Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wydatki Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Barley
Witam. Mam kilka pytań odnośnie kwestii ustawień 'wydatków'. Mamy taką opcję jak przyznawanie wynagrodzeń na dane dziedziny w Master League. I tak możemy ustawić wynagrodzenie dla trenerów, lekarzy oraz fan klub i szkółkę juniorską.
Chciałbym się skupić tutaj na szkółce juniorskiej. Jakie korzyści daje mi to, że wpływać będzie do niej wiecej pieniędzy? Aktualnie płacę 5 milionów. Co zmieni się gdy będę przeznaczał na nią dwa razy więcej?
Adex
Nowi zawodnicy w szkolce beda mieli wyzsze umiejetnosci.
courteneycox
Dokladnie. To dobra opcja dla srednich i slabszych teamow, bo nie wydajesz duzo na transfery, a taki koles w szkolce moze sie w miare rozwinac (do pewnego stopnia), a potem przez sezon w druzynie. Potem bedzie przydatny lub jak nie spelni oczekiwan to bedzie go mozna sprzedac. Dobre jest to, ze z tymi goscmi ze szkolki mamy opcje pierwokupu, czyli nie trzeba z nimi od razu kontraktu podpisywac, bo nikt nam takiego goscia nie sprzatnie przez caly sezon.
Rand
A co ile sie zmieniają zawodnicy w szkółce. Ostatnio nikogo nie zakontraktowałem i po sezonie chciałem jeszcze spojrzeć jak rozwinęli się zawodnicy w szkółce. Tymczasem znalazłem tam tylko całkowicie nowych zawodników. Od czego zależy ta zmiana?? Czy jest szansa żeby jeden junior był w szkółce przez pare sezonów??
Barley
Juniorzy przebywają w szkółce chyba do 20 roku życia, tak mi się wydaje.

Faktycznie, większe wydatki na szkółkę = lepsi piłkarze. Niektórzy juniorzy posiadają umiejętności na poziomie 80 w wieku 16-17 lat smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.