Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 9 23.11 - 29.11, kolejki 33-36
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Orange_91
kolejka 33

siwers99 - snajper1929
Bakel - kfg
dikhet - Cziczinho
acidd - amarje
pablo109 - lukasz44
milerinho - JustMe1987
Czubinho - lowrider89
Kubbas - p3sman
jarek - MM
szolpas - bobex77
Orange_91 - dosko10
Mani3k - Tomaszzz

kolejki 34

kfg - siwers99
Cziczinho - snajper1929
amarje - Bakel
lukasz44 - dikhet
JustMe1987 - acidd
lowrider89 - pablo109
p3sman - milerinho
MM - Czubinho
bobex77 - Kubbas
dosko10 - jarek
Tomaszzz - szolpas
Mani3k - Orange_91

kolejka 35

siwers99 - Cziczinho
kfg - amarje
snajper1929 - lukasz44
Bakel - JustMe1987
dikhet - lowrider89
acidd - p3sman
pablo109 - MM
milerinho - bobex77
Czubinho - dosko10
Kubbas - Tomaszzz
jarek - Mani3k
szolpas - Orange_91

kolejka 36

amarje - siwers99
lukasz44 - Cziciznho
JustMe1987 - kfg
lowrider89 - snajper1929
p3sman - Bakel
MM - dikhet
bobex77 - acidd
dosko10 - pablo109
Tomaszzz - milerinho
Mani3k - Czubinho
Orange_91 - Kubbas
szolpas - jarek
czubinho
Czubinho lowrider89

p@blo
pablo109 MM

Mecz jednostronny z wieloma niewykorzystanymi sytuacjami ze strony gospodarzy.

lowrider
lowrider89 pablo109

Dość pewne zwycięstwo. Przewaga statystyczna może nie znaczna ale akcje były bardziej klarowne i skuteczne.
siwers99
siwers99 Cziczinho

Dosyć pewne zwycięstwo Żyrondystów okraszone ładną grą. Drużyna gości po jednym z dwóch strzałów konkretnie Hernana Crespo po ładnym uderzeniu głową. Najlepszy zawodnik w dzisiejszym spotkaniu to Gourcuff który dwa razy asystowal i strzelił ważną bramkę w 80 minucie.
Mani3k
Mani3k Orange_91

Cenne zwycięstwo z trudnym przeciwnikiem.
Spotkanie wyrównane, zawodnicy Lazio Rzym wykazali się lepszą skutecznością aplikując rywalowi 3 bramki.
Bohaterem meczu został Julio Cruz... być może w końcu się przebudzi, oby to był dobry prognostyk na przyszłość.
Dzięki za mecz, pozdrawiam.
snajper1929
cziczinho snajper1929

Pewne zwycięstwo i dwóch widocznych bohaterów spotkania plus dobrze broniący Boruc.
siwers99
siwers99 snajper1929

Alou Diarra i Chamakh show!!
Mecz mógl już cudownie sie rozpocząć w 8 minucie bowiem Wendel idealnie uderzyl z 30 metrów minimalnie obok słupka. Ta sytuacja coraz bardziej rozochociła gospodarzy do ataku . W 25 minucie po koronkowej akcji Chamakh minal Boruca i strzelil do pustej bramki. Nie minęły 3 minuty spotkania a doskonala sytuacje miał Fortune ale trafił w słupek można mówić o szczęściu i źle wyprowadzona piłka powoduje że w polu karnym znajduje się 4 graczy z Szkocji na przeciw trzem ale źle to rozwiązuje McGeady i strzela nad bramką. Kibice zaczęli myśleć iż z Żyrondystów zeszło już powietrze ale nic mylnego w 34 minucie z za pola karnego przymierzył Cavenaghi(ok. 25 m) i fatalnie Boruc wypluł przed siebie wprost pod nogi Chamakha i mamy 2-0. Kolejne minuty do konca to cios za cios ale nic z tego nie wynikło. Bordeaux rozpoczeło druga połowe fantastycznie poniewaz mający troche miejsca Alou Diarra kropnał z 30 metrów i zdarł pajęczyne w bramce polskiego bramkarza. Dzięki temu Żyrondyści mogli nieco uspokojić grę i pilnować wyniku. Celtic dążył by strzelić bramke ale ciężko mu się było przebić przez dobrze grającą formacje defensywną . Po jednej z akcji Carroso w znakomity sposób sposób obronil strzał Fortune i po bledzie Alou Diarry Scott Brown skierował piłke do bramki. Kluczem do sukcesu w tym meczu byly strzały z dystansu dzieki którym padły dwie bramki. Dodam iż w przerwie meczu snajper pisał mi że miał cięcia.
Mani3k
Mani3k Czubinho

