Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Superstar level
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
prezes87
Podobno jest coś takiego, że jest jeszcze wyższy poziom od Top Playera. Ktoś wie gdzie ten programik znaleźć? Daje to w ogóle jakieś efekty?

Dobra znalazłem. http://rapidshare.com/files/300069556/PES_2010_Superstar.rar Sprawdzę czy to coś daje. Ci którzy to wypróbowali niech napiszą swoje wrażenia.

Zagrałem Bayern-Chelsea i na TP wygrałem 3:0, na Superstar przegrałem 0:2. Muszę przyznać, że ten programik chyba jednak działa bo widać było, że komp grał bardziej do przodu. Na top playerze czasami bardzo mozolnie budował akcję przez Terrego i Carvalho. Na superstarze żądzili Lampard i Deco. Sprawdziłem podania. Lampard miał na TP - 13 celnych, na superstarze 21. Deco 17 - 23. A i bramki straciłem bo fajnych akcjach, nie były to żadne farfocle. Natomiast na Top-Playerze Terry zasadził sobie takiego samobója, że miód smile.gif Zagram jeszcze kilka spotkań na tym superstarze i dopiero napiszę czy działa kompletne bo po jednym meczu to nie można za dużo stwierdzić.
kristof26
Witam.Moglbys wytlumaczyc co zrobic z tymi plikami po rozpakowaniu??
prezes87
najpierw uruchamiasz pesa i ustawiasz sobie w opcjach meczu wszystko. Ile minut, stadion, pogoda, kondycja i inne pierdoły. Trzeba to zrobić bo potem jak ustawisz sobie superstar level to po wejściu do tych opcji będzie cie wyrzucało do windowsa. Po rozpakowaniu, uruchamiasz plik "Superstar". Klikasz "Load" i wyszukujesz "PES2010_OPTION.bin". Następnie ustawiasz w Match Level na "Superstar", dajesz save i już śmiga. Potem jak chcesz zmienić robisz identycznie tylko że dajesz na "Top Level"

Do windowsa wyskakuje tylko jak się wchodzi w "Options". Stadion chyba jest nazwany "Stadium" tak więc tylko opcje w "Options" trzeba sobie za wczasu ustalić bo potem przy superstarze nie można do nich wchodzić.

Zagrałem parę spotkań i się gra dużo lepiej niż na Top Player. Trudniej oczywiście ale dla mnie Top Player już i tak był za łatwy.
kristof26
CYTAT(prezes87 @ Dec 9 2009, 14:39) *
najpierw uruchamiasz pesa i ustawiasz sobie w opcjach meczu wszystko. Ile minut, stadion, pogoda, kondycja i inne pierdoły. Trzeba to zrobić bo potem jak ustawisz sobie superstar level to po wejściu do tych opcji będzie cie wyrzucało do windowsa. Po rozpakowaniu, uruchamiasz plik "Superstar". Klikasz "Load" i wyszukujesz "PES2010_OPTION.bin". Następnie ustawiasz w Match Level na "Superstar", dajesz save i już śmiga. Potem jak chcesz zmienić robisz identycznie tylko że dajesz na "Top Level"

Do windowsa wyskakuje tylko jak się wchodzi w "Options". Stadion chyba jest nazwany "Stadium" tak więc tylko opcje w "Options" trzeba sobie za wczasu ustalić bo potem przy superstarze nie można do nich wchodzić.

Zagrałem parę spotkań i się gra dużo lepiej niż na Top Player. Trudniej oczywiście ale dla mnie Top Player już i tak był za łatwy.

No dobra ale gdzie te pliki wrzucic??Do folderu z gra czy jak?/Bo jak chce wlaczyc ten plik superstar to takie cos mi wyskakuje:
prezes87
Nie trzeba ich wrzucać do folderu z grą, obojętnie gdzie. Ja mam to na pulpicie. Mi na Viście ten programik działa bez problemu.

Dobra już wiem dlaczego ci nie śmiga: musisz mieć zainstalowany NET.Framework. To aplikacja Microsoftu która działa jako program uruchamiający programy. Zwykle jest od razu z systemem ale ty widocznie nie masz. Darmowa wersja jest do ściągnięcia w necie. Poszukaj.

Tu masz full topic: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic482876.html
yoseek
Witaj,

Czy ten level jest również aktywny w przypadku trybu league, cup i community ? Ewentualnie może trzeba rozpocząć np sezon na top player, potem zmienic na super star w programie ?

Edit:

Niestety w przypadku sezonu ligowego nie da się tej grać na poziomie super star zna ktoś jakiś sposób ?

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.