Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Wyborem Stron Home Away Pes 2010
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
dnb_zolnierka
dostałam ostatnio pada więc teraz mogę grać we dwójkę, otóz kiedy gram normalne mecze wszystko jest ok lecz kiedy wybiore np puchar i wybiorę liczbę zawodników 2 pojawia się problem, mianowicie ja i mój chłopak gramy swoimi drużynami ale żeby jedna osoba nie czekała aż druga skończy mecz chcielismy zeby jedna osoba grala jako druzyna przeciwna niestety drugi kontroler przesuwa sie tylko w jedna strone czyli tak zebysmy dwoje grali w jednej druzynie znak kontrolera nie chce sie przesunac na strone przeciwna
dlaczego tak jest w poprzednich wersjach pesa wszystko smigalo w tym wzgledzie prosze o jakies sugestie
r.a.j.a.n
zolnierko, temat który opisałaś chyba był już opisany na forum, ale niestety nie pamiętam gdzie... poszukaj, albo czekaj cierpliwie na odpowiedź,
aczkolwiek nie daję gwarancji, że został rozwiązany sad.gif
dnb_zolnierka
no masz rację było to poruszane muszę ściągnąć kitserver możesz mi podać link do niego bo nie znam sie na tym i nie wiem który wybrać?
Karlik89
ustaw pada na contoroler drugi. Klawa zostaje tak jak jest. Jesli chodzi i lige to w pesie 9 nie szlo teraz tak.Mozna zagrac dwiema roznymi druzynami np Arsenal i Chelsea . Arsenal gra mecz ty mu przeszkadzasz i na odwrót jedynie co sie nie da to zmienic formacji lub skladu druzyny przeciwnej przed meczem oczywiscie gracz swojej druzyny ma pelne opjce

CYTAT(dnb_zolnierka @ Dec 30 2009, 22:09) *
no masz rację było to poruszane muszę ściągnąć kitserver możesz mi podać link do niego bo nie znam sie na tym i nie wiem który wybrać?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.