Lazio Rzym wzięło rewanż za pechowy remis w 13 kolejce. Po strzałach można sądzić iż mecz był wyrównany, jednak to gracze Lazio w tym spotkaniu byli stroną przeważającą, stwarzając sobie wiele dogodnych sytuacji podbramkowych z czego 'tylko' 4 zdołali wykorzystać. Rywal nie potrafił trzymać nerwów na wodzy równając moich graczy z trawą. W 45 minucie sprokurował rzut karny, dodatkowo tracąc jednego z graczy.
Drugi mecz w tym tygodniu, drugie zwycięstwo... w końcu moi zawodnicy biegają tak jak sobie tego życzę, oby tak dalej. closedeyes.gif
Orange_91
szolpas Orange_91

W pierwszej połowie przeważała drużyna z Hiszpanii, wiele niewykorzystanych sytuacji się zemściło i graczom z Anglii udało się wyjść na prowadzenie. Jednak jeszcze przed przerwą Espanyol wyrównał. Na początku drugiej połowy fatalny błąd w obronie popełnili gospodarze i przyjezdni wyszli na prowadzenie. Taki wynik utrzymał się już do końca spotkania.
Orange_91
Orange_91 Kubbas

Mecz był dogrywany, ponieważ przeciwnik miał czarny ekran w przerwie, dlatego screeny tylko z 1 połowy. Mecz dosyć wyrównany, gdy już wydawało się, że zakończy się remisem to gracze Espanyolu wykorzystali jedną z kontr.
Milerinho
33 kolejka
milerinho 4-0 JustMe1987

W tym meczu to JustMe jako pierwszy zaatakował, i uderzył w słupek. Pozniej poszły kontry i po nich wpadły dwie bramki.
Pod koniec 1 polowy na 3-0 podwyzszyl Jo ktory wykorzystal zamieszanie w okolicach 16m.
W drugiej polowie galata wiecej atakowala a Everton wychodzil z kontrmi kilka razy Howard ladnie polapal solidne strzaly Galaty.
Lecz ostatnie slowo nalezalo do Evertonu ktory bramka w doliczonym czasie gry po dobrze rozegranym kornerze przypieczetowal 3pkt w bardzo waznym meczu.

Dzieki JustMe closedeyes.gif
JustMe1987
JustMe1987 accid

Wyrownany mecz. Ze mnie to juz nic nie bedzie w tej lidze.. niech sie ona juz skonczy bo ewidentnie wypalilem sie na jej polmetku..
Milerinho
34 kolejka

p3sman 2-8 milerinho

Niestety Black Screen na koniec meczu. Mecz jak wynik pokazuje nalezal do Evertonu.
Rewanz z p3smanem udal sie z nawiązka.
Bohaterem meczu był bodajże Jo rolleyes.gif

Dzięki. tongue.gif
seba
acidd p3sman

Mecz niewykorzystanych sytuacji 100% po obu stronach. Gracze Boltonu zachowali więcej zimnej krwi pod bramka rywala.
MM.
MM - Czubinho 1:1

lukasz44
lukasz44 Cziczinho

Opis meczu :
Po kilku dniach odpoczynku piłkarze Borussi wrócili do gry w lidze, a ich przeciwnikiem w dzisiejszym meczu był zespół Genoi prowadzony przez Cziczinho. W pierwszej połowie Włosi nie oddali żadnego strzału na bramkę rywali, za to Subotić w 37 minucie trafił w poprzeczkę aż zadudniło na stadionie. W drugiej odsłonie gry nadal zacięcie atakowali piłkarze Borussi, a piłkarze Genoi mogli się tylko bronić i momentami wyprowadzać kontrataki. W 62 minucie trenera lukasza44 uszczęśliwił najlepszy zawodnik tej drużyny czyli Lucas Barrios, po karygodnym błędzie włoskiej obrony przechwycił piłkę i w sytuacji sam na sam nie dał szans bramkarzowi rywala. Do końca meczu wynik się nie zmienił, Borussia zasłużenie wygrała ale skuteczność nadal szwankuje. Zachowanie rywala jak najbardziej w porządku, bez kłótni, bez lagów tylko czysta rywalizacja, o to w tym chodzi. Dziękuje za dobry mecz.

