Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Forumowicz Roku.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości > Plebiscyt 2009
Orange_91
1. Oddajemy głos na jednego z użytkowników, który według was najbardziej wyróżnił się w mijającym roku. Oprócz wpisaniu nicka, musi pojawić się również krótkie uzasadnienie decyzji.
2. Wszystkie posty, które nie będą formą "głosu" będą usuwane a autorzy karani.
Jamnik
perONE - za aktywność na forum i bezinteresowną pomoc
lowrider
Milerinho - Forumowicz Roku w negatywnym świetle

za zbyt prowokacyjne usposobienie w lidze i innych rozgrywkach, za noszenie się swoją osobą na forum, za to jest zbyt pewny siebie, psuje atmosferę ligową, często ma pretensje z byle powodu - bo mu zasady pucharu nie pasują, bo musiał grać jeszcze jeden mecz w pucharze (z własnej niewiedzy)

p.s. przy okazji nie chce by sie z tego powodu rozwinęła kłótnia. to jest tylko moja opinia i nie chcę, by z jej powodu coś wybuchło
masz sugestie? zapraszam na PW

peace & love people
unikat
PerOne ;D

Zarzuci prawie zawsze komentarza i ogólnie lajtowy ziomek wink.gif
jaro9
Sinet18

pomocny gość , szczególnie w temacie http://board.issonline.pl/index.php?showto...045&st=1800 ale i nie tylko.
Robcio
Jamnik

Jedna z barwniejszych postaci na forum. Aktywny i jak trzeba to pomoże.
demiano7
Tu zdecydowanie perOne za to, że udziela się w masie tematów, zawsze pomocny i często komentuje wink.gif
MaTi10
perONe - taka dobra duszyczka tego forum biggrin.gif
Kubbas
Bakel

PerOne to chyba nominujecie za reputacje z zeszłego roku, w tym niczym się nie wyróźniał
siwers99
perONe

zawsze najszybciej odpowiada i pomaga taka przjazna dusza każdego zagubionego forumowicza wink.gif
Orange_91
perONe - Chociaż moim zdaniem nie było kogoś kto by się w tym roku specjalnie wyróżnił.
czubinho
Bakel

Wszędzie gdzie go potrzeba na forum, zawsze się tam znajdzie, więc mój głos oddaję na Bakela
Sinet18
acm2108
Bardzo porządny i pomocny gość, nie dość że sam edytuje stadiony to jeszcze często pomaga innym. Szczególnie widoczny w temacie "Szukasz stadionu..." ale także i w innych.
GooFy
A ja zapodam głos na Kubbasa, możecie myśleć co wam się podoba. Cały rok odpowiadał, był aktywny, starał się pomagać i robić coś dobrego dla forum.
Bakel
Wyniki plebiscytu na Forumowicza Roku 2009:

1. perONE - 6
2. Bakel - 2
3. milerinho
. sinet19
. Jamnik
. acm2108
. Kubbas - 1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.