Orange_91
Jan 1 2010, 19:08
1. Oddajemy głos na jednego z naszych forumowych facemackerów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
lukasz44
Jan 1 2010, 19:26
T-mac
powrót w wielkim stylu, świetne twarze dla mniej znanych graczy i kilka super mord z ekstraklasy,
świetne collaby z naczelnikiem, widać że chętnie pomaga innym w tworzeniu,
Napewno na brawa zasługują też Szolpas i Jamnik którzy też wiele pokazali, szolpas bylby pierwszy, ale długo już nic nie pojawiło sie w jego temacie ...
czubinho
Jan 1 2010, 19:45
Też głosuję na T-maca. Świetny facemaker, świetne twarze.
T-Mac bezapelacyjnie

Na forum jest wiele świetnych facemakerów ale T-Mac jest mistrzem w swoim fachu.
bezapelacyjnie
T-Mac tworzy face w 100% jak fotka + robi do tego patcha
wielki szacunek dla niego za to że tyle jest na scenie Pesa
zastanawiałem się jeszcze nad Szolpasem ale zwolnił tempo ostatnio
T-mac
Dużą radoche daje nam mordami z polskiej ekstraklasy i mniej znanych grajków. Dodatkowo tempo w jakim ukazują się nowe mordy jest niesamowite.
siwers99
Jan 1 2010, 20:04
T-Mac
najlepszy i koniec i robi do tego grajków z polski i innych potrzebnych którzy nie maja twarzy!
T-Mac
Jak słyszę T-Mac myślę - twarz do pesa
Don Rxf - tutaj miałem wielki dylemat między Donem a T-Maciem, jednak wybrałem Dona. Tempo i jakość niesamowite
demiano7
Jan 1 2010, 20:34
Biorac pod uwage tempo i jakość to chyba T-mac jednak biorąc pod uwage tylko jakość to Szolpas, BadNewz, Don i T-mac
JAk dla mnie to T-mac , ogółem wszystko fajnie.
lowrider
Jan 1 2010, 20:50
Mani3k - pomimo tego, że w sierpniu zawiesił swoją działalność to właśnie jego twarze najczęściej zdobiły mojego ks-a, gdy bawiłem się we własną edycję PES 6
Zawsze wysoki poziom, dokładność o szczegóły i ciągłe dążenie do perfekcji. Facjaty zawsze idealnie odwzorowywały te realne. Nic tylko pogratulować.
Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz do zawodu.
T-mac
Co on nie robił, tyle zawodnikow juz ma swoje facy ;] , ale jak zobaczylem Boruca z tatuazem to mi sie rece telepaly ale jakos wcisnelem download ;]
El Polacco
Jan 2 2010, 08:25
A ja sie wylamie i dam glos na Szolpasa. Bo mu sie nalezy, nawet jesli sa lepsi to on nalezy do elyty.
Orange_91
Jan 2 2010, 09:11
T-Mac - Świetne twarze dla graczy z polskiej ligi oraz mało znanych graczy zagranicznych robione w bardzo szybkim tempie.
Milerinho
Jan 2 2010, 09:52
T-Mac
Najlepszy w swojej branży.
szolpas! niewielu na świecie trzyma jego poziom a napewno lepszego niema.
Szolpas- bezapelacyjnie.
Wysoki poziom, bez wpadek, regularna praca na scenie.
Większość komentarzy powyżej- żart.
Szolpas, bo prezentuje wraz z donem najwyzszy aktualnie poziom na forum. Reszta jest lata swietlne za ta dwojka. Oczywiscie mowie tu o aktywnych facemakerach, bo jest wielu, ktorzy juz nie tworza,a tez sa godni przypomnienia, np. Mani3k,norek.
Jesli w tworzeniu facjat byloby tak, ze im dluzej ktos w tym siedzi, tym jest lepszy, to moj glos oddalbym na Timaka.
I taka mala prosba do glosujacych, oddawajcie glosy na facemakerow, ktorzy robia naprawde najlepsze twarze, prezentujace swiatowy poziom. Gdyz duzo i szybko to tylko w Chinach, a jakosc takich wyrobow sami dobrze znamy.
CYTAT(norek @ Jan 2 2010, 15:58)

