Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: małe pytanko w ML
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
misiaq
looks of the pace badly needs a rest czy moze ktos to przetlumaczyc? bo sa nie zadowolenia a ja chyba ze to interpretuje

dzieki
krzychu92
CYTAT(misiaq @ Dec 2 2009, 17:41) *
looks of the pace badly needs a rest czy moze ktos to przetlumaczyc? bo sa nie zadowolenia a ja chyba ze to interpretuje

Wygląda na zmęczonego potrzebuje odpoczynku.
Rywin
CYTAT(misiaq @ Dec 2 2009, 17:41) *

dzieki

Najlepszym rozwiązaniem jest tego zawodnika dać na ławkę rezerwowych na parę meczy ale wtedy zazwyczaj forma opada.
misiaq
podłącze się pod ten temat żeby nie zakładać nowego , kupiłem Dzeko w ML po pierwszym sezonie do Arsenalu , i jakiegoś młodego bramkarza . jak wiadomo Dzeko gra na napadzie , rozpoczął się sezon myślę dam mu szanse a okazuje się że z napastnika zrobił sie z niego bramkarz , staty tez ma bramkarza z ocena ogolna 77 , w takim wieku to nawet niezle , wie ktos co sie stalo ? bo mam 5 bramkarzy teraz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.