Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitsmaker Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2009
Orange_91
1. Oddajemy głos na jednego z naszych forumowych kitsmakerów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
lukasz44
Goofy

Wykonał mega pracę przy pes6.5 v.4, a jego stroje są zawsze kapitalne
szacun.
unikat
Torin.!

Wykonał kitsy dla Ekstraklasy sam.
Na prawdę w takim tempie co wykonał te kitsy dodawał przyśpiewki itp.
dla mnie numer 1 w kitsach wink.gif
lowrider
GooFy - nie spotkałem na forum lepszego kitsmakera. Od początku swojej kariery czy to tu czy na p-e zrobił niesamowity postęp w swojej dziedzinie. Bez wątpienia zasługuje na tą nagrodę. Od dłuższego czasu poziom jego prac jest jest równy i co ważne wysoki. Ponadto wkład w patcha 6.5 jest ogromny. Brawo!
siwers99
Torin

wykonanie kitsow do Ekstraklasy normalnie miazga!
kksm
Torin.! = szybkość i jakość na raz. Coś niesamowitego.
jaro9
Torin-jakość,szybkość.Wykonał naprawdę kawał dobrej roboty przy Ekstraklasie.
czubinho
GooFy

Świetny kitsmaker. Najwięcej strojów, które ściągnąłem do "szóstki" były właśnie z tematu GooFy'ego.
Robcio
GooFy

znakomity kitsmaker, większość kitsów ligi sagres w 6.5 to jego robota.
Jamnik
Sebinho - postęp jaki wykonał ten człowiek jest niesamowity. Niemniej nie można podkreslić wagi dzieł Torina i Goofiego, lecz mój głos dla Seby
T-Mac
torin - za kitsy druzyn ekstraklasy i 1ligi (wykonal je sam)
Kubbas
GooFy

Niesamowite tempo i poziom prac, przyjemność z nim pracować, ogrom kitsów do 6.5
El Polacco
Goofy. Za kitsy do 6.5. Wlasciwie innych patchy jeszcze nie pobieralem wiec glos na niego choc moze i gdzies sa lepsi w tym fachu.
Orange_91
torin - Wspaniałe kitsy robione w bardo szybkim czasie.
Flisak
Bez wątpienia Sebinho. W Polsce już przerósł torina, a na scenie światowej według mnie tylko on i arip walczą o prym w tym fachu. Oczywiście to się tyczy tylko PESa 6, bo u nas (niestety) tylko ta gra się liczy. Nie chcę umniejszać torinowi i goofiemu, bo oni też są b.dobrzy, ale patrząc obiektywnie, to właśnie sebinho jest najlepszy.
Daro.
Torin
Wg. mnie stroje na bardzo wysokim poziomie.
norek
Torin bez dwóch zdań, cóż z tego że ktoś robił więcej skoro Torin pod względem graficzno-estetycznym robił mega przepaść innym kitmejkerom.
perONE
Sebinho bez dwoch zdań-szybko stał się jednym z czołowych kitsmakerow na rynku,
Sinet18
Sebinho
Za postęp jaki zrobił w ostatnim czasie, jego prace są na wysokim jak nie na najwyższym poziomie. Oczywiście są jeszcze wyżej wymienieni Goofy i Torin, ale mój głos oddaję na Sebinho.
Mani3k
Sebinho światowa czołówka, najlepszy na scenie.
UnRA
Sebinho,
bo dla mnie liczy się jakość
szołpas
CYTAT(UnRA @ Jan 3 2010, 11:55) *
Sebinho,
bo dla mnie liczy się jakość

+ rolleyes.gif Sebinho-gwarancja najlepszych kitsow
Stuart17
Goofy. swietne kitsy ktore znalazly sie w 6.5
Bakel
Wyniki plebiscytu na Kitsmakera Roku 2009:

1. torin - 8
2. GooFy i sebinho - 7
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.