Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowa Liga? Luty?
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Kubbas
Tak ostatnio sobie myślałem, liga dobiega już końca, a mamy dopiero koniec starego roku, czemu by ligi następnej nie zacząć od 1 lutego i grać nawet w okrojonym składzie jeżeli komuś nie pasują terminy (no ale niby czemu?) do września, lub początku wakacji, bo rozumiem, że na wakacje będzie znowu liga letnia.

Chcę wiedzieć co o tym sądzi administracja ligi i aby każdy gracz się wypowiedział i zagłosował, gdyż wielu uczestników na gg pisało mi, że to dobry pomysł.
snajper1929
ja oddaje swój głos na przerwę góra 2-tygodniową... inie rozumiem czemu miałaby być taka długa przerwa...
lukasz44
Dla mnie to bez znaczenia, ale chyba wolę tą pierwszą opcję, choć najpierw można by rozegrac jakiś puchar czy coś jak przed tamtym sezonem, pozdroo
lowrider
Po tej lidze co się teraz skończy robię sobie przerwę od grania ligowego. Czasami zorganizuję jakiś turniej czy zagram do ranku, ale po nowym roku z czasem na ligę łatwo nie będzie i raczej nie dam rady. Optymalny byłby czerwiec...
Kubbas
Jeżeli ligę się zacznie bardzo wcześnie to w czerwcu nawet możnaby już zacząć kolejny sezon, chyba każdego zaboli przerwa pół roku do następnego sezonu jak mielibyśmy zacząć we wrześniu
snajper1929
ewentualnie zacząć od lutego i robić puchar zimowy na testowanie nowego patcha Siwersa biggrin.gif
Milerinho
No ciekawa sprawa, zobaczymy co reszta na to. Ja jestenm za. cool.gif
Kubbas
Jak na razie

Lutego [ 8 ] ** [100.00%]

biggrin.gif
czubinho
Ja też jestem za lutym biggrin.gif
Bakel
Tak też zapewne będzie. Z tym, że raczej będzie to druga połowa lutego, bowiem okno transferowe w Europie kończy się 31 stycznia, a mamy nadzieję, że siwers99 po raz kolejny uraczy nas swoim świetnym rosterem. wink.gif
Kubbas
A no racja, zapomniałem wziąć to pod uwagę
unikat
A będzie można dołączyć do ligi ? ;D Bo przecież w niej grałem ,ale z prywatnych spraw musiałem zrezygnować ;D
lowrider
Uważam, że na przyszły sezon 20 graczy to jest maximum. Chętnych może być więcej to wtedy stworzy się drugą dywizję. Mam pewien pomysł.
Jeśli by tak było to stworzyć dwie losowe ligi, każdy grałby w swojej lidze JEDEN mecz z innymi. Przykładowo jedna liga ma 20 graczy i druga ma 20 graczy.
Po sytuacji kiedy każdy z graczy w obydwu ligach ma 19 meczy (zagrał z każdym przeciwnikiem po 1 raz), to z obydwu lig z graczy z miejsc 1-10 tworzy się "Grupę Mistrzowską" a ci z miejsc 11-20 grają w "Grupie Spadkowej". I wtedy znowu każdy z graczy gra 19 meczy. Jest tak teraz podobnie w lidze szkockiej, kiedyś było w polskiej, wiecie o co chodzi. Jeśli skrypt by na to pozwolił to gracze przystępowaliby do II fazy z ilością punktów jakie zdobyli w fazie I.
Ale tak jak mówię - więcej niż 20 graczy w jednej lidze nie ma sensu dawać, bo to się zbyt długo przeciąga.
Pozdro.
Kubbas
Nie zgodzę się, bo przypuśćmy mamy ligę 1 i 2, wtedy gracze gorsi skillem z 2, którzy w gorszym towarzystwie zdobyli miejsca 1-10 będą grać dalej mimo, że lepsi od tej 2 połówki ligi 1 nie są lepsi.

Jak dla mnie max 25 osób w lidze i można grać, jak będzie +25 to zrobić 2 ligi z 1 ligi z tych graczy co mamy obecnie ze strefy spadkowej dać do 2 ligi i tyle.
siwers99
jak sezon zacznie się na początku lutego to ja nie dam rady niestety... licze Lowrider na jakieś turnieje po zakończeniu sezonu;)
lowrider
turnieje będą na 100%, pierwszy byc moze juz bezposrednio po zakonczeniu sezonu
Bakel
CYTAT(lowrider89 @ Dec 3 2009, 13:07) *
Przykładowo jedna liga ma 20 graczy i druga ma 20 graczy.
Po sytuacji kiedy każdy z graczy w obydwu ligach ma 19 meczy (zagrał z każdym przeciwnikiem po 1 raz), to z obydwu lig z graczy z miejsc 1-10 tworzy się "Grupę Mistrzowską" a ci z miejsc 11-20 grają w "Grupie Spadkowej". I wtedy znowu każdy z graczy gra 19 meczy.
Pozdro.

Raczej 18 meczów tongue.gif
lowrider
jesli bedzie 20 druzyn to 19 meczy
9 meczy z tymi, z ktorymi awansowales do danej grupy + 10 meczy z zawodnikami z drugiej grupy biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.