Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Dude
Witam

(Gram na PS2)
W Master League powołałem sobie młody skład po 17 lat mają (Skupimy się przy zawodniku Giersen), po meczu patrze jak mu statystyki do góry się podniosły, a ku mojemu zdziwieniu spadły na dół, nie mam pojęcia dlaczego, jest nowym zawodnikiem i młodym statystyki powinny iść do góry zwłaszcza że jeszcze źle meczu nie rozegrał. Możecie mnie nakierować w czym tkwi problem? Bo nie mam szans na samym początku kupić lepszych zawodników, bo mam dopiero popularność D, a zawodników młodych lubię sobie trenować wink.gif.

Pozdrawiam
Barley
Zagraj kilka kolejnych spotkań i zobacz czy w dalszym ciągu będzie taka sytuacja. Czasem jest jednak tak, że dany zawodnik rozwija się dopiero w wieku dwudziestu kilku lat. Tak może być i w tym przypadku. Miałem ostatnio takiego zawodnika, któremu umiejętności również 'spadały'. Dopiero w aktualnym sezonie zaczął się on rozwijać w bardzo szybkim tempie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.