Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 12 14.12 - 18.12, kolejki 45-46
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Orange_91
kolejka 45

siwers99 - Mani3k
Tomaszzz - Orange_91
bobex77 - jarek
MM - Kubbas
p3sman - Czubinho
lowrider89 - milerinho
JustMe1987 - pablo109
lukasz44 - acidd
amarje - dikhet
Cziczinho - Bakel

kolejka 46

Orange_91 - siwers99
szolpas - Mani3k
jarek - Tomaszzz
Czubinho - bobex77
milerinho - MM
pablo109 - p3sman
acidd - lowrider89
dikhet - JustMe1987
Bakel - lukasz44
snajper1929 - amarje
Orange_91
Orange_91 siwers99

Mecz dosyć wyrównany. W pierwszej połowie padła tylko jedna bramka, w dodatku samobójcza. Chyba tylko Kameni wie w jaki sposób Espanyol schodził do szatni z jednobramkową stratą, w sytuacji gdy gracze Bordeaux nie oddali nawet 1 strzału na bramkę. W 2 połowie również padła tylko jedna bramka, której autorem był Tamudo.

siwers99
siwers99 Mani3k

Każdy kibic zarówno przed telewizorem czy na stadionie Żyrondystow był zafascynowany i ciekawey co zobaczy. Pojedynek obu drużyn był widowiskiem wartym czuba tabeli. Rzymanie i Żyrondyści pomimo że oddali tylko po 6 strzałów to sama gra zawodników w niektórych momentach jak bajeczne dryblingi czy fantastyczne odbiory defensorów. Komentator spotkania Dariusz Szpakowski z zachwytu nie mógł opanowywać emocji.
Wracając do obszernego opisu :
Już na początku meczu doskonałym rajdem po prawym skrzydle popisał się Eliseu i wyłożył piłke na głowę bylemu graczowi Interu który minimalnie chybił. Niedługo trzeba było czekać na odpowiedź Bordeaux , Wendel zakrecił obrońcą i wrzucił i Chamakh strzelił ponad bramką. Ozdobą pierwszej połowy byly ryzykowne i idealne odbiory piłki Cianiego i Alou Diarry z Bordeaux i Ledesmy z Lazio.
Niedługo trzeba było czekać na kolejne efektowne akcje. Eliseu ponownie za dryblował lewgo obrońcę i wrzucil gdzie na pilkę czekał Manfredini , pięknie przyjął na klatkę lecz już gorzej było z strzalem. W 56 minucie doskonałą akcję na kilkanaście podan wyprowadził mistrz Francji Gouffran minął Kolarov'a który go brutalnie faulował ale piłka dotarła do Chamakh'a ktory znalazł się sam przed Bizzari ale idealna obrona bramkarza Lazio. W końcu nadeszła chwila w ktorej kibicie jednej z drużyn mogli głośno krzyknąć "jest". Po idealnym podaniu do nóżki Ladesmy Julio Cruz znalazł sie w 100% sytuacji i nie dał szans trzeciemu bramkarzowi Francji. Bordo usilnie próbowało wyrównać ale doskonale grające w obronie Lazio na nic nie pozwoliło zawodnikom gospodarzy.
Francuzi w końcówce meczu zaryzykowali zmieniając taktyke na 4 napastników co im się opłaciło i już w pierweszj akcji zdobyli gola. Po podaniu Gourcuffa w polu karnym Wendel zachował się fantastycznie , strzelajać swoją gorsza prawa nogą trafił w samo "okienko" bramki.

Dzięki za pasjonujące mecze w tym sezonie ligowym jak i pucharu.
Tomaszzz
Tomaszzz - Orange.

Orange - lamer...

Orange strzelił na 1:0 ewidentnie z lamy, potem ja strzeliłem normalnie, a potem z hiddena żeby było równo. Potem on strzelił znów ewidentnie z lamy, sam mając jakieś żale do mnie, że strzeliłem z hiddena i niby gram ostro jak miałem 2 żółte kartki, raz w niegroźnej sytuacji nie trafiłem w piłkę, nie miałem kiedyś przeprosić, potem gdzieś 20m od pola karnego tez bez większego zagrożenia z intencją trafienia w piłkę, tam przeprosiłem. Ten wynik powinien być nieważny, 2 gole z lamy... Żal i nędza niedługo wrzucę tu bramki z tego meczu. W końcówce Orange też mnie skosił na żółtą, ale to już trudno.

