Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koniec II sezonu Ligi IO.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Orange_91
Dziś ostatecznie zaktualizowałem tabelę ligową. Wpisałem ponad 20 WO i tabela prezentuje się tak: http://issonline.pl/table.php?liga=1
Jeśli ktoś ma jakieś reklamacje dotyczące niesłusznie wpisanego wyniku niech napisze w tym temacie post z uzasadnieniem. Wielu graczy w ostatnim czasie zdążyło uzbierać pokaźna ilość walkowerów i w najbliższym czasie podejmiemy z Bakelem decyzję co z nimi zrobić.
lowrider
mnie proszę o wywalenie tak jak prosilem
pozdrawiam :]
snajper1929
Czemu mam WO z amarje skoro już wcześniej znalazł się na czarnej liście?? jeszcze posta o WO trzeba bylo pisać?? nieźle ;Pnie chcecie mnie na podium co??biggrin.gif
JustMe1987
Uff.. jak dobrze ze juz koniec. Chcialem powiedziec ze jestem zadowolony z zajetego miejsca gdyz moj plan minimum wykonalem. (zakladalem miejsce w pierwszej dziesiatce w przedziale 5-10) Milo bylo zagoscic przez jakis czas na fotelu wicelidera na polmetku rozgrywek. Chcialem podziekowac wszystkim za mecze ktore dostarczyly wielu emocji. Zycze powodzenia wszystkim uczestnikom w kolejnych rozgrywkach. Ja natomiast koncze moja kariere online.

cool.gif
Kubbas
Czułem, że ten punkty z MM zabiorą mi podium.
Orange_91
CYTAT(snajper1929 @ Dec 19 2009, 11:40) *
Czemu mam WO z amarje skoro już wcześniej znalazł się na czarnej liście?? jeszcze posta o WO trzeba bylo pisać?? nieźle ;Pnie chcecie mnie na podium co??biggrin.gif

Amarje zostaną wpisane wyniki WO na jego niekorzyść, więc będziesz miał podium. smile.gif
lowrider
i tak by miał bo moje wyniki z pierwszej rundy mają być skasowane :]
p3sman
Ja od razu deklaruję, że możecie mnie bez skrupułów skreślić z listy. Jak kiedyś miałem tak teraz już zupełnie nie będę miał czasu na grę.

Żałuję, szkoda mi bardzo, bo fajna była atmosfera, ale takie życie.

Pozdrawiam wszystkich ligowców smile.gif
Kubbas
CYTAT(Orange_91 @ Dec 19 2009, 09:49) *
Dziś ostatecznie zaktualizowałem tabelę ligową. Wpisałem ponad 20 WO i tabela prezentuje się tak: http://issonline.pl/table.php?liga=1
Jeśli ktoś ma jakieś reklamacje dotyczące niesłusznie wpisanego wyniku niech napisze w tym temacie post z uzasadnieniem. Wielu graczy w ostatnim czasie zdążyło uzbierać pokaźna ilość walkowerów i w najbliższym czasie podejmiemy z Bakelem decyzję co z nimi zrobić.

Dałoby radę na przyszły sezon tabele w takim stylu dać jako główną?
Bakel
Ok, zmodyfikowaliśmy nieco walkowery. Kierowaliśmy się zasadą, że nierozegranie drugiej rundy spotkań powoduje wpisanie walkowerów za tą, nierozegraną rundę. Natomiast wyniki z rundy pierwszej cały czas uwzględniane są w tabeli.
W ten sposób wpisaliśmy walkowery dla graczy:
- amarje
- lowrider89
- p3sman

Najbardziej na tych wykluczeniach skorzystał siwers99, który przegrał zarówno z lowriderem, jak i z amarje, a odzyskując 6 punktów zdołał wdrapać się na najniższy stopień podium.
Przed świętami opracuję ligowe podsumowanie.
Jeżeli ktoś chce dodać swoje 3 grosze do podsumowania to proszę wpisywać się w tym temacie. Wasze opinie zostaną opublikowane na głównej stronie issonline.pl wink.gif

Kubbas, dałoby radę, jeżeli będzie tylko jedna liga bez podziału na dywizje.
Milerinho
Sezon jak dla mnie udany, nieźle się grało Evertonem duża skuteczność i niewiele straconych bramek co mnie cieszy. dry.gif
No Kubbas gdybyś nie przespał startu sezonu zapewne byłbyś na podium bo pod koniec ligi udowodniłeś, że pierwsza trójka jest w Twoim zasięgu. closedeyes.gif
I dzięki za gratulacje smile.gif
Snajper1929... wg. Mnie to on powinien być na podium, ale to już moje zdanie głupio potracone pkt odbiły się na koniec ligi : )
Co do JustMe1987 szkoda, że kończysz grę online bo mecze z tobą były naprawdę niezłe i trzeba było się namęczyć żeby coś ugrać.
Jak widać typowania przed sezonowe co do pierwszej trójki się niektórym nie sprawdziły blink.gif Mani3k miał niezłą sytuację na początku ale jak każdy musiał kiedyś potracić pkt co dla mnie było idealne bo właśnie w tym okresie zaczynałem rozkręcać się Evertonem, i fatalny start ligi poszedł w niepamięć. biggrin.gif

Co do nowego sezonu jeżeli Bakel wprowadzi wpisowe do ligi będzie na pewno lepiej bo zapewne będą grali Ci co wpłacą kase za granie w lidze i na koniec sezonu IO będzie miało większą możliwość jeżeli chodzi o nagrody. I co najważniejsze pewnie było by zdecydowanie mniej WO z graczami którzy olali ligę. wink.gif
Po rozmowie z Bakelem pomysł jak najbardziej jest do rozważenia jak sam stwierdził więc może będzie jeszcze lepiej.

