Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z SAVE
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Lord Pablo
Panowie mam dziwny problem którego nie powinno być, mianowicie, ustawiam sobie jakoś swoją drużynę np. z 4-4-2 na powiedzmy 3--5-2 w Edit Mode lub dla przykładu zamienie bramkarzy i jak tylko wyjdę i już mi nie pamięta - dlaczego??? Nawet Save nie zdążę zrobić - bez sensu!!! Gram w PESa od pierwszej części nigdy tego problemu nie było. Zawsze było że w meczu jak przestawiam to nie pamięta ale nie że w EDIT MODE. Wychodzę prawidłowym guzikiem z drużyny, Miejsce na Dysku twardym mam. Czyżby to wina Patcha? Nie rozumiem poradźcie coś - ------ A codo tego dziwne jak ustawiłem sobie Polskę to formacje pamięta, a Milanu już mi nie che pamiętać. Zmieniam nazwy zawodników też pamięta i SAVEuje a formacji i wyjściowej jedynastki nie - Totalny bezesens? Ratujcie
Lord Pablo
widzę zainteresowanie pomocą mizerne ale dodam że to chyba wina patcha, zauważyłem że jak ustawiam sobie formację w takich drużynach jak Polska, Serbia, Finlandia itp. czyli te które nie miały licencji, to nie ma żadnego problemu. A jak ustawiam formację w drużynach które mają oryginalnie licencję przykładowo we Francji, Włoszech, Juventusie, Milanie to mi nie pamięta - totalny bezsens - czy ktoś coś z tego rozumie???????
Barley
A masz ustawione 'Assisted Settings'? I tam któraś opcja odpowiada za daną taktykę (ustawia sie automatycznie). Wyłącz opcje z assisted settings
Lord Pablo
CYTAT(Barley @ Dec 5 2009, 12:26) *
A masz ustawione 'Assisted Settings'? I tam któraś opcja odpowiada za daną taktykę (ustawia sie automatycznie). Wyłącz opcje z assisted settings

Próbowałem semi asisted i auto i coś tam - dziwne czemu tak sie dzieje???? czy to naprawdę wina Craka ? pomóżcie

Krótko

Wejde np, w BOŚNIE edytuje wychodze SAVE i pamięta

edytuje MILAN, REAL wychodzę i nie pamięta - o co tu chodzi ????
dani34
Witam. Mam tak samo,że jak chcem sobie zaloadwoać swojego save'a to jedynie ustawienia formacji mam poprawne a zawodników zawsze musze zmieniac ręcznie jeszcze raz.I tak co mecz.Niemówiąc już o tym że niepamietam ustawienia jesli sie gra ten sam mecz.Czy rozwiązał juz ktoś ten problem??
Oczywiście niemam wgranych żadnych patchy,jedynie konami patch wsyztskie 3.
Lord Pablo
podejżewam że to była lub jest wina Patcha bo ja też tą serie patchy co napisałes miałem wgraną teraz mam innego patcha i problem znikł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.