Szolpas- bezapelacyjnie.
Wysoki poziom, bez wpadek, regularna praca na scenie.
Większość komentarzy powyżej- żart.
Możesz uzasadnić?
CYTAT(Mortin @ Jan 2 2010, 16:35)

Szolpas, bo prezentuje wraz z donem najwyzszy aktualnie poziom na forum. Reszta jest lata swietlne za ta dwojka. Oczywiscie mowie tu o aktywnych facemakerach, bo jest wielu, ktorzy juz nie tworza,a tez sa godni przypomnienia, np. Mani3k.
Jesli w tworzeniu facjat byloby tak, ze im dluzej ktos w tym siedzi, tym jest lepszy, to moj glos oddalbym na Timaka.
I taka mala prosba do glosujacych, oddawajcie glosy na facemakerow, ktorzy robia naprawde najlepsze twarze, prezentujace swiatowy poziom. Gdyz duzo i szybko to tylko w Chinach, a jakosc takich wyrobow sami dobrze znamy.
Tak, ale zauważ, że Szolpas może robi i najlepsze mordy "na naszym podwórku" co do podobieństwa, odwzorowania gracza or whatever, ale wg mnie w grze mordy już nie są takie niesamowite, nie podobają mi się modele mord 3d u Szolpasa i czasami profile, rozmawiałem też z kilkoma osobami, które siedzą trochę w mordach i też to zauważają, u Timaka czasami można się do podobieństwa przyczepić. A tempo pracy to też na pewno +.
A jako przykład tego, że mordy nie są tak świetne jak na previewach dobry jest Van Der Sar szolpasa, który miażdy w edit mode, na previewach itd, ale w grze wygląda fatalnie.
mortin i norek maja 100% racji a reszta ....no cóż czasami warto miec swoje zdanie a nie krzyczec bez sensu co wiekszosc. Kubbas sorka ale bardzo sie mylisz.
Sinet18
Jan 2 2010, 23:20
Szolpas
Co tu dużo pisać jego prace są zawsze zrobione na wysokim poziomie poniżej którego nie schodzi.
CYTAT(szejk @ Jan 2 2010, 21:22)

mortin i norek maja 100% racji a reszta ....no cóż czasami warto miec swoje zdanie a nie krzyczec bez sensu co wiekszosc. Kubbas sorka ale bardzo sie mylisz.
Możesz uzasadnić dlaczego? Bo jak na razie to puste słowa
Szolpas, ponieważ do perfekcji opanował sztukę tworzenia włosów, a jest to najtrudniejszy element facemakingu.
bobex77
Jan 3 2010, 13:51
don rxf
Tu miałem duzy dylemat. Wraz z Szołpasem dzielą i rządzą. Jesli już tworza fejsa to sa to tzw Best every.
Damian.
Jan 3 2010, 14:23
szołpas
najlepsze modele, świetne BMP... Timak i don rxf troszkę za nim...
szołpas
Jan 3 2010, 16:01
wg mnie to :
- don
-badnews
-mani3k
Ja oddam głos na
Timaka-jakość, solidność, to że tworzy twarze polskich graczy oraz tych mniej znanych z całego świata(nawet z Korei Północnej

)
Bardzo cenie prace
don'a i
Mani3k'a oraz
norka(na emeryturze?

) ale trzeba było wybrać jednego.
Stuart17
Jan 5 2010, 21:52
T-mac - wspaniale twarze i wiekszosci dzieki niemu mozemy cieszyc sie face'ami naszych reprezentantow kraju
Szołpas
Zdecydowanie najlepszy facemaker w tym roku. Prace robione bez wiekszych przerw i do tego na najwyzszym poziomie
Tytuł Facemakera Roku 2009 zdobywa T-Mac!
Gratulujemy
1. T-Mac - 15
2. szolpas - 8
3. don_rfx - 2
4. Mani3k - 1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.