Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Extra Patch by smolarek & LewyWisła15
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
robien92
SCREENY :

- Ligi : Angielska,Włoska,Hiszpańska,Francuska,Holenderska,Polska (w tym Widzew i Górnik) i Niemiecka w jednym slocie,Others (w tym wszystkie drużyny LM i ŁKS Łódź) +
- Nazwiska pisane Murawski,zamiast MURAWSKI +
- Poprawne formacje i numery dla prawie każdej drużyny + -
- Nowe menu +
- Kitsy dla 83% drużyn (mogą być problemy z Ekstraklasą,ale mam nadzieję,że się z tym uporam,jak nie teraz,to w update) +
- Oryginalne herby,nazwy klubów,lig i pucharów +
- Dużo większych i mniejszych dodatków graficznych (min.loga w tunelach przed meczem) +
- Dodane wszystkie transfery +
- Tablica wyników LIVE +
- Nowe rękawice by Pablo +
- Nowe piłki +
- Nowe korki +
- Nowa śnieżnobiała bramka by Master_Rafael +

INSTRUKCJA INSTALACJI :

1. Rozpakowujemy patch.
2. Folder save wrzucamy do Moje Dokumenty/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010
3. Folder kitserver wrzucamy do docelowego folderu z grą.
4. Włączamy grę.
5. Gotowe!

DOWNLOAD:

KOD
http://hotfile.com/dl/18816155/4fb3988/Extra_Patch.zip.html
smolarek
O!!! Widzę,że mój patch się znalazł. Dzięki za wstawkę. happy.gif
ShogunNH
O właśnie czegos takiego szukałem ! biggrin.gif Sama ekstraklasa i tyle. Tylko mam jedną pytanie: Czy mogę grac klubami z ekst. w ML?
robien92
tak, tylko wybierajac druzyny musisz podmienic ekstraklasowe za na przyklad: francuskie z Ligue 1
ShogunNH
No to rewelacja! Zassiem jutro bo dzisiaj nie mam już czasu i padam ci do stóp z podziękowaniami biggrin.gif
Tomasz15515
Witajcie! Powiedzcie mi czy ten patch działa na całkowicie spolszczonej wersji gry? Bo ja próbowałem ale jak mam spolszczoną grę to ten patch nie działa...
Pomóżcie...
_TeO
Na początku myślałem, że spoko dopóki nie zacząłem Master League Arką Gdynia, gdzie prawie wszyscy mieli pozycję GK nie wiem czemu nagle wyskoczył mi error i tyle po grze...
ShogunNH
też tak miałem. no i niestety jednak z ofem to sie postaraliście: Odra lepsza od Wisły xP i też niestety spolszczenie nie działa na waszej wersji
Tomasz15515
CYTAT(ShogunNH @ Dec 12 2009, 17:49) *
też tak miałem. no i niestety jednak z ofem to sie postaraliście: Odra lepsza od Wisły xP i też niestety spolszczenie nie działa na waszej wersji

Tomasz15515
No to szkoda że nie działa na pełnym spolszczeniu bo jak ktoś nie zna dobrze angielskiego to nie zagra kariery w polskiej lidze
Lonely
qrde rozpakowałem go ale nie ma Ekstraklasy dry.gif jest taka sama ikonka ale jest sama Bundesliga...
co zrobiłem źle ?
LeSSu1122
Witam smile.gif
Wie ktoś może jak naprawić ten błąd i czym on jest spowodowany ?smile.gif

http://img138.imageshack.us/i/23364638.jpg/
ShogunNH
spowodowany jest patchem i kazdy tak ma
LeSSu1122
i nie da sie z tym nic zrobic..?sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.