Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem nowicjusza
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
tomasz.kozak
sad.gif kupiłem wczoraj orginała pes 2010 na pc i nie wiem co mam zrobić żeby zagrać online czy musze się gdzieś zarejestrować wyskakuje mi unable to connect to server for network connection test.the server may be too busy,down for maintenance or a firewall or router may be restricting access. mam stałe łącze 4mb anivrus i zapora wyłączone w cod 6 śmigam bez problemu a tu nie wiem o co chodzi za podpowiedź z góry dziękuje
kacper_
Musisz się zarejestrować.
tomasz.kozak
CYTAT(QLeF' @ Jan 1 2010, 18:08) *
Musisz się zarejestrować.

ale
gdzie rolleyes.gif
kacper_
Wejdź w Online. Wybierz opcję Register. Dalej wyskoczy Ci strona Konami. Następnie logowanie, hasło i takie tam pierdoły.
tomasz.kozak
CYTAT(QLeF' @ Jan 1 2010, 22:12) *
Wejdź w Online. Wybierz opcję Register. Dalej wyskoczy Ci strona Konami. Następnie logowanie, hasło i takie tam pierdoły.

dzięki za pomoc ale dopiero dzisiaj miałem taką opcje wcześniej nic takiego jak id game nie było trudno się gra wysoki poziom rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.