Screeny:

lukasz44
snajper1929 lukasz44

Opis:
Borussia w kolejnej kolejce wyruszyła na podbój Szkocji, ich rywalem był Celtic Glasgow, czyli jedna z najlepszych ekip w lidze. lukasz44 w pierwszej połowie przybrał bardzo defensywną taktykę chcąc zagrać w pierwszej połowie na zero z tyłu, świetną okazję w 7 minucie miał Kuba Błaszczykowski ale piłkarzy z Celtic Park uratowała poprzeczka. Jak mawia stare piłkarskie przysłowie że "niewykorzystane okazje się mszczą " było idealne do tego co działo się na stadionie, gdyż w 35 minucie gola po długim rogu strzelił Maloney. Na przerwę obie ekipy schodziły w odmiennych nastrojach. Trener Niemców wstrząsnął swoimi graczami w przerwie, gdyż to co pokazali w drugiej było całkowitą przeciwnością ich stylu z pierwszej części gdy tylko się bronili. Wejście Barriosa ożywiło poczynania w ataku piłkarzy Borussi i juz w 61 minucie wyrównali stan meczu, świetnie w polu karnym zachował się Subotić i strzelił obok bezradnego Boruca. W graczach Borussi odżyła nadzieja i ich ataki były coraz śmielsze. W 86 minucie kibice z Dortmundu zamarli gdy Dede sfaulował w polu karnym Maloneya. Poszkodowany sam wymierzył sprawiedliwość i było 2-1. Ale chwilę póżniej stał się cud, gdyż gracze lukasza44 zdołali wyrównać, po świetnym podaniu z głębi pola od Barriosa bramkę zdobył Nuri Sahin i znów był remis. W ostatnich sekundach meczu świetna okazję na dobicie rywali miał Valdez ale jego strzał w fenomenalnym stylu wybronił Boruc. Skończyło się na 2-2, czyli chyba na wyniku sprawiedliwym. Gracze Borussi znów nie zawiedli i zdołali wywieżć ze Szkocji cenny 1 punkt.

Screeny:

szołpas

Dosc wyrównany mecz,jednak to gracze z Aten byli skuteczniejsi i 2 bramki Cisse dały 3pkt gosciom smile.gif
Kubbas
Kubbas - bobex77

5:1

Do tego meczu podszedłem na luzie, zdołowany lekko nie do końca sprawiedliwym odpadnięciem z pucharu ligi i ostatnią porażką z Orange. Znając klasę bobexa skupiłem się na maksa, chociaż wciąż czuje, że przez kiepski początek do pierwszej trójki wskoczyć będzie trudno. Ale jakby na przekór moi gracze powiedzieli, że nie zawiodą mnie po raz kolejny i jeszcze powalczymy o upragnione pudło. Mecz kompletny w moim wykonaniu, piękne akcje + skuteczność, czego zawsze brakowało i do tego kompletna destrukcja akcji przeciwnika w zarodku co owocowało tylko 2 strzałami. Po pierwszej połowie 3:0 i od 60 minuty rezerwowy atak na boisku, kilku graczy, których nie dało się sprawdzić wcześniej. A no i Hulk wreszcie strzelił, ale nadal to nie ten gracz z połowy sezonu.

Na pochwałę zasługuje perfekcyjny host bobexa, kompletnie zero lagów i opóźnień, z takim czymś się jeszcze w tej lidze nie spotkałem, dzięki za mecz.

p@blo
pablo109 lukasz44

Przed tym meczem obawialem sie druzyny borussii. Mecz zaczal sie wspaniale dla druzyny gospodarzy. Po akcji gosci wspanialym prostopadlym podaniem zostal obsluzony Luyindula. Zapal gospodarzy szybko ostudzila zdobyta bramka przez Valdesa. Gdy wydawalo sie ze 1 polowa zakonczy sie wynikiem remisowym Hoarau ustalil wynik na 3-2. Pierwsza polowa byla dla druzyny gosci ale swietnie w bramce spisywal sie Coupet. Druga polowe z wiekszym animuszem rozpoczeli goscie o czym moga swiadczyc 2 zdobyte gole. Wynik mogl byc wyzszy ale raz po raz gracze paryza marnowali okazje. Druzyna gosciu doszla do glosu 20 min przed konczem meczu. W 80 minucie trafil Barrios. Goscie 5 minut pozniej mieli doskonala okazje na strzelenie gola ale spludlowali. Wreszcie dryzuna paryza zagrala dlugo oczekiwany mecz

lukasz44
Potwierdzam niestety i czekam już na koniec sezonu gdyż Borussia znów sprawiła mi niemiłą niespodzianke których i tak było już za dużo xD
bobex77
bobex77 acidd

Poraz kolejny - "Cisse show" smile.gif
Poprowadził on Ateńczykow do zwycięstwa strzelajac 2 bramki. Zespol gosci zasługiwał przynajmniej na honorowe trafienie gdyz przeprowadzil kilka akcji naprawde godnych uwagi, zabraklo jednak albo wykonczenia albo poprostu szczescia.

