Cooltys
CYTAT(ShogunNH @ Jan 21 2010, 10:44) *
A ja mam kolejne pytanko: czy będziesz używać jakieś patche czy na czystej grze będą prezentowane powtórki ?

Replay`e będą prezentowane najprawdopodobniej tak jak tutaj : http://www.youtube.com/watch?v=So06v8BZxnw

Czyli na małym patchu z kitserwerem z oryginalnymi koszulkami i nazwami drużyn. Przykładowo jeżeli strzelacie bramki na Ekstraklasa patch to na przedstawionym przeze mnie replayu najprawdopodobniej będą zmienione koszulki, ale to nie przeszkadza w ocenie bramki smile.gif
ShogunNH
Tak wiem że bramki będą takie same, a pytałem się z ciekawości smile.gif Teraz akurat gram na EP i to ligami których nie ma i będą inne drużyny, no ale jakbyś muisiał do każdego gracza miec inny patch to chyba byś nie wyrobił xD A dużo już masz repalyów na poczcie ?

EDIT: Świetny film smile.gif mam nadzieję że chociaż mój 1 sie tam znajdzie tongue.gif i jeszcze 1 pytanie: nie bardzo to ogarniam ale czy w powtórkach będziesz widział moją facjatę z trybu BaL, bo chyba sie zanosi że wszystko będzie stamtąd
Cooltys
CYTAT(ShogunNH @ Jan 21 2010, 14:02) *
Tak wiem że bramki będą takie same, a pytałem się z ciekawości smile.gif Teraz akurat gram na EP i to ligami których nie ma i będą inne drużyny, no ale jakbyś muisiał do każdego gracza miec inny patch to chyba byś nie wyrobił xD A dużo już masz repalyów na poczcie ?

EDIT: Świetny film smile.gif mam nadzieję że chociaż mój 1 sie tam znajdzie tongue.gif i jeszcze 1 pytanie: nie bardzo to ogarniam ale czy w powtórkach będziesz widział moją facjatę z trybu BaL, bo chyba sie zanosi że wszystko będzie stamtąd

Replaye powoli dochodzą, bo koniec miesiąca się zbliża. Jest już całkiem sporo, ale i tak fala będzie w ostatnim tygodniu.

Czy będzie widać Twoją facjatę hm...wszystko się okaże biggrin.gif
ShogunNH
Eno xD Chce wiedzieć czy będzie widać moją facjatę, bo nie jest za bardzo udana xD A co do wysłania to sam czekam na ostatni moment tongue.gif
rafios
ja mam taka nadzieje ze beda nastepne edycje tegoz konkursu, bo przez sesje w ogole nie grywam w pesa ostatnimi czasy... :/ czy moja nadzieja jest uzasadniona? wink.gif
Cooltys
CYTAT(rafios @ Jan 22 2010, 18:09) *
ja mam taka nadzieje ze beda nastepne edycje tegoz konkursu, bo przez sesje w ogole nie grywam w pesa ostatnimi czasy... :/ czy moja nadzieja jest uzasadniona? wink.gif

Być może wink.gif
Cooltys
Oto koszulki które otrzyma każdy ze zwycięzców smile.gif

Będzie możliwość wyboru napisu na plecach.
ShogunNH
można więcej info na temat tych koszulek i czy będzie widać u ciebie moją facjatę z BaL czy nie (bo nie chce się ze wstydu spalić xD)
Cooltys
CYTAT(ShogunNH @ Jan 25 2010, 17:38) *
można więcej info na temat tych koszulek i czy będzie widać u ciebie moją facjatę z BaL czy nie (bo nie chce się ze wstydu spalić xD)

Jeżeli pytasz o rozmiar to są dostępne wszystkie standardowe (M,L, XL etc.) Kolor także będzie można wybrać.
r.a.j.a.n
Kto będzie oceniał bramki?
Jeśli my - uczestnicy, to w jaki sposób...
I czy ów sposób nie będzie na tyle "dziurawy" by ktoś mógł oddać kilka głosów na swoje bramki... bo wtedy mija się to z celem
Cooltys
CYTAT(r.a.j.a.n @ Jan 25 2010, 20:27) *
Kto będzie oceniał bramki?
Jeśli my - uczestnicy, to w jaki sposób...
I czy ów sposób nie będzie na tyle "dziurawy" by ktoś mógł oddać kilka głosów na swoje bramki... bo wtedy mija się to z celem

Bramki do filmiku z nominacjami wybiorę ja. Będzie ich prawdopodobnie 5 w każdej kategorii. Zresztą te infromacje masz w głównym temacie konkursu do którego link podałem w pierwszym poście.

Sposób oceniania w pierwszej edycji polegał na tym, że każdy wybierał podium w każdej z kategorii dając odpowiednio 3,2 i 1 punkt, które później były podliczane. Na razie nie wiemy, czy ta sama forma oceny będzie obowiązywała w drugiej edycji.

Jeżeli chodzi Ci o robienie podwójnych kont to tak, będzie to kontrolowane i każda taka sytuacja będzie równoznaczna z wykluczeniem bramki i banem na forum.
r.a.j.a.n
I to się ceni.

PS: o nominacji wiem...
Cooltys
Końcowe odliczanie rozpoczęte biggrin.gif Już tylko 3 dni pozostało wszystkim zainteresowanym wysłaniem bramek smile.gif Także zapraszam. Rejestrujcie się i wysyłajcie bramki smile.gif

Pozdrawiam i powodzenia !
Cooltys
Dzięki wszystkim za udział smile.gif Dalsze informację będę zamieszczał w tym temacie:

http://fifa.pes.com.pl/nowosci-pro-evoluti...ycja-23106.html

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.