JAK WRZUCIC patcha DO PES 2010 NA ps2
z tego co wiem to na PS2 używa się option files czyli zrzucasz tak jakby "sejva" z komputera na memorkę i potem tylko wczytujesz to.
ale to bede potrzebowal jakiejs przejsciuwki do memorki zeby wrzucic tego sava ???
Jest urządzenie które podpinasz do komputera i wsadzasz do niego memorkę i zrzucasz
Piechu
Nov 29 2009, 12:45
ja mam FreeMCBoot to wrzucam savy za pomoca pendrive
a moglbys opisac od czego trzeba zaczac i jak to wrzucic tym FreeMCBoot ???
CYTAT(Piechu @ Nov 29 2009, 12:49)

ja mam FreeMCBoot to wrzucam savy za pomoca pendrive
No popatrz, o tym to na przykład nie wiedziałem, powiedz coś więcej o tym.
potrzebny bedzie:
-uelflauncher
-ps2 save builder
- pendrive
ja uellaunchera mialem zainstlowanego odrazu na memorce i z menu freemcboota go odpalam (u mnie zwie sie jako menadzer plikow).
Najpierw sciagamy z netu plik option file ktory chcemy wrzucic na nasza memorke bedzie mial rozszerzenie np. max albo opt i odpalamy go za pomoca ps2 save buildera i pojawia nam sie nam 3 pliki w tym jeden o nazwie BESLES-555872010OPT i klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i bierzemy extract i wybieramy miejsce gdzie ma byc zapisany i potem ten plik wrzucamy na pendrive odpalamy na konsoli tego uelflaunchera i za pomoca niego kopiujemy save na memory card
sprawdze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.