Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Big Patch by Sonnie.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
DżuDżu
PES 2010 Big Patch v1 by Sonnie.

Opis :

Aktualizacje transferów:
-Ligue 1: Gudjonssen w Monaco, Ciani w Bordeaux……
-BundesLiga: Robben w Bayernie, Gomez w Bayernie
-Seria A: Sneijder w Interze ,Crespo w Genoi
-Liga: Miguel Torres w Realu, Negerdo w Sevilli
Poprawki w zespołach:
-Classics Teams
-Wszystkie herby i nazwy zespołów
-Poprawione nazwiska zawodników
-Eredivisie w miejsce Other B
-Dodane zespoły do Champions League
Zmiany graficzne:
-Stroje dla wszystkich zespołów
-Nowe stroje dla sędziów
-Nowe murawy i intra dla stadionów: San Siro, Giuseppe Meazza, Camp Nou, Wembley, Konami, Old Trafford, Bristol Mary, Santiago Bernabeu.
-Pad Playstation
-Dodane ponad 50 twarzy (Ligue1, Bundesliga, Liga…)
-Herby HD dla wszystkich zespołów
-Najnowszy Bootspack
-Najnowszy Ballpack
-Poprawiony kalendarz
-Tablice wyników Skysport

Instrukcja :

Po rozpakowaniu folder kitserver wrzucić do katalogu głównego gry. Katalog save skopiować do folderu w moich dokumentach.

Download :

Part 1.

Part 2.

PES 2010 Big Patch v2 by Sonnie.

Opis :

-ponad 100 nowych twarzy
-nowe bandy
-logosy w tunelach
-nowe menu
-Sweat Patch
-Herby HD dla wszystkich zespołów
-Nowe stroje dla zespołów narodowych
-Nowy podgląd stadionów

Instrukcja :

Po rozpakowaniu folder img skopiować do swojego katalogu kitservera.
Katalog save skopiować do Moich dokumentów.

Download :

Klik.

Patch jest fajny ale brakuje jeszcze pare rzeczy [ jak nie więcej ] aktualne transfery i oczywiście reprezentacja Polski to jest tragedia. Nie szukałem błędów chciałem zobaczyć jak to wygląda jest dobrze smile.gif. To chyba wszystko wink.gif pozdrawiam.

Moja ocena 7/10.
prezes87
a przyśpiewki jakieś nowe?
Ernesto
Dajcie tego patcha v2. na inny serwer bo jak mam ściągać 300mb transferem 20kbps to mnie **** strzela.
DżuDżu
CYTAT(pes4rulez @ Nov 29 2009, 17:05) *
a przyśpiewki jakieś nowe?

Nie smile.gif. [ Chyba ]

CYTAT(Ernesto @ Nov 29 2009, 17:15) *
Dajcie tego patcha v2. na inny serwer bo jak mam ściągać 300mb transferem 20kbps to mnie **** strzela.

Mówisz i masz :

Part 1.

Part 2.
Ernesto
Co to za żart ? Z tego serwera to mi idzie 5kb/s.
DżuDżu
CYTAT(Ernesto @ Nov 29 2009, 20:41) *
Co to za żart ? Z tego serwera to mi idzie 5kb/s.

To nie wiem jakiego masz neta mi idzie z prędkością prawie 500 kb/s.
Znalazłem jeszcze tu :
Part 1.

Part 2.
Ernesto
Mam neta 15MB a z tego serwa ciągnie mi 40kbps.
DżuDżu
CYTAT(Ernesto @ Nov 29 2009, 22:12) *
Mam neta 15MB a z tego serwa ciągnie mi 40kbps.

A ja mam 2 mb i ściągam z prędkością prawie 500kb/s troche dziwne closedeyes.gif.
Ernesto
Dobra nie ważne ,ważne że mi żaden patch nie działa.Tranceshine patch tylko mi zmienia menu a loga jak były nieorginalne tak są.Inne patche tak tamo.Mam wersję gry 1.02 a kitserwerów róznych próbowałem.
DżuDżu
CYTAT(Ernesto @ Nov 30 2009, 16:11) *
Dobra nie ważne ,ważne że mi żaden patch nie działa.Tranceshine patch tylko mi zmienia menu a loga jak były nieorginalne tak są.Inne patche tak tamo.Mam wersję gry 1.02 a kitserwerów róznych próbowałem.

Save kopiujesz ?

Dla tych co idzie im z serwera Hotfile.com bardzo wolno Klik! zarejestrować się. Musicie kupić sobie transfer kosztuje to 1,22 zł wgrać linki i pobierać [ kupuje sie za pomocą sms'a jak ktoś ma puste konto to ma lipe smile.gif ]. Pozdrawiam.
Ernesto
Tak OF kopiowałem.Wrzucałem też z różych patchów twarze i inny pliki co było przyczyną nie działania żadnego z tych patchów.
DżuDżu
CYTAT(Ernesto @ Dec 1 2009, 15:36) *
Tak OF kopiowałem.Wrzucałem też z różych patchów twarze i inny pliki co było przyczyną nie działania żadnego z tych patchów.

Jak masz orginalnego PES'a to zainstaluj go od nowa ściągnij tylko Big patch v.2. Włącz gre żeby coś ci się zapisało wyjdź skopiuj save , folder kitserver wrzuć tam gdzie masz grę i zainstuj kitserver za pomocą setup to wszystko. Powinno działać.
Ernesto
A dlaczego jak wrzuciłem z innego patcha kilkanaście twarzy do mi żadna z tego filderu z twarzami nie działała ? Teraz sobie patcha 0.8 ściągłem. Ale może zamienię na tego,nie wiem czy lepszy jest ?
DżuDżu
CYTAT(Ernesto @ Dec 1 2009, 23:30) *
A dlaczego jak wrzuciłem z innego patcha kilkanaście twarzy do mi żadna z tego filderu z twarzami nie działała ? Teraz sobie patcha 0.8 ściągłem. Ale może zamienię na tego,nie wiem czy lepszy jest ?

Ja ci zaproponowałem tylko żebyś wgrał na czystego pes'a. Nie wiem jak to jest się bawić trochę z tego , troche z tamtego smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.