Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer Futsal Mod
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Miczki
Witam.
Szukam modów do pesa dotyczące futsalu (niezależnie jaki pes). Filmik fajny znalazłem,ale nie wiem jaki to mod. Chodzi o to że by była hala, piłka oraz zawodnicy z futsalu. Czy w ogóle coś takiego jest??

PS.Oto link to filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=DOEjhma80OY Czy to FAKE??

Pozdrawiam.

PS2. Fifę 98 mam , ale nie chcę mi się pamięci wirtualnej zmniejszać.

PS3. Mod też do fify może być, w Champions League 04-05 była możliwość gry 7 na 7 podobnie wyglądało to do futsalu
Tomaszzz
Był wydany taki stadion, ale wiadomo, jest on w naturalnych rozmiarach, więc futsalu to nie przypomina. tongue.gif
r.a.j.a.n
Ja spotkałem się tylko w PES 5 np. http://issonline.pl/?cmd=komentator&id=1136138263
Oczywiście Tomaszzz ma rację, są to normalne stadiony tylko wyglądają jak hale. No i oczywiście gra się po 11 zawodników wink.gif
Miczki
Mamy stadion, piłki halowe, ale nie mamy zawodników i butów biggrin.gif

Mam pomysł, żeby wszystkie mody o futsalu do kupy wziąć i instalator zrobić, wtedy ludzie nie będą musieli szukać. Według was to dobry pomysł?
Tomaszzz
Instalator czego? Stadion po prostu się wkleja do odpowiedniego folderu i wpisuje się go do map.txt i to już jest hala, więc nie widzę sensu. Ale jak masz takie możliwości to proszę bardzo. tongue.gif Ale to nie jest zbyt potrzebne. tongue.gif
Miczki
Ale chodzi mi o to, żeby wszystkie np. hala,buty, piłki oraz zawodnicy byli w tym instalatorze.

PS. To w ogóle są patche, które dodają zawodników i buty halowe??
Tomaszzz
Raczej nie...
Miczki
To jak ich nie ma, gdy na filmiku koleś miał piłkarzy i buty halowe?
lowrider
są buty na hale stworzone do PES 6, poszukaj w temacie z butami bo tam się często ukazywały.
Co do boisko to są jednak takie, że da się grać tylko 11 vs 11
Miczki
W komentarzach przeczytałem , że coś takiego ma patch Pro Evolution Soccer 6 Street Patch, ale nic o tym patchu informacji nie znalazłem . Informację były tylko o PES 2008 World Street Patch, tylko że linki nie aktywne były.

PS. Czy w ogóle taki patch jest?
Piechu
ale po co ci to jak to z futsalem nie ma nic wspolnego, rozgrywka wyglada identycznie jak wczesniej.
Miczki
No to co dodaje ten Pro Evolution Soccer 6 Street Patch?

PS. No to jaki mod dodaje coś takiego co jest pokazane na filmiku?
Veit
Na tym filmiku jest dodany tylko stadion i wałczony jest tryb treningowy ( chyba w 5 się dało ustawić w treningu 1vs1).
Miczki
A ten Falcao, przecież to piłkarz futsalowy..
Veit
Ale mi problem dodać nowego piłkarza:)
Miczki
To oznacza że to FAKE??
prezes87
Nawet jeśli nie-fake to co to za przyjemność grać po 11 na hali wielkości normalnego boiska? dry.gif
Tomaszzz
CYTAT
To jak ich nie ma, gdy na filmiku koleś miał piłkarzy i buty halowe?

Nie ma, bo buty się dodaje oddzielnie, nie ma czegoś takiego jak patch dodający wszystkie te rzeczy...

CYTAT(Miczki @ Nov 22 2009, 08:57) *
To oznacza że to FAKE??

Niby czemu? Przecież pisaliśmy, że był taki stadion... A powiedz mi jakim sposobem można zrobić taki fake? unsure.gif Nie rozumiem tej dyskusji. Stadion był i jest, buty być może są. Zawodnika też możesz sobie zrobić jak tu już ktoś napisał... unsure.gif

CYTAT
Nawet jeśli nie-fake to co to za przyjemność grać po 11 na hali wielkości normalnego boiska? dry.gif

Grałem i faktycznie jedyna różnica to to, że jest kijowy kolor podłoża, który przeszkadza w grze. tongue.gif
Miczki
O Fake to chodziło mi o piłkarza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.