Lord Pablo
Dec 4 2009, 07:15
Panowie mam dziwny problem którego nie powinno być, mianowicie, ustawiam sobie jakoś swoją drużynę np. z 4-4-2 na powiedzmy 3--5-2 w Edit Mode lub dla przykładu zamienie bramkarzy i jak tylko wyjdę i już mi nie pamięta - dlaczego??? Nawet Save nie zdążę zrobić - bez sensu!!! Gram w PESa od pierwszej części nigdy tego problemu nie było. Zawsze było że w meczu jak przestawiam to nie pamięta ale nie że w EDIT MODE. Wychodzę prawidłowym guzikiem z drużyny, Miejsce na Dysku twardym mam. Czyżby to wina Patcha? Nie rozumiem poradźcie coś - ------ A codo tego dziwne jak ustawiłem sobie Polskę to formacje pamięta, a Milanu już mi nie che pamiętać. Zmieniam nazwy zawodników też pamięta i SAVEuje a formacji i wyjściowej jedynastki nie - Totalny bezesens? Ratujcie
Lord Pablo
Dec 5 2009, 08:57
widzę zainteresowanie pomocą mizerne ale dodam że to chyba wina patcha, zauważyłem że jak ustawiam sobie formację w takich drużynach jak Polska, Serbia, Finlandia itp. czyli te które nie miały licencji, to nie ma żadnego problemu. A jak ustawiam formację w drużynach które mają oryginalnie licencję przykładowo we Francji, Włoszech, Juventusie, Milanie to mi nie pamięta - totalny bezsens - czy ktoś coś z tego rozumie???????
A masz ustawione 'Assisted Settings'? I tam któraś opcja odpowiada za daną taktykę (ustawia sie automatycznie). Wyłącz opcje z assisted settings
Lord Pablo
Dec 5 2009, 21:26
CYTAT(Barley @ Dec 5 2009, 12:26)

A masz ustawione 'Assisted Settings'? I tam któraś opcja odpowiada za daną taktykę (ustawia sie automatycznie). Wyłącz opcje z assisted settings
Próbowałem semi asisted i auto i coś tam - dziwne czemu tak sie dzieje???? czy to naprawdę wina Craka ? pomóżcie
Krótko
Wejde np, w BOŚNIE edytuje wychodze SAVE i pamięta
edytuje MILAN, REAL wychodzę i nie pamięta - o co tu chodzi ????
dani34
Dec 22 2009, 23:52
Witam. Mam tak samo,że jak chcem sobie zaloadwoać swojego save'a to jedynie ustawienia formacji mam poprawne a zawodników zawsze musze zmieniac ręcznie jeszcze raz.I tak co mecz.Niemówiąc już o tym że niepamietam ustawienia jesli sie gra ten sam mecz.Czy rozwiązał juz ktoś ten problem??
Oczywiście niemam wgranych żadnych patchy,jedynie konami patch wsyztskie 3.
Lord Pablo
Dec 29 2009, 17:04
podejżewam że to była lub jest wina Patcha bo ja też tą serie patchy co napisałes miałem wgraną teraz mam innego patcha i problem znikł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.