Orange_91
Jan 1 2010, 19:08
1. Oddajemy głos na jednego z patchmakerów. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
lukasz44
Jan 1 2010, 19:27
Kubass,Goofy i cała ekipa PeS 6.5
za pracę jaką włożyli w v.4, patch jest mega, i zasługują na ten tytuł.
wielkie brawa
Kubbas jako przedstawiciel P-E Patching (Goofy i inni)
Za Świetny Pes 6.5, chyba najbardziej dopracowany patch jaki do tej pory powstał
T-Mac (oraz pozostała ekipa EP-Torin i inni), za pracę i tworzenie najlepszego według mnie dodatku do Pro Evo 6-Ekstraklasa Patch.
T-Mac mega praca włożona do Ekstraklasa Patch pomimo kilku nieuaktualnień patch jest kozacki i mam nadzieje że Update będzie jeszcze lepsze.
Nie jeden użytkownik, ale grupa polEvo. Wiadomo, za Ekstraklasa Patch
lowrider
Jan 1 2010, 20:11
T-Mac
nie dość, że tworzy świetne facjaty to na dodatek ma wciąż chęci na pracę nad OE Patchem, który z każdą wersją jest coraz lepszy.
Patchmaker uniwersalny i co najważniejsze - świetny. Tak trzymaj!
torin - z grafika potrafi zrobic wszystko
T-mac
Co tu duzo mowic geniusz w dziedzinie Patchmakerki ;] , tak jak koledzy mowili , Face , Ekstraklasa Patch oraz jakze znakomite nazwiska wyrwane przy kazdej edycji EP z najnowszych FIF ;]
Pzdr ;]
Goofy
Robi wszystko co się da, grafika i kitsy na najwyższym poziomie na scenie
Sinet18
Jan 2 2010, 00:43
Kubbas
Oddaję swój głos na Kubbasa i jego ekipę. Moje uzasadnienie jest krótkie stworzyli coś wspaniałego (PES 6.5 v.4) za czas i wysiłek poświęcony przy tym patchu.
Kubbas, za pracę przy patchu, za przerobienie całego stuffu dodatków w konkretny produkt. Także za robotę włożoną w ofa
El Polacco
Jan 2 2010, 08:33
Kubbas. Za serie 6.5. Wprawdzie gram na v.3 i najnowszej jeszcze nie zassalem, to na pewno sie postaral chlopaczyna.
Orange_91
Jan 2 2010, 09:08
T-Mac - To już chyba tradycyjnie. Jest najlepszy od lat.
siwers99
Jan 2 2010, 09:27
T-Mac
za Ekstraklasę Patch
CNB
po dluzszym czsie powrocil do butow i nie "zaniza"

pozdrawiam
Damian.
Jan 3 2010, 14:25
T-Mac
zrobił świetnego patcha i wydaję mnóstwo fajnych ryjków
Dla mnie to kategoria trochę bez sensu. Nie ma patcha, którego zrobiłaby jedna osoba. Każda duża i poważna produkcja ma za sobą całą rzesze twórców. Nie znam takiego co by zrobił kilka mordek, strojów, jakiś stadionik a potem jeszcze dopieścił OF'a. Z drugiej strony nie chodzi też o to żeby pozbierać z sieci najciekawsze, pomniejsze dodatki, wrzucić do gry i firmować całość swoim nazwiskiem. Myślę, że osobą najbardziej pasującą do tego tytułu jest akurat Timak. Gość, który nie tylko posiada potrzebną charyzmę by pociągnąć ze sobą różnych twórców ale jednocześnie potrafi dorzucić do patcha masę własnego warsztatu, odcisnąć swoje piętno na każdej firmowanej swoim nazwiskiem produkcji. Mój głos bezapelacyjnie na T-Mac'a .
Stuart17
Jan 5 2010, 21:54
Kubbas - 6.5 v 4 i wszystko jasne
Wyniki plebiscytu na Patchmakera Roku 2009:
1. polEvo (liczyłem głosy na T-Maca i torina) - 11
2. P-E Patching (liczyłem głosy na Kubbasa i GooFy'ego) - 7
3. CNB - 1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.