Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PC Patch 1.02
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
r.a.j.a.n
Witam

Na oficjalnej stronie KONAMI pojawił się patch do PES 2010 (1.02)
Niby poprawia jakieś błędy w grze - ciekawe czy nie tworzy przy tym nowych hehe.
Naprawia ponoć problem z edycją danych w trybie online.
Online PC: Tymczasowo została wstrzymana możliwość połączenia się komputerów z różnymi procesorami w trybie Quick Match - zamiast to naprawić, blokują.

EDIT:
Po instalacji patcha zagrałem parę razy z drugim graczem, i powiem Wam, że nie wiem co tak na prawdę zrobiło KONAMI, ale grało się zupełnie inaczej.
Gra była bardziej dynamiczna, a co ważniejsze, sędzia zaczął odgwizdywać ewidentne kosy!
Wiadomą rzeczą jest to, że mogli naprawić dużo błędów, nie chwaląc się tym, bo jak wiadomo nie było się czym chwalić.
messjash
A czy zauważyłeś jakieś zmiany np. z sędziami w trybie offline ? Czy to tylko online poprawia ?
r.a.j.a.n
Zmiany z sędziowaniem zauważyłem w trybie offline (Exhibition Match), grając z drugim graczem. Nie wiem czy to był po prostu przypadek, że sędzia gwizdał na każde przewinienie.
A co Ty zmian nie widzisz, że się pytasz? smile.gif
Czy nie instalowałeś patch'a?
messjash
W pracy siedziałem i nie miałem okazji przetestować. Ale jakoś na dniach na pewno sprawdzę.
el_fuego
Ja zadnej zmiany nie widze,dalej sedziowie gwizdza jak w polskiej lidze...
ciacho23
Czy u was też gra wyraźniej źle chodzi po wgraniu tego patcha? U mnie wcześniej na high było stałe 60fps, a teraz na medium 30 i tnie..
sidnej1
CYTAT(r.a.j.a.n @ Nov 22 2009, 13:25) *
Witam

Na oficjalnej stronie KONAMI pojawił się patch do PES 2010 (1.02)
Niby poprawia jakieś błędy w grze - ciekawe czy nie tworzy przy tym nowych hehe.
Naprawia ponoć problem z edycją danych w trybie online.
Online PC: Tymczasowo została wstrzymana możliwość połączenia się komputerów z różnymi procesorami w trybie Quick Match - zamiast to naprawić, blokują.

EDIT:
Po instalacji patcha zagrałem parę razy z drugim graczem, i powiem Wam, że nie wiem co tak na prawdę zrobiło KONAMI, ale grało się zupełnie inaczej.
Gra była bardziej dynamiczna, a co ważniejsze, sędzia zaczął odgwizdywać ewidentne kosy!
Wiadomą rzeczą jest to, że mogli naprawić dużo błędów, nie chwaląc się tym, bo jak wiadomo nie było się czym chwalić.

Powiedz a czy naprawili błąd z niemożliwością zapisania swoich składów? (do tej pory było tak że jak zapisałeś swoje składy i taktykę to po załądowaniu okazywało się że zapamietał tylko ustawienie na boisku ale składu i zadań dla każego gracza już nie)
kristof26
Witam.Ma ktos moze cracka do wersji 1.2??
dzosz
gamecopyworld

megagames

dodaj sobie do ulubionych
kristof26
Dzieki:)
Rywin
CYTAT(ciacho23 @ Nov 25 2009, 11:45) *
Czy u was też gra wyraźniej źle chodzi po wgraniu tego patcha? U mnie wcześniej na high było stałe 60fps, a teraz na medium 30 i tnie..

Też tak mam, może to dlatego że ten patch sam z siebie zwiększa znacznie rozdzielczość?
Flisak
Ja mam takie pytanie. Czy ten patch zmienia jakieś stroje? Mnie właściwie tyle interesuje ze względu na moją profesję.
Snake_PL
Ja znalazłem takie zmiany tego patcha :

Changes in 1.02:
- Fixed the problem of edit data reverting to default once the download content is implemented in-game.
- In view of the current issues, we have temporarily stopped users playing the game on PC's with different CPU manufacturers from being matched in Quick Match.

It’s finally here! By going into the system settings and pressing download, you’ll be greeted to a brand new update for PES 2010 that includes a whole host of new graphical additions – and that elusive roster update!

Czyli wyeliminowanie błędu z kasowaniem się edit data, po zainstalowaniu poprzedniego patcha, jakieś graficzne usprawnienia (w tym coś z procesorem) oraz zaktualizowane składy. O zmianach w gameplayu ani słowa, więc pewnie w przypadku rayana zadział efekt placebo wink.gif

r.a.j.a.n
buhaha "w tym coś z procesorem", hehe...
nie rayan - tylko rajan (jeśli mówisz do mnie) tongue.gif
Co do placebo, wyraziłem swoje odczucia po zainstalowaniu patcha - i nadal tak uważam.
DżuDżu
Siemanko.
Nie będzie to na temat ale nie chcę robić nowego tematu ma ktos aktualne składy ? [ chodzi mi o save ] Thx.
Kozak
Czy można instalować ten patch od razu na "gołą" grę, czy trzeba najpierw instalować 1.01?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.