Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: JAK WRZUCIC patcha DO PES 2010 NA ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
qli21
JAK WRZUCIC patcha DO PES 2010 NA ps2
Rywin
z tego co wiem to na PS2 używa się option files czyli zrzucasz tak jakby "sejva" z komputera na memorkę i potem tylko wczytujesz to.
qli21
ale to bede potrzebowal jakiejs przejsciuwki do memorki zeby wrzucic tego sava ???
Rywin
Jest urządzenie które podpinasz do komputera i wsadzasz do niego memorkę i zrzucasz
Piechu
ja mam FreeMCBoot to wrzucam savy za pomoca pendrive
qli21
a moglbys opisac od czego trzeba zaczac i jak to wrzucic tym FreeMCBoot ???
Rywin
CYTAT(Piechu @ Nov 29 2009, 12:49) *
ja mam FreeMCBoot to wrzucam savy za pomoca pendrive

No popatrz, o tym to na przykład nie wiedziałem, powiedz coś więcej o tym.
Piechu
potrzebny bedzie:
-uelflauncher
-ps2 save builder
- pendrive

ja uellaunchera mialem zainstlowanego odrazu na memorce i z menu freemcboota go odpalam (u mnie zwie sie jako menadzer plikow).

Najpierw sciagamy z netu plik option file ktory chcemy wrzucic na nasza memorke bedzie mial rozszerzenie np. max albo opt i odpalamy go za pomoca ps2 save buildera i pojawia nam sie nam 3 pliki w tym jeden o nazwie BESLES-555872010OPT i klikamy na niego prawym przyciskiem myszy i bierzemy extract i wybieramy miejsce gdzie ma byc zapisany i potem ten plik wrzucamy na pendrive odpalamy na konsoli tego uelflaunchera i za pomoca niego kopiujemy save na memory card
qli21
sprawdze biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.