Są już bramki, ja grałem w czerwonych. Oceńcie sami.

http://www.youtube.com/watch?v=5jI7LSQgi3Q

Wynik: 1:1 jeśli chodzi o normalną grę i proszę o wpisanie go.

EDIT: Podobno nie ma zakazu lamowania, trudno...
Orange_91
Zapomniałeś o screenie. smile.gif

Nie będę się rozpisywał na temat meczu, bo nie warto. smile.gif
lowrider
czy ja wiem z tymi lamami?
pilka przechodzila bramkarza, napastnik dokladal tylko nogę...
Tomaszzz
I to jest lama. Było wystawienie piłki i strzał, a nie dobitka, ale dobra niezabronione, trudno...
lukasz44
Jaka to lama ? Gdzie charakterystyczny zamach ? to lama nie była.
Tomaszzz
CYTAT(lukasz44 @ Dec 15 2009, 20:59) *
Jaka to lama ? Gdzie charakterystyczny zamach ? to lama nie była.

Mylisz lamę z hiddenem. Ale nieważne, to jest niezabronione...
lukasz44
To ty coś mylisz ? W takiej sytuacji lamy nie ma, tylko przy wystawieniu i gdy będzie charakterystyczny zamach, chodzi ci o bramkę na 1-0 i o niej ja też mówie.
Tomaszzz
CYTAT(lukasz44 @ Dec 15 2009, 21:14) *
To ty coś mylisz ?

Gratuluję poziomu.

CYTAT(lukasz44 @ Dec 15 2009, 21:14) *
W takiej sytuacji lamy nie ma, tylko przy wystawieniu i gdy będzie charakterystyczny zamach, chodzi ci o bramkę na 1-0 i o niej ja też mówie.

Takie zbiegnięcie w bok i wystawienie to jest lama, to jest wykorzystanie błędu gry. Mylisz lamę z hiddenem...
Kubbas
Orange tak gra, łatwo się przed tym obronić, podchodzi to trochę pod granie na lame, ale cóż takie reguły ligi, akurat nie gra tak perfidnie nie pcha na lame aby nie można było tego uniknąć
Milerinho
co to offtop ? Gra jak gra trzeba bylo sie dobrze ustawic obroncami i bylo by po krzyku.
snajper1929
Orange nie zagrał ani jednej lamy...mylisz pojęcia sam strzeliłeś hiddenem...
Bakel
Cziczinho Bakel

Galeria meczowych obrazków

Wynik wskazuje na łatwe zwycięstwo Rovers, ale musiałem się sporo namęczyć, aby sforsować obronę Genui.
Dzięki za mecz.

Bakel lukasz44

Galeria meczowych obrazków

Udał mi się rewanż za porażkę w pierwszej rundzie spotkań, gdzie lukasz44 strzelił gola na 1-0 w ostatniej minucie gry. Tym razem również to on strzelił bramkę jako pierwszy. To był zdecydowanie słabszy okres gry Rovers. Później złapali oni wiatr w żagle, strzelili trzy gole i byli bardzo blisko zdobycia kolejnych bramek.

I wówczas znowu nastąpił nagły zwrot akcji. Bramka Barriosa uskrzydliła dortmundczyków, którzy zaczęli atakować z pasją. Byli coraz bliżej zdobycia wyrównującej bramki. Stanęli przed wielką szansą wyrównania stanu mecz, gdy za automatyczny ( square.gif ) faul Reida sędzia podyktował jedenastkę. Niestety dla gości z Westfalii piłka uderzana przez egzekutora trafiła w poprzeczkę i wyszła w pole. Chwilę później Roberts skompletował hattricka, co ewidentnie odcięło dopływ paliwa graczom Borussi.

Dzięki za mecz.

Te dwa zwycięstwa pozwoliły mi kontynuować fantastyczną passę 12 ostatnich meczów, w których tylko dwa razy podzieliłem się punktami, w pozostałych dziesięciu spotkaniach zgarniałem 3 punkty. ;-)
szołpas
szolpas Mani3k
Dobry,szybki mecz z przewaga druzyny z Rzymu.
1-2

MM.
MM - Kubbas 2:1

f
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.