Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ML - Kasa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Rywin
Proste pytanie - Jak dodać sobie kasy w ML? ;d
rafalon92
SponZor_v2.0_b1
Rywin
Jestem w menu głównym, w programie wpisuje sumę jaką posiada a program każe mi wczytać lub od nowa zacząć ML i ponownie wpisać ;> Może to ma być w innym menu?
CarlosRM
0 przyjemności wpisując kody....
Rywin
CYTAT(CarlosRM @ Nov 22 2009, 11:55) *
0 przyjemności wpisując kody....

Ja nie wnikam w to jaką będę mieć z tego przyjemność, tylko jak to wpisać
rafalon92
Otwierasz program wciskasz "open" wybierasz save z ml, pokazuje ci się suma jaką masz, zmieniasz ją na taką którą chcesz mieć, wciskasz "donate" zacznie się ładować i to wszystko. Gra nie musi być uruchomiona.
bart66
a o jaki tu program chodzi można wiedzieć ?? tongue.gif nigdy nie grałem na kodach ale chciałbym zobaczyć z ciekawości biggrin.gif
rafalon92
CYTAT(bart66 @ Nov 22 2009, 16:54) *
a o jaki tu program chodzi można wiedzieć ?? tongue.gif nigdy nie grałem na kodach ale chciałbym zobaczyć z ciekawości biggrin.gif

czytaj cały temat
bart66
ja odkryłem taki program jak ML Money X ale podobno on nie działa
Rywin
CYTAT(rafalon92 @ Nov 22 2009, 14:19) *
Otwierasz program wciskasz "open" wybierasz save z ml, pokazuje ci się suma jaką masz, zmieniasz ją na taką którą chcesz mieć, wciskasz "donate" zacznie się ładować i to wszystko. Gra nie musi być uruchomiona.

Działa, dzięki ci smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.