Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Płytka Pesa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Zdzitt
To ja z nowym problemem. Tym razem technicznym. Otóż mam Pesa oryginalnego i gra wiadomo z płytą ale jak zresetuję kompa to on już płyty nie czyta. Musze wtedy wyciągać ją i wkładać czasem kilka razy by załapał. Inne gry czyta normalnie. No i gra jest czyściutka, nieporysowana. O co chodzi?
r.a.j.a.n
Zapewne pada Ci napęd DVD. Zacząłeś to odczuwać na PESie - od czegoś musi smile.gif
Widocznie laser jest bardziej wrażliwy na płytę PESa niż na inne gry. Została może inaczej nagrana, w innej technologii, na nośniku innego producenta niż na Twoich pozostałych - przyczyn jest wiele.
Miałem podobny problem - niekoniecznie z tą samą grą, ale po pewnym czasie powstawało ich coraz więcej i więcej, wreszcie przestała czytać wszelkie płyty.

PS: Czasami potrafiłem siedzieć pół godziny by wczytać nowo kupioną grę, i cholera już mnie brała jak napęd jej nie czytał.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.