A jeszcze jedno może forma losowa dodała by kolorytu lidze. niż jak to snajper stwierdził żelazne jedenastki huh.gif

Dzięki za sezon do następnego cool.gif

Tytuł obroniony excl.gif

I żeby nie było zbędnych komentarzy. wacko.gif
zwycięzców się nie sądzi...
i jak kiedyś Mani3k powiedział nie styl lecz wynik się liczy
...
lukasz44
No skoro wszyscy się wypowiadają to i ja coś powiem.
Napewno gratulacje dla mistrza bo akurat ten tytuł wygrał zasłużenie wink.gif prezentując równą formę przez prawie cały sezon. Ale brawa równiez dla takich graczy jak Siwers99, Mani3k, Kubass, Orange, Sanjper, Bakel czy Czubinho gra z wami była zawsze bardzo ciekawa i ekscytująca. Co do mojej pozycji no cóż, nie udało się powtórzyć trzeciego miejsca z poprzedniego sezonu. ale i tak jestem zadowolony z mojej gry, napewno brak dobrych bocznych obrońców sprawił mi tyle kłopotów z tą formacją, ani Dede ani Owomoyela nie grali ani razu na miarę oczekiwań, w pomocy na plus tylko waleczny Tinga i Kuba, a w ataku Barrios i Valdez, czyli główne motory napędowe mojego zespołu. Porażki z nizej notowanymi rywalami w połowie sezonu bardzo żle na mnie wpłynęły, po prostu odechciało mi się już tej Borussi, liczę że w następnym sezonie będzie równie ciekawie jak w tym, i nie będzie już tyle problemów z walkowerami. Kilku graczy napewno zasłużyło na ruzgę, gdyż to co robili ze swoimi meczami było karygodne, ale i tak chyba największą stratą będzie brak dobrego ducha ligi - lowridera, wracaj szybko bracie . smile.gif

pozdrawiam wszystkich ligowców, powodzenia w pucharze zimowym jak i w następnym sezonie cool.gif
no i życzę wesołych świąt i happy new year tongue.gif ( nie pijce dużo ,bo to szkodzi tongue.gif )
siwers99
Sezon uważam za udany , dzięki szczęsciu wylądowałem na podium i wygrałem Puchar Ligi Issonline. Zaszczytem jest dla mnie że mogłem grać z tak dobrymi graczami jakimi jesteście Wy. Zachwycony jestem że w tej prestiżowej lidzę coś ugrałem. Wielka w tym zasługa Mani3k , Lukasz44 , Czubinho i O91 z którymi grając spary przed sezonowe dopicowałem taktykę. Cieszę się że choć patch nie ustrzegł się błedów przyjął sie. Szkoda Lowridera że musiał odejść prawdopodbnie na 100 % byłby na moim miejscu na pudle. Wracaj jak najszybciej. JustMe swoim Galatasaray w pierwszej rundzie sezonu prezentował magiczny kataloński futbol. Lidze będzie was obu brakować! Niestety Rzymski klub po wodzą Mani3k złapal zadyszkę i nie zdołał zdobyć mistrzostwa ale co się odwlecze to nie uciecze.. smile.gif
Dzięki wszystkim graczom za kilka mięsięcy gry w tej lidzę. Wszystkie mecze stały na wysokim poziomie i były emocjonujące.
lowrider
Z sezonu nie jestem do konca zadowolony. Za późno się rozkręciłem (po 8 kolejkach), potem kilka nieprzyjemnych wpadek, które miejsca mieć nie powinny. Ale bywa i tak, nie udało się, trudno. W zycie wpisane są zarówno zwycięstwa jak i porażki. Szkoda, że nie zaczęliśmy wcześniej, może dałbym radę dograć sezon do końca. Skład podium? Całkowicie sie z nim zgadzam, bo cała trójka grała najrówniej przez cały sezon. Najbardziej za skórę zalazł mi bobex, nie potrafiłem sobie poradzić z jego taktyką i Cisse tongue.gif
Na Szachtar nie mam co narzekać, choć mam pewne wątpliwości, czy do końca udało mi się wykorzystać ich potencjał. Co mnie cieszy to brak jakichkolwiek kłótni z graczami, wszystko praktycznie toczyło się w atmosferze fairplay. Nie zgodzę się z siwersem w kwestii mojego miejsca na podium, bo jeśli już mamy kogoś wskazywać za twoje miejsce to odpowiednią osobą jest snajper, który posiada znacznie większe umiejętności gry. Sezon będę wspominał miło. Teraz pozostaje mi odsunąć się w cień i jeszcze raz pogratulować pierwszej trójce. Może jeszcze kiedyś wrócę, jeśli czas i chęci pozwolą. Na dzień dzisiejszy jednak na to się nie zapowiada.
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.