Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ML rozwój graczy.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Zdzitt
Witam, gram w ML i kupiłem napastnika, 2 pomocników i bocznego obrońce. Z tym, że obrońca się rozwija a pozostali nie, rośnie im tylko teamwork. Mają po 19, 20 lat więc nie wiem czemu a treningi mają dobrze ustawione.
DżuDżu
CYTAT(Zdzitt @ Nov 29 2009, 18:01) *
Witam, gram w ML i kupiłem napastnika, 2 pomocników i bocznego obrońce. Z tym, że obrońca się rozwija a pozostali nie, rośnie im tylko teamwork. Mają po 19, 20 lat więc nie wiem czemu a treningi mają dobrze ustawione.

Proponuję ci przejrzeć ten temat Ten ( Klik ). Napisz kogo kupiłeś itd napewno ktoś ci napisze czy był to dobry transfer czy zły.
Geno21
A coz to za odp.! Zawodnicy ci sie nie rozwijaja bo nie sa w swojej fazie rozwoju, roznie sie pilkarze w ML rozwijaja raz szybko we wczesnych latach a raz np po 25 roku zycia dokonales zlych zakupow wrzucaj pilkarzy na scout list a scout ci powie jak sie rozwijaja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.