Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Matura 2010 - przygotowania, rady
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Mooner
Jak u Was z maturą? Jestem w klasie maturalnej, jestem na profilu mat-fiz i zdaję matematyke i fizyke rozszerzoną. Mam do Was prośbę o porady odnośnie przygotowań do matury, za co się złapać, jak do niej podejść.
Czy polecacie jakieś dobre vademecum lub repetytorium dla fizyki rozszerzonej (ew. podstawowej również jeśli dobre)?
Zależy mi na zbiorze wszystkich najważniejszych informacji z teorii.

Pozdrawiam.
Kamilbialego
Też jestem na mat-fiz. Ale nie zdaję rozszerzenia z fizy, tylko z matmy. Z Fizy nie wiem,ale ja mam fajny zbiór na CD do ksiązki z PWN(wszytskie rozwiązania). A z matmy wiadomo Kiełbasa rulez. Ty z matmy z jakiego korzystasz?
p3sman
MAtura Matematyka z operona jest w miarę dobra.

Tak poza tym rozszerzona matura z matmy nie jest jakoś strasznie trudna. Jak teraz zaczniesz regularnie rozwiązywać sobie zadania to wysoki wynik masz raczej zapewniony.

A co do fizyki to się nie wypowiadam tongue.gif
rafios
matura rozszerzona z matmy nie jest trudna wink.gif ja w zeszlym roku pisalem smile.gif moje przygotowanie polegalo jedynie na przeczytaniu dzien wczesniej teorii typu jak sie przecinaja dwusieczne trojkata to co to za pkt jest itp. wlasciwosci trygonometryczne, stereograficzne itd itd. ;p polecam do tego celu zbior zadan maturalnych andrzeja kielbasy smile.gif przed kazdym dzialem jest teoria w skompilowanej wersji i przeczytanie tylko tego gwarantuje dobry wynik i bezproblemowa i bezstresowa rekrutacje na studia tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.