Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wywalanie do windowsa
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v4 > Dyskusja
dzony
Witam

Otóż mam pewien problem z nowym patchem. Wszystko zrobilem w/g instrukcji instalacji (bynajmniej tak mi sie wydaje) i wszystko dziala dobrze, daje Match start , wczytuje sie mecz i gdy juz ma sie pojawic boisko etc. nagle wywala mnie do windowsa.

Pojawia się tez komunikat:

"Instrukcja spod "0x00884aa4" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x0e7c5000". Pamięć nie może być "written" "

Ktoś spotkał sie z podobnym problemem ? Dodam ze pes 6 normalnie mi chodził, sterowniki mam najnowsze takze z tym problemu tez byc nie powinno.

Bede wdzieczny za każdą pomoc

Pozdrawiam
Arni_17
Prawdopodobnie chodzi tu o piłki, więc usun folder balls z kitservera i wklej na to samo miejsce folder balls z alterative files na ktorym powinno ci chodzic
Elvis89Adi
Arni, mam ten sam problem co Twój przedmówca, ale niestety podmienienie folderów nic nie pomogło. Masz jakąś inną radę?
asch
Z pewnością po ściągnięciu gry i jej wypakowaniu miałeś raport od packera (np. WinRar lub 7zip) o uszkodzonych plikach (niestety brak danych naprawczych musi skutkować takim info). Jeśli nie z archiwizowałeś tego raportu choćby print screenem, to trzeba szukać po omacku. Jeśli masz jeszcze gdzieś źródło (ściągnięty spakowany path) to po prostu je wypakuj i spisz to co do ciebie napisał packer smile.gif Na 99,9 % chodzi tu o któryś z tych uszkodzonych plików, może to być:
- piłka
- stadion
- piłkarz (jego twarz lub fryzura)
- drużyna
- flaga
- pogoda
- strój

Nie masz kodu, to sprawdzaj zmieniając po kolei każdą z opcji (np. grając inną drużyną, na innym stadionie, inną piłką w innym stroju w inną pogodę) - ta metoda może dojdziesz co haczy, a wtedy wystarczy podmienić od kogoś uszkodzony plik. Ja np. nie mogłem ukończyć Ligi Hiszpańskiej, bo ciągle gra wywalała się gdy miałem grać z Atletico Madryt. Problemem była fryzura jednego z graczy, kumpel podesłał mi plik i po podmianie wszystko działa smile.gif
zgredzik90
Mam to samo tylko z niektórymi drużynami np Ac Milan nie mogę grać bo jak otwiera sie przedmeczowe intro i wywala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.