Niestety nie mam screenow. Odruchowo wylaczylem za szybko gre za co przepraszam.
MM.
MM - dikhet 1:0

lowrider
dikhet lowrider89

Pierwsza połowa toczona dość w ślamazarnym tempie. Obie drużyny stwarzały mało okazji. Gra toczona głównie w środku pola, który był niezwykle zagęszczony. Obydwie drużyny po razie ratowała poprzeczka. Szachtar w pierwszej połowie grał ospale, oddał tylko jeden celny strzał na bramkę, który został przez Aghahowe zamieniony na gola, strzelając z ostrego kąta w długi róg bramki.

Druga połowa to "modernizacja" armat Szachtara, który w tej połowie oddał 7 strzałów na bramkę, zamieniając trzy z nich na gole. Wynik mógłby być nieco inny gdyby nie słupek Fernandinho i 2 okazje Barnetty z końcówki spotkania.

Dzięki i powodzenia!
Kubbas

Mecz raczej pod moje dyktando, nie mogłem pokonać bramkarza Wolfsburga przez długi czas, dopiero fenomenalne uderzenie Belluschiego, przełamało złą passę i skończyła się obrona Częstochowy bramki pesmana, myślę, że mecz zdecydowanie na moją stronę i wynik kompletnie zasłużony. Dzięki
szołpas

Mecz wyrownany ,jednak to goscie mieli wiecej szczescia w tym meczu closedeyes.gif
dzieki za mecz wink.gif
Bakel
Bakel amarje

Gdzieś posiałem skriny.

Z tego co pamiętam to mecz stał na dobrym poziomie. Udało mi się zrewanżować amarowi za porażkę w pierwszej rundzie spotkań.

Bakel JustMe1987

http://picasaweb.google.pl/bakel85/LigaPES...205981722911554

Kolejne bardzo dobre i emocjonujące spotkanie. Na prowadzenie Blackburn wyprowadził Jason Roberts, który kapitalnym balansem ciała zwiódł obrońców i z szesnastu metrów strzelił nie do obrony. JustMe miał kilka dobrych okazji do wyrównania, ale ja również nie pozostawałem mu dłużny.
W drugiej połowie wymiana ciosów trwała w najlepsze. Po atomowym uderzeniu Robertsa z 25 metrów, bramkarz Galaty popełnił błąd, pewnie wykorzystany przez McCarthy'ego.
Wyborną okazję do gola kontaktowego miało bodaj 3 piłkarzy tureckiego klubu, ale na drodze stawały im kolejno: poprzeczka, Robinson i słupek.
JustMe1987 został dobity po kolejnej indywidualnej akcji Robertsa. 3 - 0.
Wynik nie odzwierciedla tego, co działo się na boisku. Myślę, że 4 - 2 byłoby adekwatnym rezultatem.
p3sman
p3sman Bakel

Bakel zdecydowanie przeważał nade mną pod względem strzałów i od zwycięstwa powstrzymywał go słupek oraz dobre interwencje Benaglio. Nie znaczy to, że Wilki nie miały swoich szans. Mimo wszystko to jednak bakel bardziej zasługiwał na wygraną w tym meczu, gdyż po raz kolejny nieporadnością uraczyli nas obrońcy Wolfsburgu doprowadzając do groźnych dla swego zespołu akcji.
Milerinho
Milerinho 4:0 bobex77

Pewne zwyciestwo Evertonu ktory w pierwszej poloowie grał w obronie wysmienicie nie pozwalajac przeciwnikowi oddac strzalu ale tez sami nie potrafili znalezc
sposobu na bramkarza Grekow.
W drugiej polowie gra zaczela sie bardziej ukladac i rozwiazal sie worek z bramkami.
Tym samym Everton zrewanzowal sie za pechiowa porazke z pierwszej rundy

Dzieki za gre.
seba
Bolton (acidd) - Hoffenhein (amarje) 1-1

Mecz na takim poziomie, ze jeszcze mi niedobrze. Pozdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.